• Annna84

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Katizi80 skrev 2021-03-07 11:35:27 följande:

    Tack! Spännande, då är vi ungefär i samma fas. På första ivf befruktades bara 1 ägg och det blev ingen insättning. Andra ivf (körde med icsi) befruktades 8, blev bara en 6-dgrs blasto som fick sättas in i nästa cykel. Blev gravid men missfall v. 10. Den här gången befruktades 7 ägg. Ett såg fint ut dag 5. Sedan sa de att 3 st har en chans att hämta sig till dag 6 som är idag. Får reda på hur det gick för dom i veckan. 


    Det låter lite som min historia

    Hoppas att det går bra för dig med de som odlas vidare!!

    Vi har fått ut 15-16 ägg varje gång men haft problem med embryoutvecklingen.

    Ivf 1 -alla dog innan dag 5 och ingen insättning

    Ivf 2, ICSI på alla, insättning av en 2dags, inget till frysen

    Ivf 3 ICSI och menopur, insättning dag 3 och 3st (1st 5dagars och 2st 6-dagars) till frysen!! Fet 1 blev inget, fet 2 gravid men missfall v6, nu inne på fet 3 (sista embryot) Jag testade negativt idag på dag 5, jag vet att det är tidigt men jag får ingen bra känsla :( Kan inte tänka på annat..

    Är erat problem manlig faktor? Hur gammal är du? Jag är 36, fyller 37 i sommar
  • Annna84
    Katizi80 skrev 2021-03-07 16:44:53 följande:

    Hej! Det är jobbig väntan, förstår dig precis.. Vi har verkligen liknande situation. Vart går du? Jag går hos Livio i Gbg. Jag är 40, fyller 41 till sommarn, så det är snarare att min ägg är av dålig kvalitet pga min ålder. Jag gjorde äggfrys när jag var 36 respektive 37. Förra sommaren när jag skulle använda äggen så klarade inte ett enda av de 16 äggen upptingen. Det var tufft.. 


    Jag går på en av livio-klinikerna i stockholm, men nu när mina försök är slut (usch, har redan räknat med att det inte blir något pga av minus idag) så ska vi fortsätta på en klinik i Uppsala har vi tänkt. Gjorde du äggfrys när du var singel? Fy vad tufft att nya av äggen klarade upptining. Det är säkert äggen som delvis är problem för oss också, eftersom vi fått ut så många men det inte har blivit så många embryon. Av 46st har det blivit 3st blastocyster.. Nu håller jag tummarna för att det ska gå bra för dig! Kram
  • Annna84
    MoonK skrev 2021-03-07 21:40:01 följande:

    Hej!

    Jag testade igen och det blev inget plus.

    Hoppas allt går bra för dig, håller tummarna!


    Å, nej vad tråkigt!! Jag har också testat minus, och är helt inställd på att det inte blev något av min sista blastocyst. Mensen är väntad på onsdag. Jag ska testa igen för säkerhets skull imorgon, men jag känner mig inte hoppfull. Visst har du ett försök kvar av de lsndstingsfinansierade? Kram till dig
  • Annna84
    Clemmentina skrev 2021-03-07 20:28:15 följande:

    Att plussa dag äl+10 är rätt ovanligt tror jag, vilket ju dag 5 motsvarar ungefär. Ge inte upp ännu utan testa igen om några dagar! Håller tummarna för pluss längre fram. <3


    Tack <3 Det kanske är det, jag har sörjt som att det är helt kört men ska inte tappa hoppat helt. Imorgon ska jag testa igen, det är dagen innan beräknad mens.
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-03-07 20:50:06 följande:

    Dag 5 är otroligt tidigt att testa, vänta ett par tre dagar o testa igen jag tror på din blastis!!


    Tack söta du! Det ger mig hopp! Jag håller tummarna för dig imorgon. Kommer du att få någon förhandsinformation idag?
  • Annna84
    Dhalia skrev 2021-03-08 10:56:45 följande:

    Precis haha. Jag ska strax plocka ligger och väntar. Nu blir man lite nervös för hur detta ska gå :)


    LYCKA till!!! Skriv hur det gick sen. Kram
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-03-08 08:52:48 följande:

    ja hoppet är verkligen det sista som överger en.. jag minns inte om du har fått ett plus någon gång alls, men vilken dag testade du positivt då i så fall? jag hoppas du börjar se ett plus snart på dina test 

    jag hoppas inte de ringer mig idag för då är det verkligen ingen goda nyheter, imorgon vet jag bara att jag ska komma dit vid 11 och ha en hyfsat full blåsa, sen får man ligga ner en timme hos dem efteråt. 

    jag har fått någon sorts tablett som ska 'slappna av' livmodern (?) som jag ska ta imorgon också någon timme innan, aldrig hört om det förr men men alla länder kär sin grej ;)


    Det kommer gå bra, och jag håller tummarna för att det är fler starka rackare :) Usch, väntan är fruktansvärd innan beskedet kommer.

    På 5st insättningar har jag blivit gravid en gång, det var förra gången, dock kom det en blödning 1 vecka efter positivt graviditetstest. Usch så jobbigt det var. Den gången gick det att se en antydan redan på RD5 (nu pratar vi riktigt manisk avläsning med ficklampa bakom testet) Jag testade igen idag och det var heeelt blankt. Så jag tror tyvärr att det inte blev något den här gången, men hoppet är det sista som överger en som sagt :)

    Nästa steg blir att gå privat till en ny klinik, vi har redan bokat in en tid om ca 1månad.

    Vad skönt att du får ligga kvar en timme efteråt och spännande med tabletten. Vad var det för preparat?

    Här i Sverige är det bara att hoppa upp och ge sig iväg hemåt direkt, ingen vila alls. Tänk så olika det är.

    Lycka till nu!
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-03-08 09:04:40 följande:

    Åh gud fick hjärtat i halsgropen nyss då de faktiskt ringde mig från kliniken precis nu, men för att ändra tiden till 11:45 i morgon istället! puh att de inte ville nåt annat!


    Å herregud! Fy sjutton vilken rysare
  • Annna84
    Dhalia skrev 2021-03-08 15:53:21 följande:

    Dem återför på dag 2 onsdag för dem vill inte riskera att jag inte får tillbaks något alls tanken på vår historia så de nog bäst så. Hoppas bara vi har en som ser riktigt bra ut då och att dem inte ringer mer tills dess heller hahah :)De blev 13 ägg, vet inte hur många som va mogna. Men dem hade ändrat till mig att bara få tillbaks 1 embryo på dag 2 eftersom ja gjort 3 operationer i livmodern så ville dem inte riskera ifall de blir tvillingar så kan de bli för stor påfrestning på livmodern. Så blev besviken då vi inte får så många blastocyster och typ inget till frys. :/ Känns som chansen att de skulle gå nu har minskat mycket mer men får hoppas de finns en stark åtminstone :)


    Lycka till nu! Det låter väldigt bra med 13 ägg. Ska dom ringa imorgon och säga hur många som blev befruktade, eller får du veta det vid ET? Kram
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-03-09 14:58:06 följande:

    allt gick bra idag på kliniken och än så länge känner jag inte av något illamående men har svårt att tro att man ska klara sig när man ändå blivit så utsatt en hel natt :/ 

    jätteskönt att äntligen få vara ruvare och idag är väl dag 0 då hehe! l

    äkaren trodde ev att de kunde frysa en också, skulle få besked i morgon bitti! är mensen på väg nu tror du?

    blev inget sovande men däremot några timmar lyssnande på ljudbok, härligt med tid för sig själv utan att kunna jobba så man slapp dåligt samvete hehe!


    Grattis! Vad härligt att det gick bra och vad kul att det låter som att en kan frysas, det skulle de aldrig våga säga om inte så var fallet :) Lycka till nu!! Kramar
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021