Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    toughshit skrev 2021-08-28 20:48:19 följande:

    Jag vill inte skriva så mycket om mig själv här, men jag är 28 år och bor i Stockholmsområdet. Har ett barn sedan innan, och två bonusar!


    Helt okej, man delar med sig av så mycket eller lite man vill! :)
  • Lövsångerska1991
    hurtänktedunu skrev 2021-08-29 12:31:12 följande:

    Nu får vi se om detta går vägen. Kört typ varje dag sedan onsdags så när som på en dag. Har haft molvärk sedan onsdagen typ men idag en ordentlig värk i höger äggledare. Igår sa mannen också att han märkte att det var ägglossning på gång för han märkte skillnad på flytningarna. Vem kunde tro att en man kunde vara så uppmärksam. Haha. Ja så nu får vi se om det ger något om ca 2 veckor. Så spännande. Har en vän som jag hoppas blir gravid snart också. Skulle vara så kul att vara rätt så nära varandra i alla fall.


    Håller båda tummar och tår för er :) och eloge till din sambo! Min hade nog inte kunnat märka något sånt. Jag ska ta ett tidigt gravtest imorgon igen, det är egentligen först då man ska ta dem för då är det 5 dagar före förväntas mens. Testet tas ju med första morgonens urin. Det jobbiga blir om jag sover oroligt, för då vaknar jag kissnödig varje timme. Tror jag kanske kommer göra det för är lite stressad över att börja jobba igen imorgon då jag missat mycket genom att vara hemma sjuk. Får hoppas att jag har någon sömnperiod på minst tre timmar iaf, kanske får ta testet mitt i natten. :D
  • Lövsångerska1991
    Kiwikiwi skrev 2021-08-29 21:04:48 följande:

    Kan inte svara på då jag inte är påläst, har köpt cb testa tidigt och sen rfsu testa ofta. Vet inte om jag ska ta test innan bim eller inte, vet inte vad som är bäst att bli besviken i början på veckan eller i slutet när mensen beräknas komma... Kanske har man dock hoppet uppe med testa tidigt om de är för tidigt för att visa plus (även om de ska gå 6 dagar innan). Hur tänker du göra?


    Jag ska testa men är typ helt inställd på negativt resultat. Känns som hemska mensen är på väg. Men vem vet, kanske kan kännas precis likadant? Ibland får jag för mig att något känns annorlunda, men sen känns det inte alls så längre.
  • Lövsångerska1991
    sofgal skrev 2021-08-30 10:57:46 följande:

    Jag vill även passa på att fråga om någon varit med om liknande när det kommer till dessa tester. Tog detta imorse, väntade 5 min och då tyckte jag mig inte se något streck.

    Lämnade testet en stund, max 30 min från att jag tog det och då ser det ut såhär?

    Jag vet att man inte ska lita på resultatet om det legat mer än 10 min, ska ta nytt imorgon.

    Men kan man få pos resultat senare tror ni? ????

    Nu är jag ju så nyfiken och otålig så jag googlar runt som en tok.. haha.


    Jag tror att det tyvärr är s.k. torkstreck. Man ska inte läsa av efter den angivna tiden. Men det kan ju vara för tidigt att testa så prova igen imorgon :) hoppas förstås att det ska vara positivt, men jag tror tiden står där av en anledning.
  • Lövsångerska1991
    Kiwikiwi skrev 2021-08-30 08:18:56 följande:

    Samma här, i natt när jag vaknade illamående och kissnödig började jag drömma mig bort till både graviditet och bebis ankomst. Men de är nog mensen som är på g nu och jag tror att de lätta illamåendet kommer pga oro/stress.


    Ja, jag har en deppig dag idag. Drömde att jag tagit test som var positivt. Sov oroligt hela natten så var helt utmattad när jag kissade för att ta testet. Och så var det helt blankt. Jag har gått upp för mycket i detta. Stressig dag på jobbet också. Har du jobbiga menstruationer? Skickar kram till dig <3
  • Lövsångerska1991
    Sophiee92 skrev 2021-08-30 20:20:17 följande:

    Hej alla!

    Mitt första inlägg i forumet! Jag och min man planerar också vårt första barn nu i höst och gjorde vårt allra första försök igår, iiiih! Känns så himla skönt att kunna läsa om alla era upplevelser i det här, och att dela med mig av mina egna med andra kvinnor som är i samma sits. 

    Jag är 29 år :)


    Varmt välkommen:)
  • Lövsångerska1991
    Kiwikiwi skrev 2021-08-30 20:45:51 följande:

    Kunde inte hålla mig, äl+11 och tog precis ett rfsu graviditetstest (ej testa tidigt). Ett ganska tydligt streck, om än väldigt ljust. Vad tror ni? Finns de något att hoppas på? Ska ta ett testa tidigt imorgon bitti.


    Är det strecket i mitten? Jag ser det :) håller tummarna för dig. Vet inte om jag ska testa tidigt igen imorgon eller strunta i det. Är på äl + 10 idag tror jag.
  • Lövsångerska1991
    Kiwikiwi skrev 2021-08-30 22:51:29 följande:

    Ja strecket i mitten :) får se vad de visar imorgon,Ja de är strecket I mitten :) Nej svårt när man ska börja testa, jag ville egentligen inte så tidigt men svårt hålla sig. Får se vad testet säger imorgon, håller tummarna för dig med!


    Tack, jag tog testet idag och det var negativt, dock bara hållit mig en timme och 20 min innan jag kissade. Känner att jag inte har några förhoppningar alls. Får försöka igen nästa månad.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?