Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    Hadt skrev 2021-05-18 09:14:30 följande:

    Själv så är min mens slut nu! Blödde inte igår men kom lite rester när jag torkade mig så tog det som mens igår också.

    Så idag började jag med första ÄL testet. Negativt såklart haha! Förväntar mig att mina nya tester ska komma idag men hade vanliga digitala kvar så tog en sådan.

    Har ju också beställt rosenrot så ska börja med dom direkt när paketet kommer! Så får vi se om det funkar :)


    Skönt! Spännande tid framför dig!

    Jag fick aldrig fullt utslag på äl testerna så nu blir det nog inget mer försök förrän i höst. Får bli så helt enkelt! Hoppas det går bättre för dig <3
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-18 15:14:22 följande:

    Ja jag är bara orolig att det var en engångsblödning.. men får försöka tänka positivt och inte tänka för mycket på det! Då blir dagarna alldeles för långa! Särskilt om jag ska ha lång cykel igen haha.

    Men åh! Så tråkigt! :( men hösten är ju inte så långt bort! Och fortfarande chans för en 2022 bebis <3


    Det låter klokt! Jag hoppas din cykel blir kortare denna gång och att allt är i fas så ni får en chans :)

    Ja, absolut! Vi fixar mycket med huset så det är inte så dumt ändå. Får följa er andra och hejja på och så får jag köra igång i höst så ser vi om några är. Kvar i tråden eller hur många nya som tillkommit. Jag kommer finnas kvar i tråden ändå för att se hur det går för alla.
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-05-18 21:26:02 följande:

    Jag är riktigt glad idag :) Jag har fått stegring på äl testen idag. Tog ett äl test i morse som var svagt och ett på kvällen som var nära positivt. Jag förväntar mig ett positivt test imorgon och äl på torsdag eller fredag :) Ser ut som min cykel rättat till sig och jag får äl runt förväntad dag. Nu signalerar även kroppen dagarna innan med symtom så det känns bra att kroppen är på rätt spår nu!


    Vad kul att höra! Glad för din skull :) hoppas du får positivt test imorgon. Du får uppdatera så vi vet hur det går för dig :)
  • Anonym (Försökmednr2)

    Så galet, jag hade för två dagar sen bestämt mig för att avvakta till hösten då min ägglossning inte verkade dyka upp. Sen har jag haft som mensvärk i några dagar och ökade flytningar som hållit i sig. Så idag idag tänkte jag att jag har ju ändå billiga äl tester kvar hemma så jag tog ett på eftermiddagen strax innan 15 och ett vid 19:30.. Ser ju ut som att det blir positivt snart? Eller? Vad tycker ni? Om det blir rätt nu när jag laddar upp så är översta från 15 och det andra nu på kvällen.

  • Anonym (Försökmednr2)
    Lucifer91 skrev 2021-05-19 20:57:29 följande:

    Absolut.. de är på god väg åt något bra (;


    Hoppas det! Dock är sambon borta fre-sön så kanske missar ändå.
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-05-19 21:43:52 följande:

    Så spännande :D så såg mina test ut igår och nu ikväll fick jag positivt! Hoppas att vi båda blir gravida nu då :D har ni myst nu i dagarna? Vi ska få till det idag och imorgon hoppas jag :)


    Åh, vad spännande! Nu är jag nyfiken på morgondagen! Haha jaa, det vore kul! Ja, i förrgår iaf och 3 dagar innan det typ tror jag. Får väl försöka mysa till det idag och imorgon för sen är sambon borta fre-sön såklart. Så kanske inte prickar in det ändå.
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-05-19 20:18:42 följande:

    Fick positivt äl test nu ikväll så mest troligt har jag äl imorgon kväll/natt. Brukar nästan alltid få det på natten :) så nu blir det till att mysa idag och imorgon och hoppas på det bästa :D


    Såg ditt inlägg ni, kul med positivt!! Håller tummarna!!
  • Anonym (Försökmednr2)
    ugglans skrev 2021-05-19 21:45:56 följande:

    Absolut påväg mot en fin stegring :)


    Jaa, en kan ju alltid hoppas att det blir positivt imorgon!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-19 23:03:41 följande:

    Åh ja vad kul! :D absolut fin stegring och påväg mot positivt!!


    Ja, men alltså förstår du hur överraskad man blir? Här hade jag ställt in mig på hösten och så vips så ser jag att det ökar. Jag tänkte fasiken jag använder upp stickorna jag har bara för att se om det skulle hända något och visst gjorde det det. Nu är jag spänd på att ta ett nytt test imorgon. Hoppas på positivt då sambon ska iväg fre-sön så vore bra om det var positivt. Innan så vi hinner mysa lite.
  • Anonym (Försökmednr2)
    mamma8212 skrev 2021-05-20 06:10:55 följande:

    Som en klocka på dag 16, positivt äl test :)

    Jag använder digitalt, detta är stickan inuti ;) Även om jag känner av min ägglossning är det kul att testa, har förstått att jag har väldigt snabb stegring, från en dag till en annan.


    Åh, vad skönt att du vet exakt när den kommer!! Håller tummarna för er :)
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022