• josemaria

    Pappa skriver till yngre tjejer

    Jag mår fruktansvärt dåligt av en grej. Jag kan inte sluta tänka på det då det maler konstant i mitt huvud sedan jag fick reda på det?

    Mina föräldrar har varit lyckligt gifta i över 30 år. Båda är 60+. Från ingenstans säger min mamma att pappa har ?kontakt med tjejer i andra länder?. Han förklarar att det är intressant att veta om andras kulturer. Men så en dag kollar jag i hans mobiltelefon och får se flertal konversationer med yngre tjejer. Det jag hann se var något i stil med att han bad en tjej skicka bild. Hon skrev tillbaka att då får han betala?

    Jag befinner mig i någon slags chock. När jag skriver detta känns det inte ens som min pappa. Är så äcklad. Jag vet inte hur jag ska hantera situationen. Så fort jag är med mina föräldrar tänker jag på det. Känns som allt är förstört. Tycker så synd om min mamma med? 


    Har någon annan här varit med om att någon i ens närhet blivit ?gubbsjuk?? 

  • Svar på tråden Pappa skriver till yngre tjejer
  • Anonym (E)

    Har du berättat för din mamma än? Vad säger hon?

  • Anonym (Fy fan)

    Min pappa är likadan. Vidrigt. Tog upp det med honom. Kommer aldrig att se på honom på samma sätt.

  • Anonym (Palle)

    Måste kännas jäkligt tråkigt. Jag tror dom flesta blir sk gubbsjuka, men dom flesta lyckas nog hålla dig ifrån att gå loss bland yngre kvinnor.

    Lite skumt att du snokar i din pappas mobil.

  • josemaria

    Mamma verkar typ veta. För hon frågade honom ?vem skriver du med?. Och då fattade jag ingenting - varför hon sa så. Det var då det kom fram att han skriver med ?tjejer från andra kulturer?. Sen var det inget mer med det. Men sen för några dagar sedan sa mamma att han tittar på videos på tjejer på sociala medier. Och det var då jag anade ugglor och kollade hans mobil. Jag vet dock inte hur mycket mamma vet? 

    Jag älskar min pappa och förstår inte vart detta beteende kommer ifrån? jag är så chockad för jag trodde aldrig i hela mitt liv han skulle kunna göra så här mot mamma.

  • Anonym (E)

    Då borde du vara ärlig mot din mamma om vad du läst, så får hon själv ta ställning.

  • Anonym (Ajaj)

    Förstår dig helt TS! Jag minns när jag var kanske 14 år eller något och satt med pappas laptop och helt random hittar jag en jävla porrfilmsvideo (utan ljud) eller om ljudet var av på darorn. Tur var väl det för både mamma och syskonen var i närheten. Men klickade ner den fort som fan. 

    Den händelsen hemsökte mig i många jävla år. 

  • josemaria

    Jag vet inte om jag ska prata med en psykolog? :/ har så svårt att förhålla mig. Känns som hela min värld har vänts upp och ner 

  • Anonym (Palle)

    Finns troligen ett antal trådar om gubbsjuka. Det är vanligt förekommande. I dessa exponeras även hatet mot just gubbsjuka, som egentligen bara är en naturlig biologisk drift.

  • Anonym (J.B.com)

    A min pappa e likadan, resten av tiden sitter han i källaren och runkar. Suck liksom, är alla män  egentligen äckel? 

  • Anonym (L)

    Nu spekulerar jag bara, men många äktenskap blir tyvärr sexlösa mer åren. En man som saknat sex i ett par decennier kanske tycker sig få ut något av "kontakt med tjejer i andra länder", hur patetiskt vi andra än ser på det?

    Har man ett bra äktenskap i övrigt så är det inte så lätt att lämna bara för att man saknar sex.

Svar på tråden Pappa skriver till yngre tjejer