Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    slo92 skrev 2021-10-28 13:09:59 följande:

    Ja jag hade som en molande mensvärk som kom och gick. Ömmande bröst hade jag nog inte och har det inte nu heller, men de känns lite spända liksom. Symtomen kan nog variera väldigt mycket, men summan av kardemumman är att pms-symtom och graviditetssymtom nog kan vara likadana!


    Okej, har haft molande som ökat fast den har minskat lite grann idag faktiskt. Får se vad som händer. Hoppas att mensen inte dyker upp förstås. Lät blir att köpa mensskydd nu när vi beställde matvaror. :) men jag är rätt inställd på negativt resultat.
  • Lövsångerska1991
    Dalarna91 skrev 2021-10-28 12:06:10 följande:

    Tack, får bara köra på nästa månad. Om du får svar hur man får bort meddelande från andra säg till mig. Vill också veta hur kan gör. Har försökt men finner ingen ta bort meddelande..


    Värphönan föreslog en e-post adress :) suppor@familjeliv.se. Det är så obehagligt med folk som skriver sexistiskt och nästan hotfull :/
  • Lövsångerska1991
    toughshit skrev 2021-10-28 21:02:44 följande:

    Känns som jag blir mer och mer oengagerad i tråden. Har haft sämst sexliv senaste tiden och mensen är väl inte regelbunden i appen riktigt ännu så känns svårt att hålla riktig koll på äl och BIM? enligt appen ska äl vara 7/11.. Kände av lite molvärk i morse, så hoppas den blir tidigare.

    Jag har haft problem med spänningar i axlarna som orsakat huvudvärk i 2 veckor nu, så har inte haft sex knappt alls..lite bättre nu.. men ja, trist som sagt och dött i sänghalmen, haha


    Det är ju roligare att engagera sig när man liksom har något på gång tycker jag, typ när det är ägglossning eller när BIM närmar sig. Så förståeligt om du inte är lika aktiv här som förr. Låter jobbigt med huvudvärken :( hoppas det blir bättre snart <3
  • Lövsångerska1991

    Nu börjar jag känna det där jäkla hoppet igen. Brösten gör ont, och tycker vissa blodådror på dem är mer lika än förra månaden vid mens (då var de mer blågröna). De känns större och tyngre. Har mer flytningar än jag brukar men märker dem framför allt i trosskyddet, inte som att det är konstant blött eller så utan det kommer fläckar oftare. Ökad mensvärk på morgonen, molvärk ibland och svullen magen, just det tyder väl mer på mens. Slå hugg ibland. Blir knäpp!

  • Lövsångerska1991
    Lemoon skrev 2021-10-29 19:32:47 följande:

    Jag har precis likadana symtom som dig! Brösten har värkt i 1 vecka och sa till sambon igår att de känns större...han tycker också det... men det kan lika gärna vara mens på gång... Negativt test så har inte så stora förhoppningar...:-/


    Min sambo ser/känner också förändringarna på mina bröst. När har du BIM? Kanske är det bara så att du testat för tidigt, hoppas! :) jag vågar inte ta test än.
  • Lövsångerska1991
    Lemoon skrev 2021-10-29 20:01:51 följande:

    Kul att sambon också känner skillnad ;) 

    Jag är på cykeldag 23 idag, min menscykel varierar mellan 23-26, förra månaden kom den på dag 26. Hade temphöjning på dag 14, hade sex dag 13 och 15.

    Själv?


    Ja, fast kanske är det för att jag väl påpekar dem XD men känner att bristningen är skum, borde ju märkt den tidigare annars. Min sambo är rätt säker på att den inte varit där tidigare heller. Är det vanligt att plötsligt få så pass mycket större bröst vid mens att det blir bristning? När det inte varit så tidigare menar jag. Låter som att ni fick till sexet bra i tiden. Du har ju troligtvis några dagar till BIM. En del plussar lite senare. Testa om några dagar tycker jag om inte mensen kommer.
  • Lövsångerska1991
    Lemoon skrev 2021-10-29 20:53:24 följande:

    Det ömmar när jag tar på mina bröst nu, brukar inte kännas så pass... men får se...har ju lite mensvärk... men det hade jag ju även när jag var gravid för många år sedan... haha.... 

    Låter lovande för dig ändå tycker jag! Har du test hemma?

    Angående bristningen så låter det som du säger att brösten växt...du har inte gått upp mer i vikt senaste tiden eller så? 

    Spännande.... hoppas hoppas!


    Jo jag har gravtest hemma, men vill inte riskera besvikelse för tidigt. Blir så ledsen av negativa test.

    Hoppas vi båda väntar barn :)

    Jag har inte gått upp, har sedan jag började jobba efter ledigheten gått ner 4 eller 5 kg.
  • Lövsångerska1991
    piiiggeliiin skrev 2021-10-30 08:25:57 följande:

    Hur gör du då med topsen? Bara tar in den och roterar lite eller ända upp? Brukar du göra det under cykeln?


    Haha, nej inget jag brukar göra, men ville se om mensen var på gång för då brukar det finnas blod inuti som ännu inte kommit när man torkar sig. Jag för in den försiktigt en bit bara, gnider lite och tar sen ut den igen. Man kan ju även prova med tampong.
  • Lövsångerska1991
    piiiggeliiin skrev 2021-10-30 09:12:32 följande:

    Haha ok! Jag är ju som besatt av hela gravidgrejen och plöjer allt jag kommer över så tänkte ifall detta var ett extra knep haha..

    Men gällande eventuell blödning för din del så är det ju många som får lite blod vid mensen trots att de är gravida.. så tappa inte hoppet!


    Lätt att bli besatt. Tog test nu ändå för behöver veta om jag kan börja knarka starka värktabletter eller inte. Negativt så klart. Känns deppigt.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?