• apan95

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Vickan31 skrev 2021-09-27 10:08:28 följande:

    Tusen tack för din omtanke, vad fint att du tänker på mig och oss mitt i allt ditt egna <3 Det låter ju väldigt positivt och lovande med ditt VUL, och så skönt att ÄL och därefter återföring närmar sig! Jag förstår att känslorna, och hoppet, går upp och ner men du har ju så rätt i att man måste få sörja och och gräva ner sig ett tag för att sedan kunna känna hopp och förväntan igen. Håller tummarna SÅ hårt att det kommer att bli ett efterlängtat och så väl unnat plus den här gången <3 Stor kram! 


    självklart tänker jag på er andra så mycket <3 i bland känner jag mig så självupptagen av min egen process liksom.. stor kram och tack för pepp, hoppas det blir lite plus i gruppen nu i oktober! Känns som de gått trögt ett tag <3
  • apan95

    Denna glada gubben möttes jag av i morse måndag morgon och kände att en bättre start på veckan kan man inte få va? mejlade kliniken och fått en tid för återföring nu på lördag. Känner mig otroligt pepp och taggad och hoppas att det ska gå bättre denna gången <3 min sambo kan även följa med denna gång vilken känns ännu mer på riktigt på något sätt haha! VAMOS! <3

  • apan95
    Vickan31 skrev 2021-09-27 15:47:44 följande:

    Jag upplever dig absolut inte som självupptagen! Fattar såklart vad du menar, att man skriver ju mest om sina egna upplevelser och erfarenheter, men du behöver verkligen inte oroa dig för det och vi vill ju ha uppdateringar så ofta du bara vill och orkar om hur allt går :) Så spännande med positivt ÄL-test nu, wii! Förstår att dagarna till lördag kommer att kännas aningen långsamma, men väldigt positivt att din sambo får följa med den här gången :D Håller alla tummar, hoppas så mycket för din skull nu! <3 


    Tack va glad jag blir <3 så roligt att ni vill följa vår ivf resa även om ni inte är där riktigt ännu!

    Känns skönt att man har jobb iallafall fram tills fredag så går dagarna fort iallafall! Men jag längtar ju absolut till helg hehe! <3
  • apan95
    Soff skrev 2021-09-29 13:50:07 följande:

    Idag pratade jag med dom på reproduktionsmedicin angående vår ivf, då dom skulle ha möte förra veckan om vi ska få tillgång till vårdval, eller om vi blir tvungna att göra ivf:en hos dom pga min (ofarliga) njursjukdom. Vi hoppades ju på att få välja och slippa åka till Huddinge. Men återigen så säger dom att dom gjort bedömningen att vi måste komma till dom. Så nu är det väl helt utom vår kontroll. Det i sig känns jobbigt. Men det värsta är, när jag frågade om när vi kan börja, så sa hon att vi förmodligen inte hinner komma igång i år.

     

    Detta gjorde mig helt förkrossad. Innan sommaren var jag ju inställd på sep-okt. Sen var jag inställd på okt-dec. Och nu så säger hon detta, med 0 värme i rösten. Jag har gråtit hela förmiddagen och kämpar tillbaka tårarna på jobbet idag. Känns fruktansvärt att ?vara i klorna? i ett system vi inte kan påverka. Önskar så att jag hade kapital för att gå och göra detta privat istället, så vi kunde komma igång, och slippa hela den där skiten! Är så trött, ledsen och frustrerad. 

     

    Jag har bokat tid hos Her care nu och för att se om jag iallafall kan få hjälp med hormonbalans, ifall jag har det, vilket jag misstänker. Så hoppas jag bara på att det kan göra något för oss. Men allt känns så himla mörkt just nu. Vet inte hur jag ska ta mig igenom denna dagen på jobbet. Är helt slut. Men var borta en hel vecka för ett tag sedan pga förkylning och känner att jag inte orkar ta konsekvensen av att vara borta mer just nu. 


    Fyyy Soff! Vilket helvete att denna jäkla spiral bara fortsätter. Kan inte förstå hur de inte bara kan ge er ett o samma besked och sedan låta er starta.

    Förstår att du är såå ledsen, själv hade jag bara lagt mig ner och gett upp. Så stolt över dig att du kämpar på.

    Håller tummarna att de ska gå bättre nu framöver med positiva besked! Kram <3
  • apan95
    Msofie skrev 2021-10-02 07:56:58 följande:

    Hej fina ni,

    Måndag 27/9 hade jag äggplock. Måste säga att det inte gjorde lika ont som första gången, även om det gjorde ont. Men det är alltid lite coolt och se hur de fångar upp äggen. Vi fick ut 12 ägg och återinföring bokades in till 29/9.

    Väl på återinföringen fick jag vet att det fanns ägg i 9 av dem blåsorna. 6 ägg hade befruktats och var med i gamet, två fler än förra gången! Återinföringen fick bra och jag fick med en ultraljudsbild till min kille, då han fortfarande inte fick vara med på grund av restriktioner.

