• Baconpie

    Letrozol 2022 - följas åt?

    Hjälp!? Är idag på cykeldag 6 och tar sista tabletten för denna kur morgon. Idag jag haft fertilt sekret och typiska ÄL-flytningar. Tog ett ÄL-test nu och det visar ganska stark indikation på 0.7. Fattar ingenting, kan väl inte vara på väg att ägglossa redan? Någon som haft liknande? 


  • Baconpie
    amandakollb skrev 2022-04-19 20:54:03 följande:

    Hej allihopa! Jag hoppar in här med er om det är okej :) har varit inne och läst ett tag men väntat med att skriva.

    jag fick precis min första mens efter förlossningen (jäklar vilken mensvärk!) för drygt 13 månader sen och vi är sugna på börja försöka med syskon. Är det någon av er som tagit letrozol senare än på mensdag 3? Det vanliga är väl att man tar dag 3-7 men tänker om man kan börja senare.. 


     


    Hej!

    Man kan bli rekommenderad att ta Letrozol på dag 5-9, verkar också ha god effekt på fertilitet. Tog du Letrozol förra gången du blev gravid?

  • Baconpie

    Så roligt att fler hittar hit. Jag har precis ägglossat och inlett 2 veckorsväntan Med BIM kring 8/5. Känns positivt denna cykel! Någon mer som är i samma fas? 

  • Baconpie
    Sarah90 skrev 2022-04-27 20:57:51 följande:
    Har också bim vid 8/5 tror jag ???? Kul att vi alla har det samtidigt. Håller tummarna för oss  Hjärta Har ett rfsu-test kvar sedan förra cykeln jag kan ta så väntar spänt. Hoppas mensen inte kommer! 
    Vad roligt Sarah90 och Mosgos, då ligger vi rätt lika. Jag har haft ganska mycket molvärk och illamående mellan ÄL och mens sen jag började Letrozol. Så jobbigt med gravidsymtom när man inte är gravid. Förhoppningsvis är det på riktigt denna månad. Jag tempar och kommer nog börja testa på ÄL+11. 
  • Baconpie
    Sarah90 skrev 2022-05-01 14:43:36 följande:
    Vad tråkigt mosgos Hjärta Ser de en cysta brukar man få gå på återbesök några veckor senare för att se att den är borta. Jag har haft flera och även en som spruckit. Hoppas du slipper det! Håller tummarna att trippeldos fungerar. Vad får man när man tar sprutor? 

    Kunde inte hålla mig utan tog ett rfsu-test idag som var negativt. Mensen är inte beräknad förrän nästa lördag så det är väl lite tidigt, men kunde inte hålla mig. Men nu väntar jag tills bim, onödigt att slösa tester. 
    Alltid tungt med negativt test, men visst är du väl på ÄL+7? Även om du blir gravid denna månad så har sannolikt inte ens implantation ens hänt ännu. Det sker i genomsnitt 9 dagar efter ÄL. Håll hoppet uppe! Solig
  • Baconpie
    Sarah90 skrev 2022-05-07 10:24:29 följande:

    Idag kom mensen Obestämd Tråkigt, men skönt att veta att systemet fungerar. Får ta nya tag den här månaden och hoppas att det fungerar bättre. 


    Åh vad tråkigt, beklagar! Fortsätter du på samma dos? 


    Jag har BIM i morgon enligt mitt vanliga mönster med 13 dagars lutealfas, men på Letrozol har jag haft 16 dagar senaste två cyklerna. inget tecken alls på mens nu, brukar ha spottings någon dag innan. Hoppas på ett plus om några dagar, även om det tyvärr känns osannolikt. En cykel Letrozol kvar och sen blir det remiss till IVF. 

  • Baconpie

    Idag kom mensen.. suck. En cykel kvar att prova Letrozol, verkar inte som att det hjälper oss bli gravida. Har verkligen försök hålla hoppet uppe, men idag känner jag mig väldigt ledsen. Vi var försökt i två år och jag fyller 38 i år. Känns som att vi aldrig kommer få bli föräldrar. Gråter

  • Baconpie
    amandakollb skrev 2022-05-11 20:51:18 följande:
    Åh nej vad tråkigt att höra :(( hur många omgångar har ni testat letrozol? visst skulle ni få en remiss till ivf om nästa cykel inte tar sig? Hur lång är väntetiden? Förstår att du är jätteledsen, skickar massa kramar! <3 ge inte upp! 

    Tack så mycket för kram och pepp! Har kört 3 cykler och kör den 4:e i morgon. Stämmer att det blir IVF om det inte blir ett plus nu på 4:e cykeln med letrozol. Blir väl i höst eftersom att vården brukar stå stilla över sommaren. Förhoppningsvis kan vi bli spontant gravida över sommaren. Men just nu är vi båda ledsna och trötta på att slitas mellan hopp och förtvivlan. 

  • Baconpie
    amandakollb skrev 2022-05-23 08:36:03 följande:

    jag fick iaf mens inatt, skönt med ny cykel och nu ska vi äntligen börja försöka :) kommer börja äta letrozol dubbeldos på onsdag, har dock inte bestämt om vi ska göra ett försök utan att koppla in vården. verkade ju ändå få ägglossning utan ovitrelle så vi funderar på att kanske testa det två gånger under sommaren och sen om det inte tar sig så hör vi av oss till Sophiahemmet så vi får göra ultraljud och ta ovitrelle då. 


    Vad skönt att dra i gång bäbisverkstan! Låter som en bra plan att prova Letrozol först, särskilt om du ändå ägglossar. Jag tycker ÄL är brutalt mycket starkare på Letrozol! 
  • Baconpie

    Jag verkar ha ägglossning på gång i morgon eller övermorgon (positivt ÄL-test igår och idag). Fler som är i samma fas i cykeln? Alltid kul med sällskap under den hemska tvåveckorsperioden mellan ÄL och BIM. 

Svar på tråden Letrozol 2022 - följas åt?