• Sophiee92

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    LJM91 skrev 2022-02-13 07:10:24 följande:
    Idag var den nere på 36,08 igen, så det verkar inte som att jag har ägglossat ändå.. CD38 idag :(
    Nej fasiken! :(( 
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-13 07:46:33 följande:
    Är så deppig idag :( kanske blir en cykel utan ägglossning denna gången.. Under alla månader jag har tempat har det aldrig hänt, så någon gång ska väl vara den första. Skulle önska att det fanns något superbra läkemedel jag kunde ta som fixade en normal cykel på typ 30 dagar till mig :(
    Förstår verkligen din uppgivenhet :( Tar du något kosttillskott nu? Kanske finns något du kan prova till nästa cykel annars, tycker man läser om att det finns så otroligt mycket på marknaden idag. Skickar en stor kram till dig <3
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-13 08:41:03 följande:
    Tack snälla! Jag tar folsyra och D-vitamin, och har testat rosenrot i tre cykler men tycker inte rosenroten verkar göra något för mi?
    Trist att rosenrot inte hjälpte. Man har ju hört både solskenshistorier om RR och lika många som det inte hjälpt alls för :/... Har du kollat med en barnmorska vad dom säger?

    Jag tar också bara folsyra och D-vitamin, men funderar på Vulverines "Lila paket" om det inte tog sig denna månad för oss. Usch trodde inte det skulle vara såhär tufft att försöka månad efter månad :( testade faktiskt imorse med ett RFSU testa ofta men det var såklart negativt. Är på BIM -2 eller -3 så hoppas det ändå inte är kört än.
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-13 10:50:16 följande:
    Funderar också på att prova det, men jag tror att det bästa jag kan göra för min fertilitet är att gå ner i vikt tyvärr. Eller tyvärr är väl fel ord att använda, men det är ju ingen quick fix utan något som kommer ta tid. Jag vet inte exakt vad jag väger men skulle tro att mitt BMI är på runt 32-33, så jag skulle ju förmodligen gynnas av att gå ner ett gäng kilon.

    Håller med dig om att det var oväntat att det skulle kännas såhär tufft. Sen var jag ju tvärsäker på att vi skulle lyckas första månaden också :P tänk om man hade vetat liksom. Det är ju absolut inte kört för din del denna månaden, håller tummarna för att du plussar! Har du några symtom?
    Ja mycket med fertiliteten handlar nog bara om att ha en god balans i livet rent generellt :) Hoppas din cykel rättar till sig snart! 

    Ja men visst, första månaden kändes bara super pirrig och förväntansfull, nu börjar katastroftankarna komma mer och mer tyvärr. Försöker dock tänka positivt och intala mig att det snart blir våran tur :) Vad glad jag blir att du säger att det inte är kört för mig än! Blev så nedslagen av att det inte ens fanns en tillstymmelse till streck på stickan men försöker hålla modet uppe några dagar till.

    Ja alltså denna månad har jag haft väldigt annorlunda symtom mot innan. T.ex haft mensvärk/molvärk i 4 dagar, brukar annars börja strax före mensen kommer. Även haft så otroligt ont i brösten och bröstvårtorna som svullnat och är alldeles röda. Också varit ovanligt hungrig och äter som en häst haha... Kan ju iof vara PMS bara men man hoppas ju så innerligt! 
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-13 19:40:39 följande:
    Hur många dagar efter ägglossning är du? Vissa plussar ju inte förrän mensen är ett par dagar sen, så hoppet är absolut inte ute :) att symtomen är annorlunda är ju också ett gott tecken tänker jag, hoppas verkligen du får ett plus om ett par dagar!

    12 eller 13 dagar efter ÄL. Vad gullig du är! Tack för lite pepp <3

  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-14 07:31:57 följande:
    När jag var gravid sist fick jag inte ett svagt svagt sträck förrän på BIM, vilket för mig är 16 dagar efter ägglossning, dagarna innan var det helt blanka test. Så håll hoppet uppe ett tag till :)

    Idag var tempen hög igen och jag blir tokig på min kopp :P har googlat en massa och det verkar som att man kan få en fallback rise (kan inte hitta någon svensk motsvarighet) två dagar efter ägglossning, så jag hoppas verkligen att det var det som hände och att tempen håller sig hög nu.
    Åh men det låter ju lovande! När jag fick ett förmodat tidigt missfall så plussade jag svagt först på BIM dagen också och dagarna före var testet helt blankt. Jag har hållit mig från att testa idag, vågar nog testa igen antingen imorgon eller allra helst på onsdag :P

    Men då låter det ju nästan som att du hade din ÄL där i fredags då :D Håller alla tummarna för det! Jag kan säga själv att jag aldrig gått över linjen om jag inte haft ÄL, har ibland varit uppe och nosat på "linjen" men aldrig över. 
  • Sophiee92
    Emmissss skrev 2022-02-15 06:41:41 följande:

    Uppdaterar med listan. Nu har jag haft molvärk från & till i flera dagar, hur mår ni andra som snart har bim? Jag brukar ha molvärk men har inte haft det de senaste cyklerna när min cykel har krånglat.
    Vi är ju ett helt gäng som har bim nu i dagarna! 


    Låter lovande att du haft molvärk i flera dagar redan, läst att det är ett vanligt symtom vid graviditet :)
    Jag hade också molvärk ca 1 vecka innan BIM, men nu är allt borta sen igår. Brösten är också inte alls lika ömma som tidigare. Tror nästan säkert att min mens kommer imorgon då jag testade helt blankt i söndags men vi får se... När planerar du att testa?
  • Sophiee92
    PCOtjej95 skrev 2022-02-15 10:51:46 följande:

    Hej!
    Jag hakar gärna på i den här tråden också. 27 år och inga barn sedan tidiagre (förutom ett bonusbarn som min man har sedan tidigare relation). Är inne på fjärde cykeln nu, mitt i lutealfas med BIM på söndag eller måndag troligtvis. Har PCO (som ni ser på mitt namn) och har ganska oregelbunden mens. Dock har jag efter att jag lade om kosten och började träna fått mer regelbunden och egen ägglossning. Har kört första omgången Letrozol denna cykel och fick äl runt dag 16-17 (pos äl-test och äl-smärta dagen efter). Hade sex från fyra dagar innan till en dag efter. 

    Har dock känningar som jag brukar ha innan mens nu, så igår kändes det rätt jävla kört även denna cykel Kan inte veta säkert innan BIM men är sjukt pessimistisk över lag just nu. 


    Vad roligt med fler som hakar på här i tråden :)
    Låter jobbigt med PCO men skönt det blev så mycket bättre när du la om kosten och träningen. Känner igen mig i din pessimism just nu, känns helt kört denna månad för mig så redan börjat planera för nästa försök suck :(... Dock är vi ju inte framme vid BIM ännu så vi får försöka hålla hoppet uppe!
  • Sophiee92

    Idag är ingen bra dag, BIM-dagen och imorse ett nytt negativt test fan fan fan....! Vet att jag inte ska börja tänka katastroftankar ännu, att vi ännu har många försök kvar. Men herregud vad detta tär på en! Och så alla omkring en som plussar redan på första eller på bara några försök... Kommer att ta nya tag igen, men idag är verkligen ingen bra dag :(...

    Lycka till alla ni som fortfarande väntar på BIM

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?