• Lör 15 jan 12:51
  9078 visningar
  41 svar
  Inlägg från Ocdmänniska Visa alla inlägg
  41
  9078

  Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

  Har hänt ett par gånger, men sambo en gång typ. Inget vanligt och tycker egentligen inte att sex är något man ska ställa upp för. (Därför det hänt så få gånger) märker jag att min sambo inte reagerar på när jag försöker så slutar jag, och samma gör han.

 • Lör 15 jan 15:19
  #3
  Anonym (Undrande) skrev 2022-01-15 15:10:10 följande:

  Ok. förstår hur du resonerar. Delar din syn i viss utsträckning. Men att leva i en relation och för att hålla den vid liv krävs att man får göra visst avkall på sin egen vilja och gå partnern till mötes på många områden. Ett exempel:,hon tycker om att åka till IKEA medan jag helst avstår. Likaså hänger jag med till svärföräldrarna trots att jag föredrar ett tandläkarbesök med rotfyllning.. Kort sagt så gör jag saker som jag inte tycker är så kul och går henne till mötes. Jag vill göra henne glad. Hon uppskattar ansträngningen. Hon gör samma sak för mig. Tycker jaget får stå tillbaka I viss mån till gagn för Viet.

  Ett aktivt sexliv är fö viktigt för mig. något jag uppskattar och inte vill vara utanmen. Men ibland e mam förstås inte helt synkade. .


  Ja det håller jag absolut med om att man får göra saker man inte vill ibland! Men för mig är sex inte en sådan sak, det är otroligt känsligt område och något jag anser att man bara ska ha om båda vill. Annars är det ingen mening.

  Det är det för mig med. Så vad jag försöker är att göra min sambo sugen helt enkelt när jag är, funkar det inte så provar jag någon annan dag. Jag skulle inte ens vilja ha sex med han om han inte vill heller. Då är det meningslöst och då kan jag väl ta hand om mig själv istället
 • Lör 15 jan 17:08
  #11
  Anonym (Ofta) skrev 2022-01-15 17:03:00 följande:

  Ja det är en bra fråga. Det gör alltid ont när han kommer för långt in i mig. Varför vet jag inte, tänkte det var normalt?


  Nej verkligen inte normalt! Det ska inte göra ont!
 • Lör 15 jan 17:19
  #14
  Anonym (Gift) skrev 2022-01-15 17:15:52 följande:

  Allt sex med min man är sex som jag ställer upp på. Det är inte en fråga om att jag saknar lust i grund och botten, eller att jag inte är attraherad av honom. Men i sängen är han självisk, tråkig och klumpig, njuter inte det minsta och han bryr sig inte det minsta. Men sex är en del av det som förväntas, och i slutändan kräver han 20 minuter i veckan då jag ställer upp, de övriga 10,000 minuter i veckan gör han allt för mig och sina barn.


  Ställer han upp för dig och för barnen, eller gör han sin del som make och pappa? Vad får du då för du ställer upp??

  Prata med din man om sexet och gör mer vad du vill, ta plats kvinna!
 • Lör 15 jan 20:42
  #21
  Anonym (Gift) skrev 2022-01-15 17:22:13 följande:

  Nej, han ställer upp, han är en otrolig make och pappa, har bara ingen lust att engagera sig i sängen utan vill ha sin utlösning och sen är det klart. Jag vet att kvinnor på FL kräver 100% perfektion av mina män för de är små prinsessor, jag gör inte det, brister är mänskliga.


  Kräver absolut inte 100 perfektion av min sambo. Däremot vill jag ha mitt när vi har sex, det är ju bara rättvist. Skulle aldrig ha sex med någon som inte vill få mig att njuta också
 • Lör 15 jan 20:42
  #22
  Anonym (Frun) skrev 2022-01-15 20:00:51 följande:

  Jag tror att många här har en för svartvit syn på "ställa upp". Det behöver inte vara någon form av våldtäkt som vissa här påstår, bara ett sätt att göra något för sin man som han uppskattar mycket. Min man gillar inte våra träffar med min släkt men jag uppskattar att han ställer upp, jag vill ha honom med. Han följer med och handlar ibland, för min skull. Därför har jag inga problem att ha sex oftare än vad jag hade valt, för hans skull.

  Dessutom brukar det vara skönt när vi väl kommer igång...


  Vem påstår det?
 • Sön 16 jan 14:32
  #30
  Anonym (Frun) skrev 2022-01-16 14:28:42 följande:

  Men det är intressant och det jag egentligen menar. Var går gränsen mellan att vilja och inte vilja? Måste man vara kåt i förväg för att ha sex? Kan man inte ha sex bara för att det är mysigt med närheten och för att göra maken glad? Är det våldtäkt menar du?

  För mig år gränsen för våldtäkt inom äktenskapet när det är plågsamt, antingen fysiskt eller psykiskt. Man ska inte behöva tvinga sig att ha sex. Men att "ställa upp" frivilligt för den andre är inte våldtäkt.


  Nej menar absolut inte det.

  Har aldrig ens sakt att nått av allt detta är våldtäkt.

  Var inte jag som drog upp det heller.
 • Sön 16 jan 14:33
  #31
  Ocdmänniska skrev 2022-01-16 14:32:16 följande:

  Nej menar absolut inte det.

  Har aldrig ens sakt att nått av allt detta är våldtäkt.

  Var inte jag som drog upp det heller.


  Våldtäkt är när man har sex mot sin vilja helt enkelt
 • Sön 16 jan 17:23
  #34
  Anonym (C.A) skrev 2022-01-16 16:53:59 följande:

  Intressant tråd och har försökt läsa allt.

  Min fru brukade ställa upp för mig, men ändrat den synen på det p.g.a just FL men det har lett till en positiv liv måste jag säga, men det är en annan historia.

  Men ni som har svarat nej för att ställa upp. Brukar ni ge nåt annat när partern har blivit nekad? Då menar jag t ex runk eller avsugning, kanske erbjudit lite kram och närhet?


  Närhet får min sambo alltid och det ger vi alltid varandra, så blir det att man inte är sugen så fortsätter vi att mysa bara. Men vi brukar inte med ord fråga om sex heller, utan är att vi känner av varandra.
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?
Logga in
Bli medlem