• AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    EpicF skrev 2021-10-16 01:18:07 följande:
    Ingen idé att diskutera mer med dig då du inte är saklig i dina inlägg och aldrig kan svara på frågor.

    Jag undrar när du ska berätta om dessa magiska skador och död som du drar upp med jämna mellanrum.
    Japp, svart är uppenbarligen vitt för dig. Han är just en av dem få som både är saklig och svarar på frågor (kanske just inte på den här, men den är också onödig).

    Jag förklarade för dig tidigare vad han menar med det, och DU sa då att du förstod det. Så varför frågor du då fortfarande???
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-16 00:03:27 följande:
    Om AndreaBD tycker att min inlägg är irriterande så kan skrolla vidare. Det är fakta och ingen desinformation. H*n väljer dock att läsa istället för att skrolla vidare. Det är också fakta och ingen desinformation.
    Helt obegripligt vad du försöker säga där.
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-15 20:09:34 följande:
    Om du nu irriteras av inlägget så varför läsa och svara på det? Skrolla vidare.
    Det är ingen fara när det gäller mig, jag är van vid en hel del skrivna konstigheter. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-16 21:51:25 följande:
    Klyban är inte saklig och kan inte svara på frågor. Kan inte heller svara på inläggen utan att svamla och babbla om en massa andra ting.
    Varför frågor du fortfarande vad han menar med "magiskt"? Jag förklarade för dig att det bara är ett talesätt, och du sa att du vet detta. Varför fortsätter du då att fråga? 
  • AndreaBD
    Anonym (Moa) skrev 2021-10-17 09:23:24 följande:

    Jag började med din första länk. Jag antar du gett dem i vad du anser prio-ordning:


     


     


    1h bortkastat av mitt liv.


     


    En snabb googling på honom ger att han fick lämna Pfizer 2011 pga omorganisation/arbetsbrist (det var alltså inte hans eget val).


    Han han kanske fortfarande lite agg mot Pfizer för det?


     


    De första 3 minuterna av videon ägnar han åt sitt CV, vad han forskat inom.


    Sedan följer nästa totalt ovetenskapliga påstående (3-5 min in i videon):
    ?I was able to spot pattern in sparse data? 


    ?When there was not enough data for most people to judge what was going on I would often be able to see it.?


    ?I guess I was running a lot of simulations in my head?


    Han påstår alltså att han besitter någon magisk analys-funktion som är bättre än andra människors och bättre än datorers.
    Datorer brukar vara väldigt bra på att göra simuleringar.

    Det finns inget magiska analyser man kan dras om man har för lite data. Har man för lite data så kan man helt enkelt inte dra slutsatser ur datat med statistisk signifikans, man kan inte säga varken bu eller bä om vartåt datat pekar.
    Att en forskare 4 minuter in i en intervju säger något liknande får ju vem som helst att dra öronen åt sig.


    Statistik är liksom forskningens A o O, och för statistik som man ska dra slutsatser från krävs tillräckligt med data


     


    Han går sedan vidare med att denna magiska analys-funktion han besitter har hjälpt honom förstår att vad som sagts till oss om detta virus samt vad vi måste göra för att hålla oss säkra helt enkelt inte är sant och som exempel ger han (ca 5-7 min in i videon):


    UK Covid-statistik: dör en person inom 28 dagar efter ett positivt Covid-19 test går den personen in i död av Covid-19 statistiken. ?Complete nonsense? Lock-down. ?I knew quite early on, that was rubbish? ?Because if you are full of virus and symptomatic you are also ill and ill people tend to stay at home or in bed and/or if they are very serious they end up in hospital or die.?

    Enigt denna Mikael finns det alltså inga personer någonsin som skulle gå till jobbet/skola/förskola eller handla i affärer med förkylnings-symptom.
    Asymptomatisk sjukdom finns inte heller och om det finns är det max 1 %.

    Så slutsatsen han drar av sina 2 ovan exempel:


    ?So basically everything your government has told you about this virus, everything you need to do to stay safe is a lie, every part of it.?


     


    Drastiska, generella slutsatser om allt som myndigheten sagt om detta virus, baserat på hans egna magiska simuleringar han gör it sitt huvud.

    7-8 min in i videon
    ?It is all about control?. Denna Mikael vet att alla myndigheter, alla experter alla journalister på TV ljuger. Allt handlar om att kontrollera människor och denna Mikael har sina egna tankar om vad denna kontroll ska användas till, mer än så säger han inte.

    8-14.30 min in i videon


    PCR-tests: ?Complete nonsense?
    ?Systematic process of fear and control.?
    ?Believe me they are not telling the truth.?


    ?You don?t need masks that don?t work?


    ?Forget lockdown, they never slow transmissions.?


    ?You don?t need to be vaccinerted...."
    ?And you don?t need to do what you are told by corrupt scientists, who are apparently advising our government.?


     


    14.30-20.30 min in i videon


    Mikael talar om onödigheten med lockdown, mass-testning och munskydd:
    Alla kan märka på en annan person, när de går mot dem, om de är en hälsorisk för dig. Det syns på hållning, hur de rör sig, symptom; ögon, näsa osv. Instinkten är att hålla avstånd och om du tänker på det går det tillbaka till förhistorisk tid.


    Myndigheterna har ljugit i över 15 månader?


