• Fru89

    BF Oktober 2021

    Tråden för oss med BF oktober 2021

    Här samlas vi och följs åt i resan under och efter graviditeten.

    Stöttar, frågar, undrar, diskuterar och peppar!

  • Svar på tråden BF Oktober 2021
  • Buslur
    Smurfem skrev 2021-02-19 12:38:41 följande:

    [quote=80962851][quote-nick]Buslur skrev 2021-02-19 10:36:44 följande:[/quote-nick]


    Stort grattis till plusset! Förstår dig till fullo, jag hade själv ett MA i november, fått se hjärta ticka i v 6 och sedan upptäcktes det i v 11 att det slutat slå strax efter v 6 :( så vågar inte glädjas riktigt ännu.

    Är nu gravid igen med BF 27/10. Så glad att det tog sig så snabbt igen, håller tummarna att det går vägen denna gång![/quote]

    Det är så tufft att behöva genomgå :( alla säger att man ska hålla ut till vecka 12 men när det där pluset är efterlängtat bygger man upp en dröm och kärleken börjar växa på en gång. Stor sorg även fast det är tidigt!

    Åh vad kul! Grattis! Håller tummarna för oss!!
  • Emlan93
    Missdecibel86 skrev 2021-02-19 15:45:45 följande:

    Jag väntar vårt fjärde, men med de tre första hade jag inga känningar alls, men med missfallet fick jag molvärk, därför nojar man haha

    Hur långt är du gången?


    Ja okej :) Jag nojar med!! Gick precis i in i v.6 så inte sååå gravid ännu hehe!
  • Emlan93
    viljaa skrev 2021-02-19 15:54:56 följande:

    Åh vad roligt och grattis sjölv :) är ju inte så längesen jag var gravid första gången och det kändes om möjligt ännu mer overkligt än denna gången :) så spännande att få uppleva verkligen. Jag mår bra. Känner inte av det så mycket, blev jättechockad av plusset för har inte känt nåt annorlunda än förra cykeln. Vet ju inte hur jag förhåller mig till bim eller nåt så vet inte om det är för ?tidigt? för mig att känna nåt kanske. Vad har du mer haft för symptom? Hur gammal är du ? :)


    Tack!! :) ja, men kanske är så när man faktiskt upplevt det innan. Jag fattar inte ännu. Lär nog ta ett tag asså! Så kan det ju absolut vara! Varit lite lite öm i brösten, känt mig lite trött, lite stickningar i magen då och då. Men annars inte så jättemycket så förutom upp och ner i humöret. Jag är 27, fyller 28 i oktober liksom min sambo så det blir spännande detta, vem vet, får kanske dela min födelsedag i framtiden :) hur gammal är du?
  • Snäckan92

    Grattis till alla pluss <3

    Finns en hemlig privat fb-grupp som kommer max ha 50 medlemmar , skicka PM till mig med beskrivning av din profilbild samt ditt namn, så lägger jag till dig som vän och bjuder in <3

  • JesFon
    Sle88 skrev 2021-02-19 12:11:35 följande:

    Jag har värk! Eller det värker/svider/hugger om vartannat. Kan inte bestämma mig för om jag tycker det är positivt att känna något eller om det är oroande för att det gör ont...??


    Upplever ofta hugg och värk, strålar ibland ner mot blygläpparna som när jag har mensvärk annars.. vad jag förstår är det normalt då ligament och livmodertappen töjer sig och växer. Gick in i v 6 idag, stor som en ärta! Ska på ultraljud på tisdag hos min fertilitetsutredare för att "fastställa" graviditeten. Spänd och nervös.

    Ska dock inte på inskrivningssamtal förens vid, bor i Stockholms län
  • Missdecibel86
    Emlan93 skrev 2021-02-19 19:00:05 följande:

    Ja okej :) Jag nojar med!! Gick precis i in i v.6 så inte sååå gravid ännu hehe!


    Mer värk idag känns det som men inga mer blodstrimmor än, är i typ v 3+6 så är tidigt. Men oroar mig nåt enormt med den här ryggvärken.
  • EnPetra

    Till er som blöder lite: vid min förra graviditet blödde jag litegrann i vecka 7. Gjorde privat ul och hjärtat tickade på bra, idag är det barnet 6 år :)

    Förstår att det är lätt att nojja sig, det gör verkligen jag också. Men en liten tröst iallafall, blödningar kan vara helt normalt :)!

  • 90sbaby

    Hittat hit nu! Va roligt för alla oss! Plussade för första gången 1feb blödde på pappret någon vecka senare, något lite smått och panik ringde 1177 o bara grät.. fick svar att dom kan inte göra något. Sen började man läsa att det kan vara normalt så jag är ganska lugn nu. Mått illa på kvällarna samt molvärk varje dag men inte kramat någon toalett. Så idag är jag 7+4 så vecka 8 och jag är lite större så ingenting som syns mer änvanligt haha! Jag har fryst väldigt mycket och har mardrömmar nästan varje dag samt höger öga verkar leva sitt egna liv och twitchar då och då. Kommer berätta för nära o kära cirka när jag är i vecka 11. Xoxo

  • Sle88
    JesFon skrev 2021-02-20 09:46:01 följande:

    Upplever ofta hugg och värk, strålar ibland ner mot blygläpparna som när jag har mensvärk annars.. vad jag förstår är det normalt då ligament och livmodertappen töjer sig och växer. Gick in i v 6 idag, stor som en ärta! Ska på ultraljud på tisdag hos min fertilitetsutredare för att "fastställa" graviditeten. Spänd och nervös.

    Ska dock inte på inskrivningssamtal förens vid, bor i Stockholms län


    Tack nu känns det lite bättre :) Jag har också läst och läst och det borde ju vara lugnt men blir ändå nojig

    Åh så spännande! Jag bor också i Sthlm.
Svar på tråden BF Oktober 2021