Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    ugglans skrev 2021-05-23 18:03:46 följande:

    Ja jag gör ju det. Brukar försöka minst 3 timmar iallafall. Men testerna verkar vilja reagera på andra dagen urin mest haha!


    Jaa, så kan det absolut vara! Vilka äl test har du? :)
  • Anonym (Försökmednr2)
    ugglans skrev 2021-05-23 20:39:49 följande:

    Har testat litet olika, men just nu kör jag de billigaste jag kunde hitta (apotek365) då min cykel är så lång och det blir väldigt dyrt annars :)


    Okej, jaa det blir ju fruktansvärt dyrt när man ska testa så mycket det förstår jag!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-24 06:14:29 följande:

    Beräknad ägglossning är den 16/6 om jag ska ha lika lång cykel som förra haha så försöker att hålla ut! Bara så drygt med så lång cykel.. Blir ju inte att man har ett nytt försök varje månad då heller..

    Skönt tiden går fort, då hinner man inte reflektera så mycket över det!

    Förstår det är jobbigt med symtomen! Jag har fortfarande mensvärk till och från dagligen ändå :/ så hjälpte inte att få igång mensen. Man vet ju inte om det är normalt efter en förlossning men samtidigt känns det som det borde börja försvinna?

    Haha! Inte lätt det där! Ja men det är klokt, ägget ska hinna fästa och börja avge hcg.

    Predictor early rekommenderar jag om du beställer något ;)


    Åh, får verkligen hoppas att den inte blir så lång :( ne det blir ju inte det då!

    Ja, jag tycker det är jättesvårt att veta! Borde ju ge sig kan man tycka. Samtidigt har jag hört flera som haft mkt mensvärk efter förlossning men att det kan ändras från när man får ett barn till eller med tiden..

    Jaa, det är ju ändå tidigt att ta på söndag också.. Får se om jag tar. Haha jag kunde inte hålla mig så beställde ett tidigt test från graviditetskollen. Jag gillade deras äl tester så testar på deras stav så får vi se. Köpte 2 st.. Kanske tar ett på söndag och ett på tis. Sen får jag se beroende på vad det visar..
  • Anonym (Försökmednr2)
    mape92 skrev 2021-05-24 07:31:17 följande:

    Ja fast jag har berättat för en del nära vänner så... Sen så försöker jag resonera så att även om det inte går fort eller om vi får ett plus och sen vill det inte vara kvar så hade vi delat det med dem. De hade svårt att bli gravida när de var unga och fick försöka i flera år för att bli gravida. Så det känns ändå okej. Men såklart blir det en del press. Hoppas innerligt att alla ligg var tillräckliga.


    Ja, det där måste man ju känns själv. Ibland kan det ju vara skönt om andra vet tidigt ifall det skulle hända något så har man några som kan stötta och finnas där. Jag håller tummarna att du får plus!
  • Anonym (Försökmednr2)
    ugglans skrev 2021-05-24 10:05:41 följande:

    Stegrar fint :D


    Nu måste det ju vara positivt!! Ser så ut!! Vad kul!! När blir bim? :D
  • Anonym (Försökmednr2)
    Lucifer91 skrev 2021-05-24 13:01:26 följande:

    Jag fick positivt ÄL test den 17 maj. ....nu är dagarna LÅNGA! Beräknad bim är 2 juni.. klarar jag hålla mig till helgen o testa?!


    Denna väntan är jobbig!! Jag har bim 4 juni och jag kommer nog ta ett tidigt test på söndag. Men jag vet inte. Har inte bestämt mig! Haha, du har ju bim två dagar tidigare så jag hade definitivt tagit ett i helgen om jag var du :)
  • Anonym (Försökmednr2)
    Anonym (88a) skrev 2021-05-24 15:18:06 följande:

    5 dagar så börjar närma sig! :)


    Åh vad spännande!! Int emånga dagar kvar! Har du tänkt testa något tidigare? Du kanske har skrivit det tidigare men jag minns inte.
  • Anonym (Försökmednr2)
    Lucifer91 skrev 2021-05-24 18:11:23 följande:

    ska bara kunna hålla mig till helgen också Hahaha...


    Haha jaa det är ju precis det haha! Annars får du köpa billiga stickor för att testa tidigt så får du testa varannan dag. Det beror ju på hur mycket pengar man vill lägga!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-24 23:10:52 följande:

    Ja svårt det där! Men jobbigt att gå runt och ha ont när det inte finns någon anledning till det som man vet går över som tex mens :( Får hoppas det försvinner så småningom!

    Åh! Så spännande!! Är så spänd till helgen för din skull haha!


    Jaa, det är det verkligen! Får hoppas det ger sig.. Känner typ att det är ingen idé jag funderar över symtom eller känner efter för jag har ju redan symtom sen innan.. Om du förstår vad jag menar!?

    Haha! Jag med!! Jag är ju dock förväntansfull på om/när du får positivt på äl testet! Du får uppdatera när det händer något nytt! Vart är du i cykeln nu?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-25 07:24:06 följande:

    Nej men lite så är det ju! Tyvärr! :/

    Men åh bara för det blinkande den idag?! Var inte alls beredd på det! CD14 idag så supertidigt isåfall, kanske rosenroten?

    Så spännande! Får hoppas den fortsätter kommande dagar och blir fast också! :D

    Bara osäker hur jag ska göra sen om det händer, för förra cykeln så försökte kroppen ägglossa först men lyckades 10 dagar senare.

    Ska man avvakta och försöka håll koll på flytningar eller fortsätta testa?

    Många frågor i huvudet nu haha!

    Håller bara tummarna att det fortsätter öka!

    Smileyn är ju blinkande men syns inte på bild haha!


    Haha men vad kul!! Ta en dag i taget, men försök börja mys lite nu när den blinkar. För du vet inte om du får fast imorgon eller inatt tex. Vissa kan få så kort stegring har jag läst och då hinner aldrig testet ge fullt utslag! Sen kan det ju ta väldigt lång tid haha slm för mig. Men vi försökte mysa varannan dag tills bekräftad äl. Nu kunde vi inte mysa dagarma efter positivt test men håller tummarna ändå!

    Hoppas du får fast inom kort!! Förstår in oro över att ägglossa senare men håll koll på kroppens signaler också, det skadar ju inte!
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022