    Nu väntar vi. Har embryona klarat sig till dag 5-6 kommer dem att frysas in. Vi fick som sagt inga till frysen förra gången. De kommer skicka hem ett brev till oss med informationen, vilket vi kommer få under nästa vecka. Är på ruvardag 3, testdag 15/10.


    åååh! Va glad jag blir att läsa detta. Så mycket bättre resultat ju, håller tummarna att ni får någon extra till frysen och att den lilla där inne fäster sig! ?
  • apan95

    Nu ligger det en ny liten flinga och guppar i livmodern! Ett 100% embryo sa de, men de sa de senast också iofs.. Har testdag 16/10 <3

  • apan95
    Längtartillvår skrev 2021-10-02 11:48:55 följande:

    Yes! Stort lycka till, hoppas så att det ska gå för både dig och Msofie, såg att ni har testdag efter varandra.så spännande. Håller tummar och tår för er båda!


    Ja precis! Tack snälla <3
  • apan95
    Soff skrev 2021-10-02 15:33:09 följande:

    <3 <3 <3 åh håller tummarna! <3 <3 <3 


    Msofie skrev 2021-10-02 18:21:15 följande:

    Tack alla som peppar och hejar, betyder så mycket! Jag hoppas verkligen för oss Apan95, nu är det vår tur. Tänker någon av oss måste väl ändå lyckas, om man går på sannolikhet?!


    tack fina ni! ja nu är det verkligen dags för lite fler plus i tråden!

    satt faktiskt också och tänkte på de med sannolikhet i morse och känner att chansen borde va större nu även om den är lika stor varje gång haha.. trött man blir på sig själv <3
  • apan95
    Soffsen skrev 2021-10-02 21:00:32 följande:

    Hej alla underbara tjejer! 

    Det var ganska längesen jag skrev här nu, men kände att jag behövde en paus från precis allt. Känner dock nu att jag bara behöver skriva av mig. 

    Känner att jag är på vippen att bli deprimerad på grund av allt detta. Varje liten sak som händer i livet just nu känns som att bestiga Mount Everest. Är konstant trött och gråter flera gånger i veckan. 

    Sen mitt i allt detta berättade min bästa vän igår att hon var gravid. Mitt på en restaurang. Min reaktion var att jag började gråta och sa "Förlåt, men jag kan bara inte hantera det här" och sen gick jag till toan och tjöt i 10 minuter. Sen var resten av kvällen rent ut sagt plågsam. Började gråta tre gånger och tillslut fick jag åka hem och jag hulkade och nästan skrekgrät i bilen hela vägen. Värst av allt är att hon blev gravid på första försöket.

    Önska så att jag var i en annan situation i livet så att jag kunde glädjas med henne men just nu går det bara inte. Det är så fruktansvärt sorgligt allt. 

    Jag vet inte hur jag ska orka fortsätta. Hur fan ska man sluta må dåligt? Hur kan man tänka positivt i allt det här? 

    Ångesten äter verkligen upp mig inifrån. 


    usch va jobbigt det var att läsa din text. men jag förstår dig precis. jag har skrikgråtit varje gång jag fått ett gravidbesked under denna resa. haft så mycket ångest och tårar att min sambo fått hålla fast mig i ren panik. det är fruktansvärt och jag skäms samtidigt över reaktionen.

    men det är så att INGEN som inte gått igenom detta förstår. så därför vill jag säga att JAG förstår dig. och JAG känner exakt likadant som du. har varit så nere i perioder att jag knappt vet hur min vardag ska funka samtidigt som jag känner att vardagen måste rulla på så att jag har någon mening och inte bara sitter hemma o tänker..

    men låt det landa lite, och låt dig själv sörja ett tag, så hoppa jag innerligt att du finner lite ork och glädje snart igen.

    jag tror jag kan tala för alla när jag säger att VI finns här för dig. och VI förstår dig <3 STOR styrkekram!!!
  • apan95
    Msofie skrev 2021-10-04 14:10:55 följande:

    Ruvardag 5. Jag har fram tills nu varit helt zen, men börjar känna ångesten krypa upp på mig. Jag är helt okej med att det kanske inte går, och att vi kommer behöva göra om det. Men väntan är värst. Vill bara veta. Va precis samma sak förra gången att dem första dagarna var lugnt sen blev det värre.

    Som de ser ut nu ska vi testa på söndag, ruvardag 11. Hur ska ni göra Apan95?


    Fattar precis.

    Känner mig otroligt likgiltig just nu. Ruvardag 2 här. förkyld & ligger hemma. Vet inte om det är positivt, negativt eller varken eller. Hade velat testa söndag med just för att det är söndag & helg, men är bara RD8 då, så vet inte riktigt?
Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet