Inlägg från: KattenJanson |Visa alla inlägg
  • KattenJanson

    Det supergoa gänget del IV

    Har lagt ut två bilder på Mejas senaste kollektion av kläder. Hon måste vara en snäll tjej för hon får kläder varje vecka känns det som.

    Overallen är från grannen, en färgglad historia
    Det röda setet från PoP är från mina två chefer - kanonfint!!!
    Nalle Puh-setet o strumporna är från min mamma - så gulligt
    och det tredje är från några goda vänner

    De senaste dagarna har Meja varit lite gnällig, undrar om hon har problem med magen för hon har bara bajjat 1-2 gånger per dygn, normalt annars är 4-5 gånger.

    Hur är det med era små guldklimpar i vagnen. Jag tror snart inte att jag får Meja att ligga längre. Hon är så nyfiken och är hon vaken så blir hon ledsen om hon ligger i vagnen, då vill hon upp och se lite. Tur att vi har en sittvagn med hårdlift för jag får nog snart skippa ligginsatsen. Det är inte alltid att jag tajmar in att hon vill sova när vi är ute.

  • KattenJanson

    syster - Meja har haft något liknande som Maja. Det är riktigt hjärtskärande skrik. Inte alls som när hon skriker när hon är vaken och kommer på att hon är hungrig. Men för Meja så hjälper det oftast (inte alltid) att trösta lite på axeln och sedan när hon lugnat ner sig lite så hjälper mat. Funderar också på om det kan vara mardrömmar.

  • KattenJanson

    Grattis på namnsdagen hela kvinnliga släktet i familjen Brinkly

    söta pojkar förresten. Så himla fina kläder. Vilket fynd på tradera! Jag har en liknande dräkt (fast randig) från Katvig till Meja. Hon är så himla söt iden, men snart passar den inte längre fast det är stl 62.

    idag var vi på öppna förskolan, det var roligt, mycket små barn. Men Meja var lite trött, hon var vaken första halvtimmen och sedan sov hon i två timmar. Nåja, vi provar kanske igen nästa vecka.

    Äntligen har jag fått tummen loss och beställt foton. Jag valde ut 140 bilder som vi ska framkalla. Fyller ett album med en gång Men det är lite roligare att ha dem som papperskopior och inte bara digitalt.

    Sen fyndade jag ytterligare två böcker på rean. En sagobok och en bok som heter Mina 100 första ord. Dröjer förvisso ett bra tag innan hon kommer tycka det är roligt men jag gillar böcker.

    Nu ikväll så har Meja badat och fått massage så nu sover hon som en stock på soffan.

    seSSa - stackare, skickar krya-på-er kramar till Er.

    ha en trevlig kväll och hoppas att ni får sova gott inatt allihopa. hejsvejs!

  • KattenJanson

    God morgon alla superqvinnor med barn!

    Inatt har Meja sovit mellan 21-05 Men det var nog bara en engångsföreteelse. Jag ska nog inte räkna med att det upprepar sig. Synd att inte jag kunde sova. Vid 3 vaknade jag och var tvungen att pumpa. Brösten höll på att sprängas...

    Vad händer hos er idag då?

  • KattenJanson

    Lotta - härligt, låter som du hade en bra natt! Här regnar det inte men det är sån himla sörja efter all snö som kom i helgen så det går inte att ta sig fram med vagn. Funderar på att åka till Mejas farmor en sväng och fika lite. Får se...

  • KattenJanson

    brinkly - din stackare. Hoppas att det funkar med att ge på eftermiddagen. Hur är det nu - någon chans till sömn nu på dagen?
    *styrkerkramar* till dig

  • KattenJanson

    Lotta - kikade in på de två senaste bilderna på Viggo - så sööt. Jag har också en liten tjej som gillar att träna nacken.

  • KattenJanson

    syster - säger detsamma, beställde oxå boken för ett tag sedan. Antar att de har mycket att göra nu när det är bokrea. Var beställde du ifrån. Jag beställde från bokus, hade fri frakt därifrån.

    Ang. vagn. Meja är redan lite nyfiken i vagnen. Igår var det jättefint väder och då var vi ute ganska mycket. Håller på att mäta lite på huset, vi ska bygga ut ett nytt badrum och då var hon vaken i vagnen så då fick vi fälla upp ryggen så att hon kunde halvsitta lite, annars var hon inte nöjd.

    Nu har vi bokat lite semester i sommar. Vi ska bila runt lite i skåne bland annat. Hittills har vi bokat två nätter på ett trevligt B&B nere på Österlen och två nätter på Hotell Mollberg i Helsingborg. Någon som kan tipsa om något trevligt ställe mellan Helsingborg och Göteborg. Jag vet att det finns massor men vill hellre ha något rekommenderat av någon som varit på stället.

