• Anonym (.)

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    Jag har röstat på partiet två gånger. Jag har övervägt tanken många gånger om att bli medlem i partiet. Jag har varit med på deras mötena ett par gånger och träffat själva Jimmie Åkesson en gång, både lyssnat och köpt hans böcker + fått dessa två böckerna signerade.

    Fortfarande tycker jag att partiet är just ett parti för mig. Ett samhälle som jag vill ha.

    Jag är inte rasist och ser inte heller partiet som ett rasistisk parti. Jag älskar Sverige! Därför blir alternativet för mig Sverigdemokraterna och inte parti som Alternativ för Sverige.

    Min stora rädsla är dock att människor kommer se mig som rasist. Givetvis kan jag förklara om jag får frågor. Men människor/vänner som inte vågar säga saker  och pratar bakom min rygg, då är jag maktlös.

    Jag är rädd för att förlora vänner och även min jobbkarriär. Jag vill jobba som KBT-Behandlare. Men om jag sticker ut som politisk aktiv och syns och hörs, så lär kanske folk minnas mig i den lilla staden jag bor i = Min framtida arbetsgivare kanske inte ger mig jobb.

    Jag tänkte på KD:s, som ett säkert ''kort''. Problemet är att KD, vad jag har förstått inte vill lämna EU, inte heller är de emot anhöringsinvandringen. KD skulle kunna vara ett parti för mig, men de verkar tycka att invandringen är bra, till skillnad från SD som vill begränsa antalet.

    Dessutom ligger SD ganska högt upp. Så jag förstår inte varför man fortfarande inte fått folk att förstå att det inte är ett rasistisk parti.

    JAG ÄR INGEN RASIST.

  • Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:23:11 följande:
    Fan vad sjukt alltså. Här skriver jag en helt vanlig mening, o du sitter här och dagdrömmer om att folk ska kön stympas..

    Äckligt.. 

    O där sitter du och hittar på saker i ditt egna huvud, o sen tror du att jag ska ändra hur jag uttrycker mig och skriver, för det inte ska vara så lätt o misstolka? 

    Får du verkligen ingen medicinering?
    Det där med personangrepp är lite som att kissa i sängen. Till att börja med känns det kanske lite varmt och mysigt, men det får sedan otrevligare konsekvenser. Inte minst mår ju personen själv inte bra av att jaga upp sig så.

    Det är också en konst som en skicklig politiker behöver behärska och det är att förhålla sig saklig även när andra tappar huvudet och börjar beskylla omgivningen för att vara exempelvis vara psykiskt sjuka. Nu är inte jag politiker, men jag tror jag skulle klara just den biten ganska bra efter att ha tränat på en rad rabiata inlägg här från främst SDare.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:05:27 följande:

    Nej, det är du som hittar på en massa saker och teorier som inte stämmer om det jag faktiskt skrivit. 


    Det är faktiskt inte speciellt komplicerat det jag säger här. Brukar faktiskt föredra att hålla mina inlägg jävligt lättlästa och basic. En del av det är att alltid tala sanning och aldrig ljuga. Frågan är ju då, vad fan är det du egentligen håller på med?..

    IQue..

    Anyways.. Ska låta dig återgå till o nätmobba folk online, låta dig tro att du är smart en stund, o garva lite åt att du tror att Kristersson skulle önska få tillbaka din röst. 


    Exempelvis är mer en mängd medan fler är ett antal. Förtiden kanske är tiden före någon utsatt tid. Who knows?

    Makes little sense om man ska vara krass.

    Som politiker får man visa mer stringens. Det går ju inte att uttrycka sig hur som helst och hänvisa andra till att typ lära sig vad man menar.

    Det är jättebra att du läser mina inlägg noga och kanske lär dig av det, exempelvis att man inte röstar på ett parti för att man vill göra partiledaren nöjd.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:57:12 följande:
    Var du fem år när din utveckling stanna?
    Stanna?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:27:43 följande:
    Ni satt och gnällde nyss på folks stavning, precis efter att ni fått en helt rimlig förklaring. Ta och skrolla upp en bit om du inte minns. 
    Nej, jag har aldrig tagit upp stavning.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 15:56:31 följande:
    Lol, fick du fantisera lite om kiss nu också? Är typ den nivån jag förväntade mig att du skulle landa på tids nog tyvärr.. 

    Men det finns säkert jättemycket smart och intressant information att hämta i det där.. 

    Hur skulle du beskriva att det känns som när det kommer till att ljuga då?
    Jag menar ljuga så dåligt som du nyss gjorde. O sen säga att det aldrig skulle ha hänt? 

