• Syren93

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    September1518 skrev 2021-05-08 21:15:10 följande:

    Har du koll på din äl och bim nu eller hur är läget där? :)


    Hehe, ja har ju bara haft en normal mens sen jag tog ut min spiral 11 februari, och innan dess typ mer eller mindre ingen mens senaste 7 åren. Men jag tror att jag har ÄL runt den 19e, plus minus någon dag. Så BIM blir väl typ 2/6. :) Hur har det gått för dig?
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-09 22:43:22 följande:

    Spännande! Hoppas det går bra nu :D

    Jag tycker mig känna symptom, sticker i brösten, ont i magen och hugg, lite illamående och slås av extrem trötthet i tid och otid. Jag hoppas så innerligt att tidiga testerna visar rätt och jag är gravid! Planen är att vänta till på onsdag och då ta ett digitalt test men vi får se om jag kan hålla mig så länge! Haha så nyfiken! Vill dock inte testa för tidigt och riskera falskt negativt...


    Spännande! Tycker också att det låter lovande :)
  • Syren93
    September1518 skrev 2021-05-11 08:23:31 följande:

    Jag kunde inte hålla mig till onsdag!! Tog ett test nu och jag är gravid :D Vad läskigt det känns men så kul också!


    Stort grattis! Så roligt! :D
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-05-16 11:13:22 följande:

    Hej! Spännande, hoppas det är det. Jag fick min första mens exakt 12 dagar efter MF-blödningen slutade.

    Jag har fått normal mens nu (2 mens sedan missfallet) ungefär 6 veckor sedan MF-blödningen slutade. Så känns som jag är tillbaka till vanlig cykel men har lite mer ont än tidigare vid mens och ÄL. Kanske jag som känner efter mer men känns mer på något vis.

    Nu väntar jag på ägglossningen nummer 2 som borde ske nästa vecka :)

    Hur går det för er andra?

    Kram


    Jag hade också mer ont vid ÄL och mens efte rmitt missfsll, dock verkade det inte som allt mitt var ute, så kanske därför magen var mer öm!

    Jag borde ha ÄL nu i dagarna, fick ont i magen till höger i går, jag brukar ha rätt mycket ÄL känningar, så tror det är det :) känner mig förväntansfull denna gång :D
  • Syren93
    Magdalena88 skrev 2021-05-28 10:30:25 följande:

    Hur går det för er andra? Vilka närmar sig BIM? Några känningar?

    Jag har varit väldigt chill den här cykeln (inbillar jag mig iaf). Bim 3/6. Känns så långt bort just nu.


    Bim 2/6 här. Känner mig också rätt "lugn", lite stickningar i magen, huvudvärk och trött. Men har också jobbar väldigt mycket, så svårt att veta vad som är vad.. :) jag inväntar Bim till att testa!
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-05-28 13:47:34 följande:

    BIM 7/6 så lite mer kvar än er. Så kul, 2/6 är ju så snart. Kommer ni testa er i helgen?

    Känner mig också lite lugnare nu denna gång.

    Det är lite hemskt att säga men pga hur det blev förra gången med MA i vecka 12 känner jag att det inte är lika viktigt att veta att man är gravid super fort denna gång. Känns som att det ändå är så mycket som kan hända från ett positivt test och en födsel. Så känns bra att jag är liiiiite mer tålmodig denna gång.

    Ang symptomer så mår jag lite illa och lite känningar i livmodern, men är egentligen för tidigt för det tror jag så kan vara inbillning. :)


    Precis så känner jag också. Jag vill typ inte veta för tidigt, känns som att risken att ett plus lika gärna försvinner vid mens är för stor, då vill jag hellre inte veta typ.. Och om man får reda på det tidigt så blir det bara mer tid för oro! Vi får helt enkelt vänta och så! Sker det så sker det! <3
  • Syren93
    Sellcarro skrev 2021-06-11 15:22:10 följande:

    Hur går det för alla? Jag fick mensen igår och har nu börjat tagit Q10 och inositol för att förbättra äggkvaliten får se hur det kommer att gå dom närmsta veckorna :) skönt med lite sommar och sol så man får tankarna på andra håll :)


