• rasajj

    USA trad

    Ny USA trad for oss som har anknytning till USA pa nagot satt.

    Bor ni har?

    Kommer ni att flytta hit snart?

    Har ni bott har, men flyttat vidare?

    Ar ni nyfikna pa vilka vi ar?

    Valkommna in da!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-09 00:30:28:
    Har har vi presenterat oss kortfattat, beratta vem du ar ocksa, vetja!!!
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m28583842.html

  • Svar på tråden USA trad
  • julmusten

    AHost, jag har inte nan aning om vad det kan vara, men kan det inte vara nagot som erat cellphone company kan fixa da??? Eller att man kan kopa nagot sant via dar???

    Annars sa har ju bade Sharper Image och Brookstone en massa konstiga gadgets.

  • LAMadde
    AHöst skrev 2007-12-05 03:37:30 följande:
    Sa jag har en undran. Maken har sett i nagon tidning om nagon form av digital recorder dar man kan spela in tv-shower och ladda ner pa telefonen. Men jag kan da inte hitta nagot sadant och kan inte fa nagon mer information fran honom. Det skulle vara en perfekt julklapp. Nagon som har en aning om vad detta ar for nagot?
    Det har jag sett nån reklam för på TV.. kommer inte ihåg på rak arm vilket företag det var. Ska kolla lite o se om ja kommer på de.  

    Annars har vi en kul grejj som han kanske skulle gilla.
    De är en grejj man kopplar in på sin TiVo och kopplar upp mot internet.
    Så kan du sitta på andra sidan jorden och kolla på 'din' TV. Dvs du kan kontrollera din TV genom datorn.. Sen vet jag att Josh har nån grejj som kan spela in TV program så han kan ha dom på sin iPhone och på min iPod..
  • AHöst

    Hmmm, jag hittar dock inget. Det ar nog onsketankande fran hans sida...

    Hej Kitty, jag undrade vart du tagit vagen! Roligt att se dig!

  • AHöst

    LAMAdde! Nejmen, det finns!!! Vad ar det for grej Josh har? Och om du kommer pa vad det ar du sett reklam for skulle jag vara saaa tacksam!

  • Mealla

    AHost,

    det enda jag kan tanka pa ar tivo som man kan transferera till mp3 spelare, ar han verkligen saker pa att det var en telefon man kunde overfora till? Kolla pa cnet.com och se om du kan hitta nagon mer info dar.

    Hej kitty, hoppas allt ar bra med dig i julstoket!

  • Mealla

    LAMadde,

    vi funderar pa en tivo, tycker ni om er? (fast mannen maste naturligtvis ha HD tivo som typ kostar $500 mer an vanliga tivo...) men jag gillar hela ideen med tivo, det verkar smidigt pa nat satt.

  • Wagram

    Hej alla! Vi aker ocksa till Sverige, pa Lucia. VI har ocksa TiVo och nar man val har skaffat sig det kan man inte leva utan det. Rekommenderas starkt! (Speciellt nar man har sma barn. Utan det hade vi inte fatt se ett enda helt tv-program under min sons forsta ar!).

  • julmusten

    Mealla, har ni inte DVR??? Det kostar 10 dollar mer i manaden med Cablevision och funkar nog ungefar som TiVo tror jag. Da borde man val kunna fixa HD med pa nat satt???

    Det har vi i alla fall och ar supernojda. Jag har hur manga veckor som helst med Heroes som jag maste kolla pa, och for Ella spelar vi in lite Dora och Blues Clues och sant som hon verkar tycka ar kul. Det ar skitbra for da kan man skippa reklamen och stanna mitt i om det blir for mycket och sant, (plus att man alltid har en show att ta till om livet blir lite jobbigt). Everything is just a click away. Sa, nu tycker jag att jag borde fa i alla fall en manads gratis cable!!

  • LAMadde
    Mealla skrev 2007-12-05 04:14:09 följande:
    LAMadde,vi funderar pa en tivo, tycker ni om er? (fast mannen maste naturligtvis ha HD tivo som typ kostar $500 mer an vanliga tivo...) men jag gillar hela ideen med tivo, det verkar smidigt pa nat satt.
    I can't live without my TiVo
Svar på tråden USA trad