Inlägg från: Anonym (Mathias) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mathias)

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    Anonym (Fågelblå) skrev 2021-03-07 11:31:31 följande:
    Det är nog få som tänker att ditt sätt att skriva "en" handlar om jämställdhet utan om att du inte är van att skriva, dvs okunnighet i skrivandes konst. 
    En har väl all rätt att skriva och tycka som en vill. Sluta kritisera andras sätt att uttrycka sig skulle jag säga. Börja där.
  • Anonym (Mathias)
    nihka skrev 2021-03-07 12:45:51 följande:
    Du illustrerar min poäng fint här. Att använda en isf man är ett personligt val. Idiosynkratiskt språk. Dina närmaste har kanske lärt sig vad du menar med detta, men utanför din egen krets uppfattas det annorlunda. Det uppfattas som sådant som talspråk, dialekt, obildat eller åtminstone slarvigt. Och du vill att omgivningen ska ändra sig för att du känner dig kritiserad. Du vill också att kvinnorna ska ändra sig för att du känner dig bortvald.

    Jag skulle aldrig palla en kille med en sådan inställning. Inte en tjej heller för den delen. Skulle inte ens funka som kompis.

    Eller så får du försöka leta upp en tjej som precis den här buggen i sitt synsätt och därför inte ser den hos dig eller till och med känner igen den och gillar den för att du speglar henne.
    Kvinnomisshandel i relation är ett väldigt vanligt problem. Kvinnor dör t.o.m. av män! Klart man måste börja agera! Männen finns där ute, det gäller att vara vaksam. Det går inte att lära ett rovdjur att sitta kan jag bara säga. Dumt då att förminska problemet genom att säga att en inte får ge råd om hur kvinnor kan undvika dessa män.
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (milla2) skrev 2021-03-07 13:03:04 följande:
    Men spårar du inte ur tråden en smula då? Din trådstart handlar inte om att synliggöra mäns våld i relationer.
    nihka skrev 2021-03-07 13:04:46 följande:
    Vad har detta med "en" att göra?
    Jo jag spårade nog ur lite där!

    Var kan man träffa kvinnor som gillar blyga män? För det hör väl ändå inte till vanligheterna. Män gillar ofta blyga kvinnor tycker jag mig höra men inte tvärtom. Är en blyg så är det inte lätt o ändra på det.

  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Kvinnan) skrev 2021-03-07 15:03:38 följande:

    Citerar inlägg från honkie i en annan tråd. SÅ HIMLA BRA!

    Alla kvinnor år såklart olika...

    Men det jag har insett, och vad som gjort kärlekslivet väldigt mycket enklare, är att kvinnor tänder på hur du ser på dem.

    Allt annat är ganska sekundärt. Självklart underlättar det om du i övrigt är ren och iaf har en liten tanke när du klär dig på morgonen.

    Men med rätt uppvaktning kan många knappt vänta...

    Sen hur kvinnor faktiskt ska uppvaktas är en annan utmaning. Vissa gillar mycket ögonkontakt, andra mycket frågor och någon som lyssnar. Det är skillnad på att stirra och råka fastna med blicken. De flesta älskar humor, men alla gillar inte all humor. Man får Jabba lite och känna sig fram.


    Så som t ex om en kvinna är väldigt vacker så ska man säga att man tycker dem ser vacker ut alltså?
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-07 15:11:12 följande:
    Jag tror inte att det är ont om kvinnor som gillar blyga män. Problemet är väl snarare att det är svårt att lära känna nya människor när man är blyg efterasom blyghet brukar innefatta/betyda att man lätt blir tyst och inbunden bland nya människor. Så det bästa är väl att långsiktigt bygga upp sociala nätverk, sammanhang där detkommer in nya människor ibland men där man ändå träffar samma människor flera gånger (så att man har mer tid på sig att skapa kontakt och visa vem man är) . Föreningsliv, kurser, mer öppna kompisgäng är exempel på det.
    Problmet är ju också att män uppvakta och kvinnor uppvaktas, väldigt förenklat, men det är ju lite så det ser ut av säkert en massa olika anledningar. Gäller ju inte alla förstås, men just det gör det ju svårare för blyga män än för blyga kvinnor eftersom de blyga kvinnorna hittas medan de blyga männen hittas inte så lätt för det är inte så många som söker själva.
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (xxx) skrev 2021-03-07 16:21:03 följande:
    Man undrar... - Jag undrar...

    I Helsingborg har man... - Kommunfullmäktige i Helsingborg har...

    På den tiden gjorde man ofta så... - Svenska bönder på 1700-talet gjorde ofta så...
    En undrar

    I Helsingborg har en

    På den tiden gjorde en ofta så
  • Anonym (Mathias)
    EnAnonumius skrev 2021-03-07 17:02:29 följande:
    Hur anser du att du "främjar jämställdheten" med att använda "en" i stället för "jag"/"man"?
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-06 22:15:21 följande:
    Men en signalerar ju att en är hjälper till med jämställdheten. Ett litet steg åt rätt håll.

    Hur kom du fram med den dumma slutsatsen att "en" skulle vara ett sätt att "hjälper till med jämställdheten? 

    Vet du man kan jobba för jämställdhet mellan könen utan att ta till dumma sätt att uttrycka sig på.
    Eftersom det inte inkluderar kvinnor så klart. "man" används i allt möjligt, men inte "kvinna". Då skulle det varvas med att en säger t ex "Vet du kvinna kan jobba för jämställdhet mellan könen utan att ta till dumma sätt att uttrycka sig på." 

    Men det är ännu bättre att ersätta man med en så det blir könsneutralt så inte kvinnor diskrimineras i det dagliga talet. 
  • Anonym (Mathias)
    Kexsmula skrev 2021-03-07 21:34:09 följande:

    Hur är det med din humor? Av dina inlägg att döma verkar du inte vara den humoristiska typen, kanske därför det inte blir mer än en dejt för dig?

    Jag vet att många tjejer, jag är inget undantag, söker en kille som både ser bra ut och är rolig. Om min man hade varit stel och inte skämtat så mycket att jag till sist ramlade på golvet av skratt hade det med största sannolikhet inte blivit något mellan oss.


    Jag har fått höra att jag ser OK ut i alla fall efter att jag frågat. Humor har jag också fått bevisat att jag har när jag dragit en del roliga historier på fester jag varit på och folk har skrattat. Sen så skrattar väl inte alla åt mina skämt och historier heller. Humor är väl ganska så indivudellt vad man skrattar åt.

    Var skrev jag att jag varit på en dejt? Jag har varit på tre eller fyra stycken, om man räknar "riktiga" dejter, på tu man hand. 
  • Anonym (Mathias)
    EnAnonumius skrev 2021-03-08 00:22:41 följande:
    Du gör dig bara dummare med den förklaringen.

    Eller sitter du och medvetet tramsar på detta sättet för att du vill snärja någon extremistisk feminist, så du kan få något att skryta med på nästa årsmöte för er incels?
    Jaha så blev en till slut kallad incel. Väntade bara på det! En ska väl få kritisera dejtingkulturen utan att bli kallad incel tycker jag. Men tar inte åt mig längre, det ordet har liksom inget värde ens. Snarare en komplimang. Brukar komma när personen har slut på argument.
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-08 05:42:13 följande:
    Det finns säkert kvinnor som gillar män som drar skämt, men det finns gott om kvinnor som inte har det behovet. Att killen ska ha humor betyder nog oftaat att man ska ha roligt yillsammans, skratta åt ungefär samma saker och att han ska kunna vara avslappnad och se det roliga i tillvaron. Önskemål/krav som även många män har på en kvinna.
    Det är ju för oftast kvinnors attraktion utgår från hur de känner medan för män är det vad de ser. Det är ju därför kvinnor ska sminka sig för att se vackrare ut än de är och hur ofta ser man t ex en man kommentera en annan mans bild på Facebook "Vad snygg du är!" "Du är så vacker! "hjärta"" Haha det hade sett ut! Men kvinnor gör ju det hela tiden. 
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?