Inlägg från: barnlängtan2021 |Visa alla inlägg
  • barnlängtan2021

    Vår letrozol resa- följas åt?

    Goose01 skrev 2020-12-07 23:54:24 följande:

    Urk! Ägglossningen va punktlig! Så jag hoppas bara jag är låghormonad! Men det tror jag inte. Känns som att mensen kommer vilken sekund som helst nu. Hoppas jag får den när jag är hemma bara o inte på jobbet. Fick veta igår att en kollega är gravid och att min andra kollega ska bli mormor..så lär väl bryta ihop om den kommer när jag är på jobbet!

    I söndags så hade jag så ont i magen att jag knappt kunde gå vissa stunder. Aldrig haft så tidigare!

    Hur många cykler med letrozol ska ni köra? Och hur länge har ni försökt?


    Ja sånt är inte roligt när personer runt omkring är gravida eller frågar när man själv ska skaffa barn.

    Vi har inte fått något svar från kliniken hur länge vi ska prova men det här är bara andra försöket så vi får väl se. Hoppas att ägget tar sig den här gången!
  • barnlängtan2021
    33villbligravid skrev 2020-12-10 19:53:31 följande:

    Jo - jag hade ganska höga förväntningar nu med första kuren Letrozol och fin äggblåsa och allt. Börjar kännas helt hopplöst det här försökandet! Nå - nu håller jag tummarna för dig och er andra denna cykel i stället!


    Jag hade också höga förväntningar efter första kuren och en fin äggblåsa. Precis avslutat min andra kur nu och ska på vul nästa torsdag.
  • barnlängtan2021
    Goose01 skrev 2020-12-12 08:53:37 följande:

    Nu har dessa test visserligen torkat men hur kan det bli så tydligt streck efteråt? Får ni andra också så? Det nedersta tog jag tidigt imorse vid 04.30 tiden och det andra för två dagar sedan..


    Jag fick också tydliga streck efter när de hade torkat. Fick min mens 4 dagar efter bim. Har du tagit ovitrelle?
  • barnlängtan2021
    Goose01 skrev 2020-12-12 11:35:45 följande:

    Nej inget otrivelle :/ bara letrozol..känns som att mensen kommit nu :/ men jag har ingen toa i närheten så kan inte kolla :/


    Åh okej, för min mens blev ju lite sen då pga ovitrelle. Hoppas inte mensen kommer :(
  • barnlängtan2021
    Goose01 skrev 2020-12-12 15:06:02 följande:

    Aha ok :/ inget blod än..men just nu så känner jag bara att jag vill att den ska komma..har gråtit i typ 2.5h nu..är så trött och nedstämd. Känner inte ens att jag vill vara gravid längre om jag nu är det :/ va ju inte såhär jag hade tänkt mig att det skulle bli..jag som alltid får mens cd 27 med spottings från cd 24 typ är inne på cd 33 nu :/ men men ska försöka sluta älta! Tack för att jag fått skriva av mig och tycka synd om mig själv i gruppen! Och för att ni svarat mig!


    Försök att inte tänka så mycket på det. Kan vara att mensen blir försenad med för att du stressar upp dig så mycket om det. Eller om det bestämmer dig för att ge det en vecka till och om det inte kommer någon mens eller positivt test så kan du boka in eller vul för att se att allt är okej?
  • barnlängtan2021
    Goose01 skrev 2020-12-12 16:42:05 följande:

    Har varit förvånande lugn den här cykeln :/ va när den uteblev som jag började panika haha..det här va ju min sista cykel med letrozol då vi fått remiss för ivf..hade tänkt ha tiden fram till ivf till o ta hand om mig själv..träna o gå ner de kg som jag gått upp under det här halvåret.. och såg så fram emot en tid utan letrozol och bebisförsök..o så kom den jävla mensen aldrig..jag hade sjukt mkt mensvärk och kramper i magen de första dagarna omkring bim då jag va helt säker på att mensen skulle komma men har Inge sånt nu..bara öm över vä äggstocke ner mot låret och i stackars fiffi..


    Jaha okej! Men prova ta ett nytt gravtest på måndag eller tisdag och beroende på svaret, eventuellt boka tid för vul?
  • barnlängtan2021
    Anonym (Mommo) skrev 2020-12-17 19:41:48 följande:

    Det låter ju positivt. Håller tummarna för att det är den här gången som det tar!


    Jag hoppas det! Förra gången hade jag ett ägg på 24 mm men vi får se.
  • barnlängtan2021

    En vecka sedan jag tog ovitrelle nu och känner INGENTING. Förra gången hade jag ömma bröst fram till mensen. Ska man ta detta som ett positivt tecken? Jag är dock helt inställd på att mensen kommer i början av januari.

Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?