• Anonym (.)

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    Jag har röstat på partiet två gånger. Jag har övervägt tanken många gånger om att bli medlem i partiet. Jag har varit med på deras mötena ett par gånger och träffat själva Jimmie Åkesson en gång, både lyssnat och köpt hans böcker + fått dessa två böckerna signerade.

    Fortfarande tycker jag att partiet är just ett parti för mig. Ett samhälle som jag vill ha.

    Jag är inte rasist och ser inte heller partiet som ett rasistisk parti. Jag älskar Sverige! Därför blir alternativet för mig Sverigdemokraterna och inte parti som Alternativ för Sverige.

    Min stora rädsla är dock att människor kommer se mig som rasist. Givetvis kan jag förklara om jag får frågor. Men människor/vänner som inte vågar säga saker  och pratar bakom min rygg, då är jag maktlös.

    Jag är rädd för att förlora vänner och även min jobbkarriär. Jag vill jobba som KBT-Behandlare. Men om jag sticker ut som politisk aktiv och syns och hörs, så lär kanske folk minnas mig i den lilla staden jag bor i = Min framtida arbetsgivare kanske inte ger mig jobb.

    Jag tänkte på KD:s, som ett säkert ''kort''. Problemet är att KD, vad jag har förstått inte vill lämna EU, inte heller är de emot anhöringsinvandringen. KD skulle kunna vara ett parti för mig, men de verkar tycka att invandringen är bra, till skillnad från SD som vill begränsa antalet.

    Dessutom ligger SD ganska högt upp. Så jag förstår inte varför man fortfarande inte fått folk att förstå att det inte är ett rasistisk parti.

    JAG ÄR INGEN RASIST.

  • Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser
  • Anonym (Inskränkta idioter)
    nihka skrev 2021-07-29 12:26:49 följande:
    Jag kan försäkra dig att alla i min omgivning finns kvar och har alla kroppsdelar intakta. Hela dygnet.
    Beklagar sorgen?.
  • nihka
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-29 12:36:53 följande:
    Beklagar sorgen?.
    Bara en människa med en mycket mörk syn beklagar att andra lever och mår bra.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:06:51 följande:
    Du läser konstigt. Kan inte se att någon här har suttit och skrivit att du skulle lemlästat andras kroppar.

    Sitter du och dagdrömmer nu igen.. Obehagligt värre med diagnoser sånt där.
    Det är för att du inte förstår hur illa du uttrycker dig. Du förväntar dig att trots att du formulerar dig som en kratta så ska andra svara dig redigt genom att uttyda vad du egentligen menar och sedan svara på vad du tänker utan att ta så mycket hänsyn till vad du faktiskt skriver.

    Om man svarar på vad du faktiskt skriver, inte vad man misstänker du menar så är svaren adekvata. Den här gången raljerade jag, men ibland är det rena rama detektivarbetet att uttyda ett inlägg.

    En förutsättning för att bedriva något "viktigt opinionsarbete" som ska ha en möjlighet att påverka någon, är att någon begriper vad man försöker säga.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-28 23:46:14 följande:
    Hehe rättar du med bläck du är efter i tid snart historia ?.men håll dig till rättstavningen så länge om det roar dig det är sådana idioter som du som fördärvat landet med sitt förnekande sov gott om 1år är din tid förbi
    Trampade jag på en öm tå?
  • FDFMGA

    i sammanhanget kan det vara på sin plats att påpeka att om man jämför senaste Novus med valresultatet 2018 så har de blåbruna partierna sammantaget minskat med 2 procentenheter medan de rödgröna har ökat något.

    De blåbrunas tillbakagång kan nog i första hand tillskrivas ledarnas oskicklighet och populism.

    Det så kallade opinionsarbete som SD:s gräsrötter bedriver på nätet kan möjligen få någon kristdemokrat, moderat eller L-anhängare att avskräckas - men jag gissar att de flesta betraktar det som sånt där som fastnar på vindrutan när man kör på motorväg sommartid - när det börjar skymma sikten finns spolarvätska och vindrutetorkarna att tillgå.

  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-29 10:18:22 följande:
    Haha hoppas hoppas du får en trevlig dag så låter det när motgångar föds då ska man hitta stavfel för argumenten är ju ej så viktiga?.
    ?Vill annars tipsa dig om 2 länder Somalia och Afghanistan har billiga biljetter nu du skulle passa där med ditt tankesätt 
    Fråga: om SD kommer till makten, vad anser du att de bör göra med människor vars politiska åsikter inte stämmer överens med SDs?
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:55:55 följande:
    Haha asså snälla. Det är ingen här som har talat om någon kropps stympning förutom du, så det är nog inte jag som behöver fundera på hur det är som JAG uttrycker mig.. xD

    Snälla, för en gångs skull i ditt lågpannade lilla liv, ta en titt i spegeln och sluta projicera alla sjuka tankar du har på någon annan människa än dig. 
    Jo. Du. Fast du vet inte om det. Om man inte förstår skillnaden på exempelvis mer och fler och nuförtiden och nu förtiden blir det så där tokigt när folk tröttnar på att tolka välvilligt.

    En del som skriver här skriver så illa att man tidvis undrar om det öht finns någon panna, men naturligtvis uttrycker man inte det eftersom man har såpass vett att man inte går till personangrepp och börjar prata om andra människors intelligens.

    Om man ska verka politiskt får man se till att man uttrycka sig hyfsat begripligt iaf delar av tiden.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 13:57:37 följande:
    Och exakt. "en förutsättning för att bedriva något viktigt opinionsarbete är att någon begriper vad man försöker säga." och det är det jag berättar för dig nu, att det tyvärr är där du ligger rejält i lä.
    Det tror du bara för att du inte förstår att mina svar speglar vad du skriver.

    En politiker måste kunna kommunicera med människor utan att de ska behöva mödosamt räkna ut vad hen menar. Det får inte låta som någon som sjunger utan att klara av att ta en enda ren ton. Man orkar bara inte lyssna då.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Varför?) skrev 2021-07-29 14:26:59 följande:
    Fråga: om SD kommer till makten, vad anser du att de bör göra med människor vars politiska åsikter inte stämmer överens med SDs?
    Och vad gör man med alla sympatisörer som tror att det finns billiga biljetter till  Somalia och Afghanistan
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:01:45 följande:
    Nej du, det är inte så det här funkar. Jag skriver som jag skriver och menar det jag säger. Om du ska till o hålla på att försöka tolka det på något annat sätt än det som sägs. Borde du väl först o främst ta o fråga mig?

    Och jag har inte skrivit något om att kapa någons kroppsdelar. Ändock tar du upp en sån diskussion och påstår att det skulle varit något sånt jag pratar om. 

    Skulle säga att om du sitter här och hittar på att någon skulle snacka om stympningar, så är det snäppet värre än något sorts personangrepp.. 

    Du beter dig som en idiot, o inte bara när du citerar mig och hittar på grejer som aldrig skulle ha nämnts, utan också när det enda du har tillföra i en tråd som denna är kommentarer om någon annans stavning. Då kallar jag dig också för det. Lev med det och sluta gnäll istället. 

    Lite mindre projicering ifrån din sida så kanske du slutar se så många rasister och inskränkta människor i varenda hörn som du befinner dig. Den enda här som är fördomsfull och inskränkt är ju egentligen bara du. 

    Och det har du bevisat för många här i inlägg efter inlägg, när du sitter här och öppet fantiserar om hur du tror att andra skulle fungera. News flash baby.. Alla människor i världen är inte lika verklighetsfrånvända och borta i sin egen skalle så som du. 

    Dessutom är väl att sitta och gnälla på folks stavning att anse som något jävligt ytligt? 

    Spoiler Alert: Ja du är ytlig. Och inte mycket vett heller som befinner sig under ytan. 
    Jo du. Det är precis så det går till. När någon inte kan uttrycka sig så förstår inte andra eller så förstår de fel. Eller orkar inte nysta i eländet. Det är ett jätteproblem bland just SD-anhängare, naturligtvis inte exklusivt för dem eller alla men uppseendeväckande många tror de talar i klartext men rör till det riktigt ordentligt. Sedan kommer alla personangrepp när det påtalas.

    Nej, jag har aldrig talat om stavfel. Var inbillar du dig det? Det är iofs också irriterande men i regel inte så förstörande som en del andra frekventa språkliga fel. En politiker kan ju bara inte låta som en förskoleelev. Inte ens ledaren för SD skulle komma undan med det. När det gäller Åkesson så är ju inte problemet hur han säger utan vad han säger, medan många av hans underhuggare har ju problem med både och.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser