• Syren93

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?



    Tog ett test idag, rfsu. Det ser ungefär ut som det gjorde för 1 vecka sedan. Så vet inte om det är hormener kvar sedan förra graviditeten (missfall 4 v sedan). Antar att jag får se om mensen dyker upp eller inte! Lite frustrerande att inte veta.. BIM - 3 (ca)
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-04-27 10:13:16 följande:

    Jag testade positivt 4,5 veckor efter själva missfallet (3,5 veckor efter att blödningen slutade) och mensen kom tillbaka en halv vecka senare, efter det testade jag negativt. Jag blev besviken när mensen kom samtidigt som det kändes skönt att veta att allt var igång igen.


    Jag börjar misstänka att det nog kommer bli så för mig med! Kanske bra, så att kroppen får ställa om ordentligt och förhoppningsvis vill bli gravid sen :D
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-01 13:57:28 följande:

    Är det någon som närmar sig bim här? Hur mår alla och går det bra för er? Jag mår bra men man kan inte hjälpa att känna efter i kroppen hela tiden och det sticker i brösten, drar i magen, värker i ryggen. Men tror det mesta är inbillning eller har annan förklaring! Över en vecka kvar till bim så väntan är lång.


    Fick väldigt tydlig metallsmak i munnen igår, så började bli lite fundersam, men i morse kom mensen som var ganska väntad! Känns skönt, hoppas att jag efter mensen kan få ett negativt grav test så jag slipper vara förvirrad sen, hehe.
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-02 10:04:43 följande:

    Usch vad tråkigt när det luras sådär. Ja det hoppas jag också, lite lättare då. Få börja på en ren och ny kula. Jag önskar att jag hade tagit ett testa-tidigt-test efter mensen. Tog ett imorse som blev positivt men efter mensen testade jag bara med ett vanligt så nu vet jag ändå inte! Jag ska testa nytt tidigt test imorgon, visst borde det stegra om jag verkligen skulle vara gravid? Ökar hormoner varje dag?


    Hm, ja, tror dock inte det ökar så snabbt i början så kan nog vara svårt att avgöra. När är BIM? Finns det chans att en graviditet kan visas på vanligt test redan? Håller tummarna för att det är en ny! :) har du testat negativt tidigare borde det ju inte vara falskt..

    Jag tror att "resterna" av mitt missfall kommer nu med mensen, blöder mycket och även slem och beiga "klumpar" - sorry för info. Hoppas hoppas att allt kommer ut nu :(
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-02 12:54:29 följande:

    Jag vet inte riktigt när min bim är men tror om ca 1-1,5 vecka på måndag-onsdag typ. Men om det visar så svagt på ultratidigt test blir det inte tokblankt på ett vanligt då? De tidiga mäter väl ofta hcg-nivån från 10 och de vanliga från 25. Tänker också så med att jag testat negativt en gång men det var som sagt på ett vanligt test så om jag tagit ett tidigt kanske det hade gett utslag ändå. Hur ska jag nu veta! Ah jag får testa imorgon och på tisdag och se om det blir nån förändring.

    Skönt att resten kommer ut ändå, så kanske du kan få börja om snart!


    Ja, det är nog svårt att veta till 100 % förrän närmre BIM då!

    Ja, det känns skönt. Dock jobbigt att behöva gå igenom det "igen" *suck*. Men, nya tag!
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-02 15:17:14 följande:

    Jag förstår verkligen det! Men tänk sen när ni har er bebis är det värt det och menat att vara!


    Åh drömtanke!! <3
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-05-03 06:44:09 följande:

    Välkommen hit, beklagar ditt missfall.

    Uppdatering från mig- jag kunde inte hålla mig så jag testade mig idag. BIM är på fredag eller lördag så ett tidigt test borde ju gett positivt svar idag. Men som jag anat gav det inget positivt svar. På något sätt ser jag lite blått men tror det är jag som så gärna vill se det att jag skapar den bilden i huvudet. Visst är detta helt negativ?

    Känns som ett slag i magen det här att testa sig när det inte ger positivt svar så jag ska invänta mensen nu och ev testa mig igen på fredag. Har någon av er vid förra graviditeten testat er med ett tidigt graviditetstest och fått negativt svar och sen positivt mer vid BIM? Vore ju skönt att veta om man ska hålla hoppet öppet tills fredag eller bara gå vidare/distrahera mig.

    Men jag får påminna mig själv att det inte är konstigt om det inte går direkt... Men känner ni igen er i att man är lite mer otålig nu än innan MF?

    Hoppas det går bättre för er andra nu! Kram


    Tyvärr svårt att se tydligt på testet såhär på bild, vågar varken säga bu eller bä!

    Jag delar med mig av lite egna tankar kring känslan av otålig efter missfall. Jag blev väldigt förvånad av att bli gravid direkt efter att ha tagit ut spiralen, hade räknat med och hoppades på ett plus innan sommaren var slut. Men nu när det gick så snabbt så börjar jag helt plötsligt tänka att "det är nu eller aldrig, måste måste ske nu", och så tänkte jag inte alls när vi började försöka. Så jag har kommit till insikt att jag måste ta ett steg tillbaka igen (i sättet att tänka), försöka landa i att det också ska vara kul att försöka skaffa barn. Känns som att jag hamnat i nått maniskt tänkande kring att plussa.. Dock är det kanske lättare sagt än gjort att sluta tänka på det hela tiden, men nu har jag i alla fall uppmärksammat det..

    Jag kan inte hjälpa dig i frågan om negativt "testa tidigt" då jag fortfarande testar starkt positivt trots mens :( håller tummarna, kram!
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-05-03 17:56:41 följande:

    Ja, tack för att du kollade. Det är ett bu på testet tror jag.

    Så bra ord och tankar, tror också jag behöver ta ett steg tillbaka och för mig innebär det att inte testa mig förens BIM.

    Åh, hoppas det blir negativt efter din mens då.


    Ja, man kan ju tyvärr inte påverka resultatet ändå! Tror på nått sätt att det också kan vara skönt att inte veta. Jag är rädd att jag ska testa mig typ 1 dag innan BIM, få positivt och sen kommer mensen / missfall(?) igen. Vill hellre inte veta förrän senare i så fall,typ som att mensen uteblir några dagar.

    Jag ringde faktiskt barnmorskan idag, som tyckte jag skulle be att få komma till gyn. Har nämligen haft ont i magen i 3 veckor också, typ molvärk. Trodde först det var ägglossningen, men sen släppte det aldrig. Hade varit skönt att se så allt står rätt till.
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-05-03 20:06:25 följande:

    Ja exakt?

    Vad bra! Helt rätt att du ringde. Ja, skönt att de då förhoppningsvis kan kolla om allt ser bra ut och om något är kvar. Kommer du få gå på UL då eller måste du ringa gyn själv? Hoppas de skickade en remiss så att du får komma dit snart.


    Barnmorskan kunde inte göra något, inte ens skicka remiss. Så måste ringa gyn själv på onsdag för att be om ultraljud. Av erfarenhet känns det väl inte helt lätt att få till det där dock.. Jag får återkomma när jag vet hur det går :)
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-03 21:12:33 följande:

    Jag tror nog att jag ska vänta ett par dar med sista ultratidiga testet jag har. Avbokade grejen jag behövde, var inte värt att riskera en eventuell bebis för. Så tror jag tar det lugnt ett par tre dar.


    Låter klokt! Håller tummarna :)
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?