Inlägg från: Apif la deuxième |Visa alla inlägg
  • Apif la deuxième

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Nixxi menar du att jag borde säga "STOPP nu får man inte skriva mer i tråden" bara för att man fått så många motiveringar? Om du vill att tråden skall sluta får du väl uppmana folk att inte skriva mer då, men eftersom den pågår så skriver jag i den mån jag kan/hinner.

  • Apif la deuxième

    elmah, ja men även om det inte syns på dig att du mår dåligt så kommer ju folk förmoda att du är ohyfsad, tyvärr

  • Apif la deuxième

    Heli du har tydligen inte läst hela tråden. Jag säger inte emot mig själv. >Jag tycker inte man måste stiga upp för någon bara för att denne är gravid. Jag tycker dock inte om att folk står och blänger på mig därför att jag inte stiger upp. De har ingen aning om varför jag sitter, jag tycker inte jag ska behöva förklara mig självmant.

    Men om någon frågar mig vänligt om hon får sitta så skulle jag troligen stiga upp. Bl.a för att jag tror de flesta inte skulle fråga om de inte hade ont, och för att jag själv inte vill att folk ska se mig som en invalid, så jag skulle inte komma och säga "nej jag tänker sitta själv för jag har ont". Det kanske är löjligt av mig att inte vilja säga att jag har skadat knä men det får jag väl skylla mig själv för. Det drabbar ju liksom ingen annan än mig själv om jag stiger upp trots att jag har ont.

    Var är det jag säger emot mig själv egentligen?

    För jag är inte den som vänder kappan efter vinden, eller hur man nu säger det uttrycket. Jag står för allt jag skrivit i tråden.
    Man blir bara så fruktansvärt trött av att folk blänger argt på en bara för att man sitter. De behöver ju bara fråga.

  • Apif la deuxième

    Jag har ingen särskilt inställning mot gravida i allmänhet, men just i denna tråd diskuterar jag bl.a om att jag inte VILL få arga blickar av gravida kvinnor bara för att jag sitter. Och visst, det är lätt att säga att m,an inte ska bry sig, men jag tycker det är kränkande att folk ska sucka och stirra hatiskt på en när man inte gör nåt fel!

    Och Katten, du sitter här gång på gång och säger att allt detta jag skriver är så löjligt, osv. Och tidigare skrev du att du lämnar tråden. Varför fortsätter du skriva om det är så löjligt och otroligt dumt och allt vad det var du skrev...

  • Apif la deuxième

    Heli, om arga blickar är riktade mot MIG så är det väl klart jag känner mig träffad? Men jag känner mig inte skyldig. För jag har inte gjort nåt fel. Jag tycker det är orättvist, och sårande, att folk ska stå där och stirra på mig som om jag var värsta avskummet bara för att jag sitter.

  • Apif la deuxième

    Katten, haha, attackerar JAG dig? Det är du som varit här inne flera gånger och kallat mig både det ena och det andra, medan nästan alla andra hållit god ton trots att de är "emot" mig. Jag har försvarat mig själv, men om du ser det som att jag "attackerar" dig så får du väl anmäla mig isåfall för då har jag begått regelbrott och det ska inte ske. Men jag ska ignorera dina inlägg fr.o.m nu så slipper du känna dig "attackerad" av mig, för jag orkar inte tramsa om samma sak om och om igen med dig

  • Apif la deuxième

    Men heli har jag skrivit at alla blänger argt på mig? Jag tycker inte jag skrev så nånstans, och gjordejag det så var det imisstag för jag har pratat om gravida som stirrar argt.

    Och JAG bryr mig om folk blänger argt på mig. Kanske inte borde bry mig, men det är lättare sagt än gjort!

    Jag har aldrig sagt att det är synd om mig för att jag stiger upp istället för att säga att jag har ont, om nån ber mig. Tvärtom har jag ju sagt att det är mitt eget val och att det må vara löjligt men så är det.

  • Apif la deuxième

    Junija, det att jag ställer mig upp om nån ber mig är mitt problem, men det är inte det tråden handlar om!

    Det handlar om att jag inte ska behöva få arga blickar!

    Läser ni alls mina inlägg för det verkar ju inte så? Ni väljer att läsa vissa valda delar men struntar i andra relevanta delar. Det är ju helt lönlöst att skriva och skriva till folk som fan inte läser.

    Tänker inte slösa bort min lördag på det.

  • Apif la deuxième

    Oj här har skrivits väldigt mycket sedan jag senast var inloggad!
    Tyvärr hinner jag inte läsa allt nu eftersom jag ska iväg och jobba ganska snart, men jag har ögnat lite igenom iallafall.

    Aquali, ditt första inlägg i tråden fick mig direkt att tänka på en annan tråd där tjejer skrev om vad för knöppa saker de gjort under graviditetetn. SJälv tyckte jag inte det var så kul att läsa om hur jävliga de varit mot alla omkring sig bara för att de varit gravida, och de tyckte bara att det var skoj, såhär i efterhand. T.ex att nån hade skrikit åt en främmande kille att hon hoppas han ska falla och få en käpp upp i röven, för att han hade lett åt henne. Eller en annan som hade slängt ut en stol ut i trapphuset.

    Ska man få vara hur jävlig som helst och sen skylla allt på "graviditetshormoner"? Nej det är så fel!

    Amanda, håller med om mycket av det du skriver. Om man läser vad många här skriver så låter det ju som om ingen människa på bussen någonsin stiger upp för gravida, men alla här i tråden gör minsann det. Skönt att du vågar stå för att du inte stiger upp!

    Och jag reagerade också på det, skrev också nånstans lååångt bak i tråden om det där att man här på fl direkt blir klassad som egoist och självisk bara för att man inte stiger upp för just gravida kvinnor.

    Det spelar liksom ingen roll att man gör en massa andra osjälviska saker, är allmänt hjälpsam och sysslar med välgörenhet. Men stiger man inte upp för en gravid kvinna, ja då är man tydligen en oempatisk egoist.

  • Apif la deuxième

    alexix, vad menar du? Får jag inte kommentera folks inlägg?

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?