• Jenzia

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-03-09 14:54:17 följande:

    hejsan!! mensvärk behöver absolut inte betyda mens i ruvartider! det är även ett ganska vanligt gravidsymptom så hoppas på det istället!  stackare som vart så sjuk, hoppas som sagt det hjälpte lilla pyret att fästa!

    jag har också blviit ruvare nu ÄNTLIGEN!!! så underbart! så nu ska jag koppla av och bara njuta av att vara gravid tills motsatsen bevisats! eventuellt kanske de kunde frysa en i eftermiddag, de skulle återkomma om det, vore helt fantastiskt. 

    kram kram!


    Åhh vad kul att du också ruvar nu på en härlig blastocyst När är testdag? Hoppas verkligen du får en till frysen också, det hade ju varit en lättad!

    Haft molvärk till och från under dagen, inte mycket utan mest som en diffus känsla av aktivitet i livmodern. Men mensvärken i morse var rätt rejäl, kändes verkligen som mens på ingång

    Har önskar så att jag kunde njuta av tanken av att vara gravid tills motsatsen är bevisad! Jag har nog hakat upp mig på att vi fick tillbaka en tredagars med bara sju celler. Men! Vi har kommit så här långt och om bara tre dagar vet vi om det tagit sig eller inte. Vi kan bara hoppas och samtidigt vara beredda på att vi behöver fortsätta mer fler behandlingar.
  • Jenzia

    Blev inget för oss denna gången, fick negativt imorse på RD12 med en tredagars Känner mig så tom nu. Men vi har iaf en i frysen, så det blir ett nytt försök i nästa vanliga cykel. Får hoppas på plus i mag istället <3

  • Jenzia
    Dibella skrev 2021-03-13 08:21:03 följande:

    Tog också ett test lite tidigt pga att jag känt mig så konstig i kroppen. RD10 med tvådagars, så negativt det bara kan bli, både med vanligt och early detection test. Så bara att hoppas att vi får hoppa på nästa IVF i maj eller hur man nu tänker.


    Usch då! Samma för dig? Så tråkigt! Stor kram! Jag har ju haft molvärk sedan ca 5 dagar tillbaka, som jag aldrig känt tidigare när vi försökt hemma, så trodde verkligen att det tagit sig. Men både testa tidigt och vanligt gravtest var helt blanka här med Jävla piss och skit och blä! När ska ens tur komma?!?
  • Jenzia
    Dhalia skrev 2021-03-13 09:49:45 följande:

    Så tråkigt :( håller tummarna att den i frysen går vägen sen!


    Tack <3 Så otroligt taskigt att progesteronet ger symptom på molvärk
  • Jenzia
    Annna84 skrev 2021-03-13 12:00:12 följande:

    Nej, vad tråkigt att det inte blev något <3 Var detta första försöket? Vi hoppas på embryot i frysen!


    Ja, det var första försöket så egentligen hade det varit ett miraklen och det blivit ett plus. Bara molvärken som lurat mig :-/ Och en kväll hade jag små ilningar från ljumsken! Så taskigt, fick upp mitt hopp! Men vi hade ju tur att få en blastis till frysen. Skönt att få vila från hormonbehandlingen, den tog rätt hårt på mig :-/

    Hur går det för er? Är det nya tag på ny klinik som gäller? Fy vad tungt det måste vara att resan bara fortsätter och fortsätter för er <3 Det är fan inte rättvist!
  • Jenzia
    Annna84 skrev 2021-03-13 16:27:45 följande:

    Men ändå så hoppas man att det ska lyckas på första. Det är väldigt skönt att ni har en i frysen som ni förmodligen kan sätta in i om ca 1,5månad. Hur många ägg fick du ut och hur såg befruktningen ut?

    Nu har jag börjat komma upp ur det svara hålet och börjar må bra igen. Usch, det är så fruktansvärt orättvist.

    Det måste bara gå tillslut. Vi har ett nytt möte bokat nästa vecka nu och jag hoppas att de kan få oss att känna hopp igen.


    Vi fick ut 15 ägg, men bara 5 var mogna. Och av de blev 3 befruktade normalt via ICSI. Jag fick en tredagars och en kunde frysas på dag 5. Så utifrån att vi bara fick 3 befruktade är vi väldigt nöjda med resultatet. Om det blir en ny hormonbehandling ska jag efterfråga långa protokollet eller att jag får dubbel trigger så fler ägg mognar.

    Har mensen kommit igång? Det finns inget hopp alls om sent plus? Ja, att vissa ska få kämpa åratal medan andra ligger en gång! Det är fan i mej helt bisarrt!

    Vad skönt att ni har ett möte inbokad hos en klinik! Hoppas de är villiga att testa saker utanför lådan, landstinget verkar inte vilja testa något annat än möjligen justera hormondosen
  • Jenzia
    Inalina skrev 2021-03-13 17:13:01 följande:

    Hejsan vännen, åh vad ledsen jag blir :( faaan!!!! Att det ska vara så jäkla svårt när man ändå går igenom allt som vi gör, då ska det ju liksom bara funka kan man tycka, men icke:( jättebra ni har en i frysen och får göra nytt försök snart!! Stor kram!


    Ja, det är jäkla skit, piss och mög! Man önskar ju att det fanns en garanti för IVF, ?gör du precis så här så får du ett barn?. Men icke! Ja, kanske bara 6-7 veckor kvar tills jag ruvar igen!

    Vilken ruvardag är du på nu? 5? Det är väl nu det börjar klia i testfingrarna? <3
  • Jenzia
    Dibella skrev 2021-03-13 18:29:57 följande:

    Får verkligen hoppas att det är vår tur nästa gång <3

    jag har också känt olika grejer som jag inte känt tidigare, men får lägga det på hormonerna man trycker i sig. Det är verkligen piss och skit..


    Förr eller senare är det vår tur <3 Helt sjukt vad tillskott av progesteron kan ge gravliknade symptom!! Känns så himla taskigt liksom!

    Vad är er plan framåt? Jag antar att vi kommer få göra FET om 6-7 veckor. Hoppas den rackarn är starkare än det tredagars vi fick tillbaka nu! <3
  • Jenzia
    Dhalia skrev 2021-03-13 18:54:37 följande:

    Ja de är de värsta :( Har också nu mycket symptom av lutinus fast den borde vara 5 dagars gammal och har inte fäst ens om de nu utvecklas ens. Har mycket molvärk mensvärk och stickningar typ.


    Åhh önskar att jag hade vetat detta! Mitt började först på RD8, vilket kändes så rimligt med en tredagars, då trodde verkligen det var fäst/växtvärk! Hoppas ditt embryo fäster snart!!! <3
  • Jenzia
    Clemmentina skrev 2021-03-13 20:00:10 följande:

    Fy vad tråkigt att läsa om detta! :( Ni får bryta ihop...helt okej att vara ledsen ett tag. Sen är det nya tag som gäller! Kram


    Tack fina du! <3 Om det inte vore för hoppet i frysen hade jag nog krupit ihop till en boll i flera dagar. Men nu tänker jag vara så hälsosam och stark jag kan vara inför FET i slutet av april.

    Har du börjat med sprutorna nu? Hur går det? När är första VUL? Kram!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021