Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom

    Här samlas alla nattugglor!

    Madida skrev 2022-09-24 14:52:52 följande:
     Njä. Är mitt i en separation, flyttar om en månad och få väl bo in mig lite först. Sen har jag haft djur sedan jag var 18 och flyttade hemifrån så det är kanske dags att ha lite mer frihet. Nu har jag iofs 2 barn, haha! Tungan ute
    Sant, kan vara bra och chilla ett tag då.
  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-25 05:20:22 följande:

    Blev ju nästan sovmorgon här. Sov till kl 5 Flört


    Gött! 


    Bästa natten på länge här. 5:30 typ.

  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-25 07:48:58 följande:
    Bara att gratulera :)

    Kul planer idag?
    Morgonpromenaden gjord! Så nu blir det kaffe. Senare nån slags släktträff.

    och vad står på schemat i din del landet?
  • FredrikLiksom

    God kväll! 

    Ännu en dag till ända. Och jag har krupit ner i min alldeles för kalla säng (ja jag har direktverkande el och känner mig lite snål eftersom förra räkningen slog i taket trots att det var en sommarmånad!). Men jag tycker det är härligt med kallt sovrum så det är lugnt. Barnen har varmare för det gillar dem.

    Ok måndag i morgon. Jag både ser fram emot det och har lite ångest över det. Men det blir nog bra.

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-26 00:49:01 följande:
    God kväll! Eller, det räknas nog som natt vid det här laget. Skönt att du trivs med kallt i sovrummet nu är elpriset har gått upp. Själv skulle jag aldrig klara av att sova i ett kallt sovrum. Minns värmeböljan 2018 (var det va?), då hade täcket glidit ner lite och jag drömde att jag försökte bestiga Mount Everest och höll på att frysa ihjäl. Så i mitt sovrum är det varmt och det är tjockt täcke, överkast och tjockstrumpor som gäller året runt. Skönt att du kan se fram emot morgondagen, trots att du har lite ångest. Det blir säkert bra! Lycka till!

    SkrattandeSkrattande


    Ha ha ha, och då låg jag och våndades över värmen och funderade på att köpa en AC. 


    En annan störning jag har är ju att jag inte kan sova utan täcke så det blir lite dumt när det är varmt. Nu har jag vaknat och termostaten har ställt in sig så nu är jag varm! Är nog ungefär 18 härliga grader i rummet.

    Ha en bra dag!

  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-27 05:48:52 följande:
    Godmorgon!

    Och jag sov ända till 5.30 Förvånad
    Nice!!!

    Då lär du ju leverera i det du tar dig för idag!
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-27 21:06:54 följande:
    Tror det var sunt att du funderade på att köpa en AC istället för att drömma en mardröm om kyla som jag gjorde 😅 Den störningen har jag också! Man måste ju ha lite obligatoriskt täcke mellan knäna och dessutom känns det så naket och omysigt annars. Huah! 18 grader är på tok för kallt, i alla fall för mig 🥶 Hoppas John Blund är snäll mot dig i natt!

    Tack det hoppas jag med. Men blir det dumt så gör det inget.  Sömnen hänger nog mycket på situationen på mitt jobb just nu. Jag behöver nog byta. Tills dess får jag bita ihop. Eller så får jag bara lära mig att skita i det och göra det bästa av situationen. Jag har fastnat i nån malande tankebana som antagligen gör att jag tar problemen värre än vad de är. Känner inte igen mig riktigt. Kanske är en 40-årskris Förvånad.

    Nej nu bloggar jag igen och pratar bara om mig mig mig. Hur mår du?

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-27 23:31:01 följande:
    Åh! Låter jobbigt! Problem på jobbet kan verkligen smitta av sig på privatlivet och påverka sömnen om man har otur, eller har känslorna utanpå. Ja, om du inte kan byta jobb just nu, så får du nog försöka bita ihop så länge tyvärr. Malande tankebanor är inte kul och leder aldrig någonstans 😞 Jag hade problem med det förr när jag försökte somna, men nu är jag vaken tills jag stupar istället. Hoppas att det löser sig snart! För tillfället mår jag helt okej 😊 Jag har inga problem på jobbet, utan har ett väldigt fritt jobb där jag kan arbeta när jag vill, vilket är tur med tanke på mina sömnstörningar. Men jag har problem i privatlivet istället. Livet är fortfarande skakigt efter separationen, men jag jobbar på det 💪

    Nja det är inte så jobbigt egentligen. Mer jag som är gnällig Skrattande. Men det löser sig.

    Att må ok är ju bättre en dåligt så det får kanske duga så länge då?


    Härligt att kunna planera sin tid så. 


    Separationer kan ju hänga i ett tag. Ibland är det precis som man inget kan göra bara låta tiden gå. Men det kan ju så klart vara annat som stör Och ställer till det Om man har ett puckat ex eller gemensamma barn eller djur etc. Men tiden rullar på och sen helt Plötsligt är det borta!

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-28 13:24:28 följande:
    Du är som vanligt uppe innan tuppen ser jag! Aha! Men det är okej att gnälla lite ibland. Tror det är som du säger, att jag bara ska låta tiden gå och vänta ut det. I natt sov jag 8 timmar igen, så nu är jag riktigt, riktigt utvilad 🙃😴
    Japp! Tuppen ska inte få vinna.

    8 timmar låter gött. Cool
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!