• Jamku

    Varför hatar folk MP?

    För att de verkar ha andra prioriteringar än miljö och klimat?


    Jag gör omröstningar för att spara lästid
  • Svar på tråden Varför hatar folk MP?
  • K Markatta
    KillBill skrev 2016-04-21 17:32:02 följande:
    Centerpartiet planerade att stödja festival med koppling till turkisk fascism/Grå vargarna.

    aktuelltfokus.se/aktuellt-fokus-avslojar-cent.../

    Vad är kopplingen mellan MP, C och turkisk fascism? Kan det vara den gröna politiken?
    Centerpartiets ombudsman i Stockholm Anton Thorell meddelar att partiet inte längre kommer ställa upp på Turkiska Ungdomsförbundets kulturfestival nästa vecka.

    Det var ju bra att den här lilla granskningen gav resultat. Återstår att granska följande skummis från din artikel:

    Centerpartiets sponsring är långt ifrån oproblematisk då det inte är vilken barn- och kulturfestival som helst. Turkiska Ungdomsförbundets har nämligen nära band till det skandalomsusade Turkiska Riksförbundet vars ordförande, S-politikern Hasan Dölek har visat sig umgås med ledaren för Grå Vargarna i Sverige.
  • K Markatta

    Det sipprar fram lite intern kritik:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/stormen-tilltar-kring-miljopartiet

    En annan som har reagerat på Gustav Fridolins uttalande och talar öppet till SVT om detta är Pernilla Stålhammar (MP).

    - Jag ska vara riktigt ärlig och säga att jag tycker att man borde ha varit mycket tydligare med att fördöma det som har skett. Vi borde ha visat tydligare att vi som parti tar avstånd från de värderingar som har visats upp under de senaste dagarna. Vi borde ha varit tydligare där.

    Pernilla Stålhammar, och många andra, menar att Miljöpartiets viktigaste uppgift nu är att vässa sin demokratiska och feministiska profil. Dessutom, menar Stålhammar, måste det bli bättre när det gäller att lyssna på partiets språkrötter (sic). Och här kommer hennes andra salva mot partiledningen, nämligen att partiet lider av toppstyrning, och att detta till och med kan ha bäddat för dagens kris.

    - Det finns en klick i partiet som styr med järnhand, och där varken gräsrötter eller andra valda personer kommer till tals, säger hon.

    - En liten klick som har styrt väldigt, väldigt hårt, och där inte demokratiskt valda organisationer eller personer har fått komma till tals.

  • Rataxes

    Yasri Khan (MP) får fråga om dödsstraff för ateistiska bloggare. Ni kan inte ana vad som händer sen. (Från 1.08:54)





    Jag trodde MP:are var naiva förstagångsväljare på södermalm. Det var fel.


    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
  • Tom Araya

    Vad håller Miljöpartiet på med egentligen...får de betalt av religiösa och politiska krafter i andra länder för att släppa fram islamister till makten i Sverige?
    Man börjar ju fan undra...

  • Tom Araya
    Tom Araya skrev 2016-04-22 00:51:55 följande:

    Vad håller Miljöpartiet på med egentligen...får de betalt av religiösa och politiska krafter i andra länder för att släppa fram islamister till makten i Sverige?
    Man börjar ju fan undra...


    ...eller kan det vara så att just muslimska män med ursprung i mellanöstern är särskilt framstående och strävar efter de värden mp utåt håller högt, som miljö, jämställdhet mm?
Svar på tråden Varför hatar folk MP?