0 Följare 0 Följer

LoveRain

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Barn

1 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-09-16 LoveRain svarade i tråden: Evita: Personligen tycker jag att det namnet är för nära förknippat med den historiska personen. Ungefär som Napoleon eller Beyonce.

Föreslår Anita som också är ett smeknamn (lilla Anna) men inte så förknippat.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Metod för att sluta amma på natten?: Blir ledsen i hjärtat när jag läser det. Barnet har alltså fått skrika och gråta och försöka tala om att han är hungrig i flera timmar utan att få någon respons.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Vad tycker ni om dessa lite ovanliga namn?: Emelia - barnet kommer få sitt namn felstavat 90% av tiden, Emilia eller Amelia.

Tekla - vill gilla men ligger inte bra på tungan

Adina - fint, tänker mig någon från Balkan

Elna - flyter inte bra, föredrar Ellen.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Fortsätta träffa kille som fått barn med ex nyss: Du har fått bra råd i dina andra trådar, varför tar du inte till dig dem?

Bara sluta analysera er sk relation och lägg den energin på att analysera orsakerna till att du mår dåligt och blir besatt av en.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Relation med syskon tar slut: Det är ett dödsbo så du bör absolut inte börja sälja av saker hur som helst! Det kommer enbart slå mot dig själv!

Utse en boutredningsman eller be tingsrätten göra det.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: 38 år och vet inte vad jag ska göra av mitt liv...: Risken med att vela för mycket och ha många idéer kring vad man vill är att det aldrig blir något alls. Tänk om du om 10 år fortfarande inte vågat ta det där språnget och tagit ett beslut och bara.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Diskriminering eller vad?:
Tror du blandar ihop begreppen ursäkt och förklaring.

2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Gravid och svartsjuk - nu har han fått nog: Ni bråkar varje vecka? Han kallar dig psykfall? Han vill inte anpassa sig? Han känner sig kvävd av att ge dig kärlek? Han kommer hem efter ett bråk men vägrar prata med dig? Han tycker det är ok att kasta saker och.
2019-09-15 LoveRain svarade i tråden: Diskriminering eller vad?: Vad har detta med diskriminering att göra? Vet du något som vi andra inte vet, dvs vem som begått detta brott (med tanke på att du verkar veta att det är en mobbad tonåring med lågt IQ)? Isåfall är det.
2019-09-14 LoveRain svarade i tråden: Min 16-åriga dotter vill flytta ihop med sin äldre pojkvän!: Hon är väldigt ung ja men tror att du behöver titta på fler faktorer än så. Hon verkar väldigt framåt och mogen. Hon verkar ha ett annat umgänge än de flesta andra 16-åringar.

Innehåll