    Är inne på 3e försöket efter missfall nu, ägglossning om ca 1 vecka tror jag. Har börjat tempa denna månaden, får se om jag gillar det.. :)

    Har även fått reda på att 3 vänner till mig ska ha barn i november /december och det är exakt när vi skulle haft barn om det inte blivit missfall.. Det känns riktigt jobbigt faktiskt. Känns orättvist och som ett hugg i magen..
  • Syren93
    Sellcarro skrev 2021-06-13 14:59:03 följande:

    Jo vi hade egentligen bf nu i dagarna med vårat första MA och i november med det senaste missfallet så det är lite jobbigt och man hör folk runt omkring en blir gravida.

    Jag tempar och försöker hålla koll på sekret och testar ägglossningstest men sambon tycker vi bara ska slappna av och så händer det när det händer. Men som sagt man kan inte slappna av liksom då alla blir gravida runt omkring.


    Jag försöker ta det lite lugnt, men man blir inte mindre ledsen när man tänker "tänk om det inte hade blivit missfall..". Just nu njuter jag av sommaren och av att man kan dricka sig en liten drink.. :) hoppas innerligt att det blir ett nytt pluss snart. Håller tummarna för dig med :)
  • Syren93
    Hallonglass91 skrev 2021-06-14 13:09:36 följande:

    Ja, känner igen det där? :( jag tänker mycket - varför blev det som det blev. Men man får försöka acceptera att det inte blev som man trodde. Och även om de känns som andra ?ploppar? ut barn efter barn vet man ju inte heller vad de gått igenom för att komma dit. De som får barn nu kanske försök i flera år, också haft MF/MA, kåmpat med att gå upp/ner i vikt osv.Jag funderar på samma! Bara föröka strunta i det hela, men ändå ligga ungefär vid ÄL. Får se hur jag gör. :)


    Ja men precis.. Dom kanske har kämpat länge!

    Jag tror också man tycker att "alla" skaffar barn helt plötsligt för att man själv är mitt i det liksom.. Nu ser man ju barn och gravida överallt. :)
  • Syren93
    Gabriella33 skrev 2021-06-29 20:52:11 följande:

    Måste få skriva av mig och betona vikten i att lyssna på sin kropp och stå på sig.

    Lite kortfattat. Var med om ett ma i maj. Gjort 3 medicinska aborter sedan dess, så kallade restbehandlingar. Ingenting fungerade. Efter att ha åkt in till gynakuten pga svåra magsmärtor, kräkningar pga smärtan, inte bara en gång utan 2 ggr! Tog dom mig seriöst. Blev hemskickad första gången med morfin och naproxen. Vid andra tillfället var jag så pass dålig att dom fick lägga in mig över natten med morfin på dropp. Jag sa gång på gång att jag ville bli skrapad, sa att jag inte orkar mer. Både psykiskt och fysiskt. Dom insisterade på restbehandling nr4. Helt utmattad stod jag på mig och krävde en skrapning. Efter många om och men gick dom med på det. Dagen efter skrapningen har min blödning nästintill upphört, inga smärtor och jag börjar känna mig som mig själv. Att ständigt gå runt med blödning och smärta tar på psyket. Så snälla tjejer, oavsett vad. Ingen känner din kropp bättre än dig själv. Läkarna må ha studerat i flera år men dom har ingen examen på just din kropp. Stå på er och gå på er magkänsla. Känner att jag fått bättre råd och tips här än inom vården.


    Vilken långdragen process du har fått gå igenom, måste ha varit tufft! Och så skönt att dom tillslut lyssnade på dig, hoppas du återhämtar dig snabbt nu! Dock så himla galet att man ska behöva genomgå det där 4(!!)gånger och själv behöva stå på sig för att bli skrapad.. Man vill ju kunna lite på att vården gör allt!

    Jag har själv väldigt svårt att få hjälp efter mitt missfall, bollades fram och tillbaka och efter 6 veckor hamnade jag på gynakuten som i princip inte gjorde någonting och vägrade VUL..

    Kram!
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?