    Klart man undrar om du fått din medicin. Uppenbart är du helt bortblåst i huvudet. O är nog bäst att få in dig i en madrasserad cell. 

    Sen vet jag inte om det är värre att komma med personangrepp och kalla någon för idiot, eller hitta på något som ingen annan någonsin sagt. 
    Jag menar det är ju förtal du håller på med.. Och det har du sysslat med mot folk i åratal.

    Nej, din nivå på diskussioner har nog ingenting att göra i någon riksdag. Kan fortsätta sitta där o leka med din blöja och fantisera.
    Diskussionen som du kastade dig in i gällde hur vissa grupper inom politiken har lite svårt att uttrycka sig och gärna hänfaller åt diverse påhopp som personangrepp.

    Tack för din medverkan. Det finns inget jag kan säga för att illustrera det bättre än vad du har gjort.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 16:29:35 följande:
    O tack för att du än en gång visar att du inte har någon förståelse för hur det här faktiskt funkar.

    Gillade speciellt ditt kiss o bajs inlägg. Tror det förstörde charaden helt för lilla dig faktiskt.
    Du lyfter ännu ett intressant problem här och det är att människor som brister i sin språkproduktion ofta även har problem med att avkoda text på ett ändamålsenligt sätt. Det blir problem med bildspråk såsom metaforer och liknelser. Det här är också något som våra folkvalda representanter bör behärska.

    En del menar att man ska ställa formella språkkrav på exempelvis invandrare som vill söka svenskt medborgarskap, men hur blir det om de kraven ställs högre än en del av våra sas inhemska medborgare klarar av att prestera? Hur tänker du där? 
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 16:32:35 följande:
    Aldrig någonsin? ...

    Dessutom om du övar lite på läsförståelsen som vi kom överens om så säger jag faktiskt bara att du var med o diskuterade det.

    Sluta ljug så jävligt. Du är riktigt jävla osmaklig.
    Jo, det är klart att jag har diskuterat stavning. Jag deltar ju även i språktrådar, men det är inget jag har tagit upp eller diskuterat här. Du ser nog i syne om du tror det.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 16:32:35 följande:
    Du är riktigt jävla osmaklig.
    Jag skulle uppskatta om du upphörde med dina personangrepp som har pågått i många inlägg på rad nu samt och din fixation på min person. I couldn't give a rat's ass vad du har för åsikter om mig och tråden handlar inte om mig, så håll dig till ämnet och kontrollera dig lite bättre nu.

    Alla mina kommentarer om språk har handlat om dåligt språk överlag och varför det inte fungerar så bra i det offentliga rummet. Det spelar ingen roll vilket parti man kandiderat till så får man ha lite språklig koll.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 17:04:39 följande:
    Jag vet inte om det är så intressant det där. Det mesta du tycker verkar intressant verkar försiggå mest i ditt egna huvud.. Det är som att någon skulle sagt något dumt någon gång i livet, o sen springer du runt efter det o tror att det bestämt skulle vara någon annan som har påstått det. Blir lite tradigt o diskutera med någon som klistrar vad andra skulle ha sagt i någon fråga o smetar det över någon annan. Men det har vi ju kommit fram till vid det här laget redan eller?

    En metafor med kiss ser jag inte heller som något mer avancerat eller direkt klyftigt tänk, mer än att det var en ursäkt för dig att få ur dig lite blöjhumor som du hade djupt sittandes inne i dig. O då blir det lätt lite pinsamt om du direkt innan skulle ha suttit o gnällt på någon annans stavning o sen ljuga om att det aldrig skulle ha hänt.

    All diskussion om politik bör du därför slå ur hågen då den nivån du verkligen befinner dig på hör hemma någonstans vid en ålder runt 3-5.. Men du kanske trodde att skulle vara accepterat att sitta här o drömma om hur du badar i ditt eget kiss?

    Mogen diskussion verkligen, tänkte direkt att nu fick jag verkligen lust att läsa mer från dig!
    Jag hänvisar till inlägg 210 samt följande länk:

    www.verywellmind.com/anger-management-strategies-4178870

    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Saicko skrev 2021-07-29 17:09:04 följande:
    Kommer inte o hända att jag slutar o kalla dig för en idiot. Du får skylla dig själv helt enkelt för alla brott utav förtal du gjort mot andra o den online mobbingen du sysslar med. Du får se det som ett billigt straff mot alla dom anmälningar folk skulle kunna sätta dit dig för om polisen fick se allt skit du skriver på nätet hela tiden.

    Problem? Dont give a rats ass you fucking imbecill.
    Om inte du klarar av att behärska dig får jag väl hjälpa dig.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser