• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • Erita

    ClineE: tror att alla Barnmorskor i hemlighet sniffar lustgas när ingen ser

  • en granlomamma

    JAG skulle då gärna jobba som barnmorska, med så mycket roligt som verkar hända på förlossningen. det hade jag ingen aning om

  • ClineE

    jo jag också...men man tänkter sällan på att man kan få en kick här och var.... Men de måste ju verkligen få höra roliga saker....

    Mallemus, nä sju barn är nog inget man känner för just i det läget... ngt. du planerat tidgare? eller vad fick du sju ifrån....

  • Erita

    åh herregud..sju barn
    nee du det kommer jag aldrig att få.. hoppas iaf inte

  • Springsteen

    har läst hela tråden nu... puffar för fullt för mer... vill höra mer innnan min egen i januari...

  • jingyang

    puffar oxå..såååå rolig tråd!! mer berättelser tack=)

  • Erita

    kom på en sak
    jag är JÄTTERÄDD för nålar så när dem kommer in och säger att dem ska lägga epiduralen så stretar jag emot så länge det går, säger att "värkarna gör nog inte så ont iaf" fast det känns som om jag håller på att gå sönder, dem lyckas iaf övertala mig och jag vet inte om jag gråter p.g.a värken eller p.g.a smärtan från nålarna... när allt är klart och epiduralen kickat in kommer narkosläkaren tillbaka för att kolla upp.... då ligger jag där i ett lyckorus..tittar på henne och säger "jag tror nog jag älskar dig"...

  • Cazz

    Jag har BF 13 juni och har varit SÅ skraj. Tack alla underbara människor som delat med sig av sina historier. Nu ser jag fram emot min egen förlossning och jag hoppas innerligt att allt kommer att gå bra.

    Jag har läst alla sidor på en gång och jag minns inte vem som skrev om fotbollsEM. Jag vet precis hur du känner dig. Min man hade sparat pengar i två år för att kunna åka ned till Tyskland under VM nu... så kommer bebisen. Han tyckte på största allvar att jag kunde följa med o föda i Tyskland. "De har bra sjukhus där nere". "De har bra skilsmässoadvokater där också" svarade jag :)

    ytterligare försök till att få åka: Du, det går ju så många plan fram o tillbaka och det tar ju inte många timmar att köra från Tyskland. Det är bara att du ringer när värkarna startat så kommer jag..." Jag tänker på er som knappast hunnit ta av er byxorna eller haft dyngraka karlar med er. Tänk o få hem en överförfriskad VMsupporter. Fy fasiken. Hans pappa blev så arg på honom för han trodde i början att det skulle kunna gå (han har insett nu att NO NO :)

    Vi har gått profylaxkurs och jag har fått mycket stöd av honom. Får se hur det går då det gäller! Tack än en gång för alla historier!

    Kram på er alla!

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *