• Anonym (Onekligen)

    Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.

    När en tjej frågar om hur man mår så är det bästa att absolut säga att allt är bra / ok för när är en tjej frågar så gör de inte för att de faktiskt undrar över hur man mår, utan det är endast något som man säger. 


    Hänt flera gånger då man sagt att man inte mår så bra eller att man är trött och sunkig så avtar deras intresse helt och hållet.


    Vad ni än gör, spela teater och var macho så får ni åtminstone ligga sedan därefter när ni har utvecklat er relation något så kanske ni kan bli mer ärliga men under inga omständigheter u dejtingfaser så ska ni vara ärliga.


    Detta kommer få mycket kritik men kvinnor kan man ärligt inte lyssna på, det är dubbelhykleri av kvinnor som säger att de vill ha någon som är ärlig och snäll, sure kan finnas 10% av hela andelen som kanske genuint känner så men innerst inne handlar allt om vad man KAN leverera och om det ger minsta huvudvärk eller bekymmer så blir man ointressant.


    Svenska feminister och dylikt som skriker vi är lika och män borde vara snällare och mer i kontakt med deras känsloliv och ärliga... killar ärligt lyssna inte på detta pladder det är bara ett sken av PK kulturen vi lever i. Vi behöver teater masken i dejtingfaserna så är det bara, sen när relationen utvecklats så kan ni bemöta er själva och er partner mer ärligt men om ni är ute efter ligg så kan jag bara ge er rådet att var er själva så länge det utstrålar makt, energi, positivitet för personen så går det. 


    Innan feminazi's som kommer och säger "nej nej lyssna icke, det är ett hemskt råd till alla män" - Killar ärligt, lyssna inte på detta. Praktik och verklighet är inget kvinnor förstår sig på när man är som man, det kanske är omedvetet hos dessa men ta det från någon som sett vart det är. Hur negativt detta än låter så kan det bara vara positivt så länge ni spelar spelet rätt, lycka till.

  • Svar på tråden Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.
  • Anonym (Onekligen)
    Anonym (A) skrev 2021-11-24 23:19:19 följande:

    Då kan du säga det istället. Ingen är tankeläsare.


    Även om jag tycker trådens ämne är BS...


    Är du tjej? I så fall förstår jag att du inte kan se detta.

  • Anonym (A)
    Anonym (Onekligen) skrev 2021-11-24 23:22:03 följande:

    Är du tjej? I så fall förstår jag att du inte kan se detta.


    Kvinna. Som verkligen inte tänder mindre på dejten pga att denne ibland inte mår bra.


    och då menar jag mer än en otydlig person som inte kan utveckla mer än "mår dåligt"

  • Anonym (Onekligen)
    Anonym (A) skrev 2021-11-24 23:36:05 följande:

    Kvinna. 


    Tack för att du klargjorde det Oskyldig Flört
  • Anonym (Fia)

    Men det där går ju åt båda hållen så du kan tona ned incelsnacket om feminister och PK. Killar vill ha tjejer som är glada, lättsamma och helst inte smartare än dem. Så vi får också spela teater. Det är ett mänskligt beteende att dras till personer som mår bra, inte ett kvinnligt.

  • Anonym (Tessan)

    Men det där gäller ju alla nya eller ytliga bekantskaper. Hur mår du?/Hur är det? är hälsningsfraser utan djupare innebörd. Hur sanningsenligt och ingående man svarar beror på situationen och hur väl man känner varandra.

    Om min dejt (jag dejtar män) hade frågat så när vi möttes hade jag absolut inte sagt något annat än -Fint, och du? Är jag trött på vädret säger jag förmodligen inte det heller. En dejt med en ny bekantskap är fel tillfälle att gnälla. Vem vill dejta en surpuppa som inleder träffen med gnäll, liksom?

    Detta handlar knappast om kön utan social kompetens i största allmänhet.

  • Anonym (Tessan)

    Tillägg: i nya bekantskaper spelar man så gott som alltid lite teater. Fast man brukar kalla det artighet. Det handlar inte om att fejka eller ljuga utan är människors sätt att anpassa sig till och känna in varandra innan man känner varandra väl.

  • Anonym (C)

    Jag tror inte att det har bara med kön och sex att göra. Ju närmre relation man har desto mer uppriktiga svar kan man ge på frågan om hur man mår. Den som blottar sitt dåliga mående för en ny bekantskap framstår lätt som gränslös och självupptagen. Och en sådan person vill man hålla på avstånd.

  • Anonym (C)
    Anonym (Tessan) skrev 2021-11-25 06:43:53 följande:
    Men det där gäller ju alla nya eller ytliga bekantskaper. Hur mår du?/Hur är det? är hälsningsfraser utan djupare innebörd. Hur sanningsenligt och ingående man svarar beror på situationen och hur väl man känner varandra. Om min dejt (jag dejtar män) hade frågat så när vi möttes hade jag absolut inte sagt något annat än -Fint, och du? Är jag trött på vädret säger jag förmodligen inte det heller. En dejt med en ny bekantskap är fel tillfälle att gnälla. Vem vill dejta en surpuppa som inleder träffen med gnäll, liksom? Detta handlar knappast om kön utan social kompetens i största allmänhet.

    Jag kommenterar ofta dåligt väder för ytliga bekantskaper men man får göra det med rätt attityd så att det inte blir för negativt och gnälligt. "Sådana här dagar vill man helst bara sitta framför en brasa med en katt i knät" funkar bättre än "Jag hatar november!".
  • Anonym (skillnad)
    Anonym (Fia) skrev 2021-11-25 06:36:38 följande:

    Men det där går ju åt båda hållen så du kan tona ned incelsnacket om feminister och PK. Killar vill ha tjejer som är glada, lättsamma och helst inte smartare än dem. Så vi får också spela teater. Det är ett mänskligt beteende att dras till personer som mår bra, inte ett kvinnligt.


    Nejdå, visst stämmer det säkert att ingen vill ha ett förhållande med någon som har problem för att inte dra på sig mer problem än man behöver men skillnaden är att tjejer som inte mår bra får ligga ändå medan killar som inte mår bra får inte ligga alls.
Svar på tråden Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.