Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    Hadt skrev 2021-05-13 09:48:06 följande:

    Vanligast är att man har ägglossning 12-16 dagar efter mens så fortfarande tid kvar! Och du kanske inte är helt regelbunden än heller? Ibland får man ägglossning senare utan konstigheter! Jag fick ju jättesent nu innan mensen :)

    Och 4 dagar med blinkande är ju ingenting då! Fortfarande mycket hopp kvar!

    Men förstår att det är frustrerande att det bara blinkar och inte blir fast men jag tror det kommer om någon dag :)

    Hur blödde du innan du fick barn? Jag blödde innan rätt mycket första dagarna och mycket mensvärk men tycker det är svårt att avgöra om det är ungefär liknande eller mer nu, men behöver kanske ett tag på sig att komma i ordning. Mycket som hänt med kropp och hormoner efter en graviditet :)

    Ja jag beställde dubbelpack av testerna haha men ska jag ha så lång cykel så behöver jag många tester! Får hoppas dom funkar bra! Dom vanliga digitala gav ju utslag som stämde väldigt bra så jag tror nog dessa ska funka lika bra förhoppningsvis bättre!


    Ja, nej regelbunden är jag nog inte. Min känsla är typ att det kommer ta lång tid innan nästa mens men jag vet inte. Jaa än finns det hopp kvar! ska försöka hålla i tills äl testerna är slut.

    Innan jag fick barn så blödde jag inte så mkt heller men mer än vad jag gjorde nu sist. Men hade mer mensvärk nu än vad jag hade innan jag fick barn.

    Ja, men vad bra! Då har du en drös! Spännande det ska bli att följa och se hur det blir för dig!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Lotgardet skrev 2021-05-13 08:40:36 följande:

    Tack för alla kommentarer!

    Tog nya test imorse med morgonurin. Den här gången syntes det mer på RSFUs testa tidigt!

    Ska ta ett digitalt imorgon och överraska sambon när han kommer hem, om det står gravid på testet dvs.

    Ska rota fram ett set med bebiskläder som första barnet hade. Jag varken orkar eller har tid att åka och köpa något nytt, hehe


    Missat ditt inlägg! Vad roligt, grattis!!!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-14 07:45:08 följande:

    Är så nyfiken hur det går för dig varje dag haha! Håller verkligen tummarna att du får ägglossning <3

    Ja nu väntar man bara på att mensen ska ta slut så man kan börja testa! Dryg väntan! Åtminstone lite spännande när man får ta ett test varje dag haha.


    Haha det får du vara! Den fasta gubben lyser dock med sin frånvaro. Men jag får vänta och se, tre test kvar.. Ja, så är det ju. Det är typ det första jag tänker på, undra vad testet visar idag..
  • Anonym (Försökmednr2)
    Skuggviol skrev 2021-05-14 23:12:50 följande:

    Nu är jag på CD 13 och vi har börjat ligga 

    Grattis till alla er som plussat! Och kul att det fyller på med fler i tråden så vi får följas åt. Hoppas på många fler plus så vi kan hänga i bf-tråd tillsammans sen!

    En sak som jag funderade på, med tanke på alla som tar äl-tester, hur mycket pratar ni med eran man/sambo/partner om det? Vet dom om när ni har äl, eller ligger ni ändå? Varför/varför inte?


    Spännande! Vet du när du har ÄL ungefär?

    Min sambo är helt insatt i att jag tar äl tester och var jag befinner mig i cykeln. Vi valde att använda oss av det då jag inte vet hur min cykel ser ut efter min förlossning. Vi vill gärna ha tätt och därför ville vi använda oss av tester. Min sambo frågar varje dag vad testet visar. Men vi försöker ligga frekvent oavsett, men det är lite svårare med en liten som samsover med oss. Så då blir det tyvärr lite planering. Men vi skulle aldrig ligga om vi bara kände tvång. Det blir väldigt svårt!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-15 13:07:01 följande:

    Förstår det! Fortfarande blinkande idag? :)


    Jaa, dessvärre så gör den det :( antingen har jag missat äl, eller så har den inte kommit eller så kanske den helt enkelt uteblir. Tror mest på det sistnämnda. Men nu försöker jag tänka jaja det är två test kvar. Jag använder dom bara för att. Sen taggar jag till och så ska jag söka nytt jobb inför att mammaledigheten tar slut och så får jag börja jobba lite. Kan vara skönt att jobba lite, saknar det samtidigt som jag älskar att ha så mycket tid med min son. Men det blir bra vad som än sker :)

    Hur går det för dig? Blöder du mycket fortfarande?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-15 20:27:01 följande:

    Drygt! Men fortfarande tid än, din kropp kanske också försöker ägglossa men inte går så kanske den försöker om några dagar igen som min gjorde?! Fortsätter hålla tummarna! :)

    Spännande med nytt jobb! Hoppas du hittar något du vill ha :)

    Jag har börjat jobba 25%, men byter av pappan när han kommer hem om kvällarna, cheferna behövde ha in lite hjälp så vi provar annars skulle jag varit helt mammaledig fortfarande till minst sonen är 1. Vi får se om jag orkar i längden men är skönt att komma lite hemifrån ensam haha.

    Ja jag blöder en del fortfarande, mindre än första 3 dagarna så blir väl minst 5 dagar mens, skulle inte förvåna mig om det blir upp mot 7 tyvärr!


    Jaa, det är sant! Så kan det faktiskt vara! Vilken cykeldag hade du äl på ungefär?

    Tack <3 jasså, vad kul att börja jobba lite! Hur känns det? Kan tänka mig att ensamtiden är härlig haha!

    Håller tummarna att det bara blir 5 dagar för dig!
  • Anonym (Försökmednr2)
    lilly439 skrev 2021-05-15 20:56:59 följande:

    Jag testade mig idag. ÄL+8/9.

    Först ett CB testa tidigt som gav någon skugglinje men som ändå såg blåaktig ut. Sen 7 timmar senare testade jag igen med RFSU testa tidigt och jag tror jag såg en JÄTTESVAG linje....

    Jag testar för tidigt...så hoppet lever.....


    Åh vad spännande!! Du får lägga upp bild och visa. Hoppas du ser tydligare snart :)
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-16 09:19:37 följande:

    På stickorna fick jag utslag CD26 vilket då kroppen försökte ägglossa. Men sen veckan efter på CD35 fick jag glad gubbe och massa fertila flytningar så då ägglossade jag :) så det var en lång cykel haha!

    Jo men det känns bra! Jag gillar mitt jobb så är bara kul att få komma iväg och fokusera på annat 3 kvällar i veckan. Känns väldigt lagom :)

    Mindre blödning inatt så förhoppningsvis slutar mensen idag eller imorgon! Dock har inte min beställning hunnit komma ännu men har kvar några vanliga digitala ÄL test så får isåfall börja med dom sålänge.


    Okej, ja det var ju väldigt sent! Jag har blinkande idag med, bara ett test kvar nu. Men tror inte att jag kommer få fast.

    Jaa, det förstår jag! Hade jag med tyckt!

    Åh, vad skönt! Testen kanske kommer imorgon när det är vardag igen :) håller tummarna!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-05-16 15:02:47 följande:

    Ett tips till er som kör med digitala äl-test så finns det stickor att köpa på apotea som passar till. Blir billigare än att köpa nytt test med avlösare varje gång :)

    Och en fråga som jag inte minns vem som skrev. Gick inte att svara sist jag va inne på familjeliv.

    Nej jag berättar inte för min sambo om äl-testet. Han får prestationsångest då så det blir bättre att han inte vet. Sen har jag märkt att jag är mer sugen runt äl ändå så blir väl nått extra ligg just då pga det. De senaste gångerna jag blivit gravid har vi legat kvällen innan jag fått positivt äl-test. Jag har börjat få så snabb stegring att jag inte får blinkande gubbe längre utan det går från 0 till fast gubbe från en morgon till en annan.


    Tack för tipset! Funkar dom alltså till clearblue advanced? Vore ju toppen!!

    Innan när du fått blinkande smiley, hur många dagar har du fått det?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-05-16 22:44:43 följande:

    Ja precis :) tror de är till deras monitor egentligen men de passar lika bra till cb advanced :) det är sånna jag använt tills största delen. Sen får man fyra stickor för graviditets som man inte kan läsa av med cb advanced men de lila stickorna funkar som vanligt.

    Har fått det allt mellan 1 och 6 dagar innan fast gubbe. Sen har det hänt att det aldrig blivit fast gubbe heller och då är det alltid för att jag börjat testa för sent. Men nu börjar jag ca 3-4 dagar före beräknad äl.


    Okej, tack för tipset! Men nu väntar jag med försök till hösten tror jag!

    Fastän jag började dagen efter min mens tog slut så har jag inte fått positivt än på äl. Så det blev kanske ingen ägglossning denna månad. Jaja, nu inväntar jag hösten istället innan det blir nytt försök..
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022