    Misun - här blir det potatis, fiskpinnar och stuvad spenat - inte heller så himla upphetsande... skönt att det gick bra med sprutan. Du får inte tipsa om fler shoppingsidor - jag blir ju ruinerad Finns hur mycket bra saker som helst ju!!!

  • KattenJanson

    Oj, vad ni har skrivit idag! Ska alldeles strax läsa ikapp. Ska bara skriva lite först.

    Idag har vi varit på BVC för mätning och vägning. Meja är nu 62 cm och väger 5580 g. Har bara gått upp 250 på två veckor. Kändes lite tycker jag.

    Den 20 ska hon få sin första spruta. Dagen innan första babysim. Borde väl inte vara några problem, eller. Om de får feber så bukar det väl inte hålla i så länge. Fast nu när jag tänker efter så var det nog bara teori första gången på babysim. Då så - inga problem.

    Idag har min kära, underbara, älskade sambo börjat kakla i köket. Det blir sååå fint. Tycker vi iaf. ska lägga ut en bild. Inte helt klart än. Det är inte fogat än och sladdarna till spottarna hänger fortfarande löst. Den ligger under starka bilder.

    nu ska jag läsa

    hejsvejs

  • KattenJanson

    brinkly - söööt med tummen. Meja har hela handen i munnen, försöker hela tiden byta ut den mot nappen - men det funkar tyvärr inte alltid. Handen är godare...

    lotta - vi har lite samma problem med Meja. Hon har varit mer ledsen och gnällig den senaste veckan. Men sen är hon oerhört skotträdd, alltså rädd för plötsliga ljud. Behöver inte alls vara högt. Men hon blir verkligen skräckslagen och skriker som hon får panik. Jättehemskt. Ibland kan det räcka med ljudet av att tända eller släcka en lampa. Men de senaste dagarna har hon även gråtit så fort hon vaknar, förutom på morgonen, då ler hon alltid. Men om hon vilar lite på dagen så vaknar hon alltid med gråt just nu. Lite tråkigt. Det går över ganska snabbt, men inte roligt när hon är så ledsen.

    mia - härligt med träning. Vi ska ev gå på gympa imorgon, Meja får bestämma, hon har hostat lite idag och är det värre så stannar vi hemma. Inte lönt att riskera att smitta andra barn. Iså fall får det bli promenad. Kul men farligt med klädparty !!

    seSSa - vad skönt att det gick bra med sprutan! León går verkligen igenom de små storlekarna i rasande fart. De kan inte hinna bli slitna. Ja, boken är den som ni redan har. Jag är lite långsam

    nu ska katten sova. trött.... kramizzzzzzzzz

  • KattenJanson

    Hej på er!

    Jag har en dunderförkyld liten Meja här. Jättehemsk hosta och supersnorig. Stackaren. Men hon är tuff. Även om hon sover mycket nu så när hon väl är vaken är hon ganska glad ändå.

    Vi köpte hem ersättning igår för säkerhets skull. Hon har svårt för att amma nu och då är det så himla svårt att veta om hon får i sig tillräckligt och blir mätt. Så ifall hon inte verkar nöjd så får vi nog ge lite ersättning, då vet man iaf hur mycket hon får i sig. Jag orkar inte hålla på att pumpa. Funkar inte så bra.

    Sjukt dyra babyprylar!!! Håller med om att jag skulle aldrig låta Meja ha en sådan napp ifall någon kristall skulle lossna.

    Misun - håller med om Lost. Jag satt vid datorn igår så jag såg inte hela heller. Helskumt. Hoppas att det funkar bättre med ersättning till Kajsa. Jag var på väg till mamma-barn gympa igår men eftersom Meja är så sjuk så höll vi oss hemma, det gör vi nog idag också.

    brinkly - sååå fina pojkarna var i sina partykläder

    Lotta - kul med nya grejer till hemmet. Är nyfiken på dina tavlor Skönt att du har börjat med mjölkprodukter igen. Jag kunde inte vara utan. Jag slutade i ca två veckor för bvc-sköterskan tyckte att jag skulle prova det om Meja hade ont i magen. Men det hängde inte ihop. Jag äter mjölkprodukter och hon är en glad liten Meja!

    Nähä, nu ska jag fixa lite här hemma, tvätta och sätta igång diskmaskinen och städa lite. Får passa på innan plutten vaknar igen

    hejhej

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV