• Dhalia

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Annna84 skrev 2021-04-19 22:46:37 följande:

    Söta du som kommer ihåg <3

    Hur mår du efter sprutorna? Snart dags för VUL för dig också :)

    Jag var där imorse och det såg bra ut, många blåsor på G (12st plus 10st små) och slemhinnan var 9mm. Jag ska tillbaka på torsdag igen och äggplocket blir förmodligen på måndag om en vecka. Nu har jag börjat trappa ner på dosen så att jag inte ska blir överstimulerad.

    Kram och godnatt


    Låter ju jättebra hoppas du inte blir överstimulerad bara :) och slemhinnan verkar ju bli tjockare nu än innan också :)
  • Dhalia
    Estelle011 skrev 2021-04-20 13:37:21 följande:

    Hej, 

    En till som har läst hela tråden även om jag har sagt att jag kommer inte att göra det. Svårt att läsa andras erfarenheter eftersom det är så olika, för någon funkar det, för någon funkar inte. Men nu hade jag behov av att se hur det går för andra :)

    Gjorde FET igår, nu är det bara att vänta. 

    Ett försök i februari, fick mens ca en vecka innan jag skulle göra test. Har ganska bra tålamod, tänkte vänta till testdagen då, och planerar samma nu. Jag vill inte ha falsk resultat om jag gör det förtidigt. 

    Hur lever ni under processen? Tränar ni? Jag är så räd att förstöra något, så jag planerar bara att promenera, men gillar att träna och springa, mår mycket bättre. Tror inte att träning kommer att påverka resultat men ändå...  


    Ja kan säga att den här gången gjorde jag allt jag brukar göra. Endast dagarna vid implantering så tränade jag intr alls, spelade paddel då den var 5 dagar gammal (fick 2dagars tillbaks) och sedan gym då den var 10 dagar gammal, däremellan var de alltså paus. Ja kör bara vanlig styrketräning. Kanske låta bli att springa då tills den fäster åtminstone eller låta bli just det helt. Sen kör jag inte hur tungt som helst för så vältränad är jag intr ;)
  • Dhalia
    Inalina skrev 2021-04-26 14:13:02 följande:

    tack =) 

    jo en fråga till dig som också tog en (hel) del vitaminer också - slutade du med allt (Q10, inositol, etc) efter ÄP?


    Jag har faktiskt fortsatt med Q10 än idag men trappade ner till 100mg per dag. Tänkte de kan nog gynna celldelningen.
  • Dhalia
    Annna84 skrev 2021-04-26 13:20:30 följande:

    Tack <3 16 ägg fick dom ut.

    Ja, lite tråkigt att inte få sätta in direkt. Men vi får tänka att kroppen får återhämta sig lite nu inför insättning.

    Nu hoppas jag att vi också får en blastocyst att sätta in i slutet på maj, så att vi kan följas åt :)

    Det här veckan kommer vara fruktansvärt jobbig när det gäller väntan. På lördag eller söndag ska jag få veta om vi kunde frysa något. Hoppas innerligt att så blir fallet.

    Tar du letrozol för att underlätta ägglossningen, och hur lång tid efter äggplocket kom din mens?


    Så synd att de inte blev en färsk återföring ja håller tummarna att de blir något till frys <3 men ska dem ge progynon vid återföringen ? är inne ibland och kollar hur de går för er alla :)
  • Dhalia
    Inalina skrev 2021-04-29 15:08:35 följande:

    skillnaden är i hur många celler de BÖR ha på den dagen. en 2- dagars har bäst chans med 4 celler och en 3 dagars med 8 celler eller mer. och min 3 dagars hade bara 4 celler :/ 


    Ja har också läst att chansen är ca 70% att den utvecklas till blasto om den har >7celler på dag 3. Ja hoppas på ett mirakel för dig och att den va seg :/ men dottern blev till på en blasto ellet?
  • Dhalia
    Jenzia skrev 2021-05-02 12:57:06 följande:

    Jahopp, RD4... känns nu som en evighet till nästa helg :-P Känner mig som vanligt också. Ibland får jag ömma bröst efter ägglossning, men inte ens det känner jag denna gång. Så noll symptom på att något händer där inne :-|


    Kan säga att jag inte fick ömma eller svullna bröst förrän v4+6 denna gången, förut reagerade jag direkt på ovitrelle också men denna gång ingeting alls!! Fick däremot bara ont i ryggen/ svanskotan RD 7 samma dag jag testade positivt med min 2 dagars. :) håller tummarna för dig :)
  • Dhalia
    Jenzia skrev 2021-05-02 17:18:24 följande:

    Skönt att höra att man inte måste ha ömma bröst i tidig graviditet

    What?!? Plussade du på RD7 med din tvådagars?!? Det är ju snortidigt!!! Som om jag hade testat idag! Ujuj! Jag vågar mig nog inte på att testa förrän i slutet av nästa vecka. Tack för att du håller tummarna! Hur mår du annars? Vilken vecka är du i?


    Ömma bröst var verkligen en indikator för mig men helt olika så de kan slå. Jag slutade denna gången med koffein vet inte om det kan ha påverkat :)

    Tja de motsvarar ju RD 4 med en 5dagars och de läser man ju hur många som helst plussar så tidigt, så blir ju samma med 2dagars egentligen ;) nej gör så stressa dig inte i onödan är de ett plus så kommer den va där då också, ta de säkra före de osäkra:)

    Idag blir de v10+0 ska på ultraljud och göra NIPT idag. Jätterädd att den ska ha avstannat. Hände oss första graviditeten då därför en hel del oro och ångest :( Jag såg den iaf leva i v8+4 senast då jag blev orolig då illamåendet började avta men den mådde bra ändå. Lite längre har vi kommit nu, mitt MA hade avstannat i v8+2 då vi skulle gjort NIPT. Så hoppas hoppas allt är fortfarande bra, sambon får följa med också annars har han inte fått se alls. :) lycka till alla som ruvar!
  • Dhalia
    Annna84 skrev 2021-05-03 15:15:54 följande:

    Jag håller tummarna för dig! Hur mår du? <3

    Jag fick mitt besked igår, var så orolig, men tillslut ringde dom och meddelade att vi fått 3st till frysen. Blev så otroligt lättad och glad, men mest lättad över att slippa att bryta mot ihop.

    De första två behandlingarna fick vi inget till frysen, så det är verkligen ett lotteri. Nu lever hoppet igen <3

    Hoppas att ni sov ruvar nu plussar som på löpande band här inom kort :)


    Åhh va bra med 3 st till frys :)
  • Dhalia
    Annna84 skrev 2021-05-03 20:58:18 följande:

    Tack vännen! Jag är så glad för att resultaten blir bättre för varje gång, trots ett år extra på nacken :)


    Ja de så bra förhoppningsvis ett syskon i framtiden också. Känner de kommer gå bra nu, sist fick du ökat slemhinnan också de va ju sån otur med totalfrys bara. Eller tur i oturen om allt går bra ändå ;)
  • Dhalia
    Annna84 skrev 2021-05-04 17:43:34 följande:

    Hoppas! Tänk vilken lycka det skulle vara, om det blev ett barn nu och sedan ett syskon <3 Ja, typiskt att det inte blev någon återföring. Jag har aldrig fått göra en färskåterföring av en blastocyst. Slemhinnan tjockare inte på sig så mycket, men 9mm iallafall. Hoppas att den tar sig upp i minst samma tjocklek nu i den här cykeln också.

    Mår du bra och kan njuta lite nu? När och vad är nästa steg? Kram


    Men den brukar tjocka till sig lite till efteråt äggplocket också. Hoppas de ska bli bättre den här gången.

    Vi mår bra och jag kan njuta mer nu :D. Oroar mig inte så mycket för symtom längre har lite illamående då och då och de drar lite i sidorna ibland typ veckovist dyker de upp. Har inga ömma bröst längre så de skönt egentligen men dem är större än förut. Ganska törstig numera och mår ganska bra :) vi gjorde igår NIPT och fick se en jätteaktiv bebis som rörde sig massor :D kändes så overkligt och så fick sambon fick följa med. Vi fick med oss klipp också så de va värt allt :) nu väntar vi bara på analyssvar så hoppas allt ska vara normalt lite nervöst så klart men ja känner mig hoppfull.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021