    Jag vet inte om jag orkar se hela faktiskt?


    Ingenstans hänvisar han till vetenskap.
    Han hänvisar till sina utomordentliga simuleringar i sitt huvud, sitt ex-jobb på pfizer, sin ex-forskning eller hur han anställt experter inom områden...


    Denna video är lite som ganska många i denna tråd. ?Jag jobbar på sjukhus, jag påstår mängder med saker utan något som helst stöd eller länk till någon vetenskaplig rapport. Du ska bara lita blint på mig och allt jag säger, för att jag jobbar på sjukhus?

    Denna Mikael säger flera gånger ?Jag som ex-pfizer? forskare? bla bla bla.? Var finns hänvisningen till forskningen, de vetenskapliga rapporterna vi ska kunna granska?


     


     


     


    Bra analys. Då slipper vi andra titta på det. Tack! Jag hade visserligen inte förväntat mig annat, men det är ändå att någon har tittat på det. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-17 23:33:53 följande:
    Varför brukar man ställa frågor till folk?
    För att man inte har förstått? Du påstod dock att du hade förstått. Och nu sa jag för andra gången att det där med "magiskt"  bara är ett talesätt för att man inte skulle förvänta sig detta. Går det inte in hos dig? Måste du ändå fråga om det?
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-18 17:04:42 följande:
    Har du alltid en stark vilja att svara på frågor som inte är till dig och som inte rör dig?
    Det är irriterande när du frågar en sak 10 gånger trots att det inte finns något att fråga. Ni spammar ner hela tråden med sånt trams, du och Klyban. 
  • AndreaBD
    Pope Joan II skrev 2021-10-19 09:04:29 följande:
    Varför svarar du mig och inte AndreaBD? Hon verkade inte tycka att din "informationskampanj" var av något större värde utan kallade den för spam och det håller jag verkligen med henne om. Du och EpicF förstör alla trådar ni deltar i med era aldrig sinande konstigheter. 

    Jag brukar inte hålla med AndreaBD om särskilt många saker i särskilt många diskussioner, men någon trådförstörare är hon inte. Hon sitter inte och spammar utan diskuterar på normalt sätt genom normala mängder inlägg med normala och begripliga innehåll. 
    Skillnaden är dock att Klyban skriver en hel del vettigt också. Det enda som jag tycker är onödigt är att han fortsätter diskutera med Epic när hon helt uppenbarligen inte fattar. Man kanske inte heller ska kalla på spökerna som man inte sedan inte blir av med (som Goethe skrev).
  • AndreaBD
    klyban skrev 2021-10-18 23:14:04 följande:

    Man kan tyvärr inte låta sådan desinformation stå oemotsagd, och då är det tyvärr upprepa som gäller tills det sitter.
    Men den större frågan är varför detta antivaccerpropagandan är så viktig för epic, och varför det försvaras så svårt.


    Vad gör du för denna typen av desinformation ska  vara information istället?


    Visserligen, jag håller med dig i grunden. Men det finns fall där budskapet bara inte verkar nå fram. Vilket påminner mig igen av den där skojiga definitionen av dårskap: Att göra samma sak och förvänta sig olika resultat. 

    Visst, det kan ju ibland funka att "nöta" in något. Jag tror orsaken varför det är viktigt för hen är något slags tvångstanke att man måste försvara några slags grundläggande principer - även om det samtidigt ger helt fel intryck pga kontexten. 
  • AndreaBD
    Pope Joan II skrev 2021-10-19 10:47:53 följande:
    Ja, det tycker inte jag att han gör. Och i och med ditt inlägg här nu, där du återigen smickrar honom genom att upphöja hans oläsliga idiotier till vad du anser vara "vettigt", har du gett honom bränsle för en miljard inlägg till där han tar sitt "vetenskapliga, intellektuella, sakliga samhällsansvar" i exakt samma stil som alltid i varenda tråd. Han skriver exakt samma saker i alla trådar oavsett ämne och kallar sedan skiten för saklig argumentation på grund av att ljushuvuden som du understödjer honom. 

    För övrigt undrar jag verkligen varför du inte kan förstå EpicF medan du uppenbarligen tycker dig både förstå och även se ett vettigt innehåll i klybans inlägg? Är det för att hon är kvinna och han man? Du verkar genomgående ha en beundrande inställning till vad män skriver och de egenskaper du ser i dem. 
    Nej, skillnaden är att han tillför nya tankar, medans E. bara rabblar utantill och omöjliggör all vettig diskussion när hon dessutom plötsligt påstår motsatsen. Och att man bara lägger tid på missförstånden. Det tar ju alltid slut där för att hon inte någonsin står för det hon säger. Går inte att jämföra med Klyban, som visserligen skriver för mycket, upprepar för mycket ibland, glömmer ord och blandar ihop meningar. Men han försöker åtminstone diskutera seriöst, har egna tankar och står för det han säger, och ändå har blivit påhoppat så massivt här av några att jag känner att han kan behöva några som försvarar honom också. 

    Att det var mest män - framför allt i andra tråden - är ren slump. Jag gör inga skillnader där. Jag skulle faktiskt tycka att det vore extra roligt om fler kvinnor diskuterar med som har lite mera naturvetenskaplig bakgrund. Tyvärr så är det fortfarande fler män där. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?