• DaJoDe

    DM 1.3

    Jo - Naimi 060509, Ian 080502
    Åsa - Herman 011125, Elly 060511, Sixten 070804
    Johanna - Melvin 040903, Vega 060512
    Sara - Filip 060516, Lukas 071224
    Jaana - Erik 040515, Axel 060518
    Joanna - Pixie 060524, Charlie 070829
    Elisabeth - Malin 060528
    Jenny - Felicia 060604, BF 080822
    Sara - Tindra 060611
    Ellinor - Jonathan 060613
  • Svar på tråden DM 1.3
  • Southern Belle

    Sara - Skönt att ni mår bra igen!

    Imorgon ska vi ha ettårskalas för Sixten! Då måste man ju vara fin så idag fick hans lockar falla för saxen! Kolla in hans fd kalufs i mitt galleri... Hahaha


    a balanced diet is Chocolate in both hands
  • DaJoDe

    HJÄÄÄÄLP!!! Lägg av!!! Blir Sixten redan 1 år!!! MY GOD!!! Jisses vad tiden flyger fram!!!


    Nu har jag åkt på nåt så jag har feber, men den är på väg ner. Igår var den uppe i 39 och inatt låg jag och frös och svettades om vartannat, fy bubblan vad man blir ynklig... Hoppas bara så att resten av familjen klarar sig. Halsen ömmar också så det blir en massa honing och gurglande i saltvatten....


    Hmm, jag känner som du Sara att jag skulle vilja köpa typ allt så jag vet inte hur jag ska göra med Ian. Föll så för stavarna med två namn så kanske blir det en sån samt en bricka så kan man ju alternera. Min vän som var här har det där "snea" hjärtat och det var väldigt fräckt, men så har hon tre barn så namnen fyllde ut perfekt. Vi får väl se om det blir nåt sånt sen när vi är klara med barntillverkningen .

    Vad läskigt Sara att L låter så illa när han är sjuk... Som om man inte oroar sig ändå liksom!

    Nä, nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ta och lägga mig. Imorgon börjar dagis (thank God ) och om jag mår bättre ska jag till BVC då Ian ska få sin spruta .

    Kram å hej

  • DaJoDe

    Men, glömde ju bort att säga vad fiiin Sixten är, både med och utan lockar!!!

  • blonde redhead

    Nu är jag inne på internet igen

    Jag fick förhinder sist vi skulle ses, fick oväntat besök, men jag träffade Sara och Lukas och Ellinor och Jonathan en sväng på stan efter det att ni andra setts.

    Vi har varit i skåne i två vändor, kom hem i lördags senast. Barnen har tyckt det varit underbart. Min pappa har en stor pool så vi har alla legat i vatten den sista veckan.

    Idga började barnen på dagis, eller ja "inskolningen". Melvin börjar en storabarnsgruppen så det blir nog en veckas inskolning ungefär för honom med korta dagar. Vi passar på att skola in Vega på nytt också eftersom hon varit borta i två och en halv månad.

    Idag fick jag också besked om att jag kommit in på lärarhögskolan, med inriktning barn och ungas uppväxtvillkor. Känns lite konstigt eftersom jag stod som 45:e reserv. Hade helt förberett mig på att jobba i ett år till, men nu ska jag börja skolan om en månad Det känns super kul!

    Grattis Sixten på 1 års dagen!!

    Och jag hoppas att alla som är sjuka snart blir friska!

  • Southern Belle

    Sixten tackar för gratulationerna!

    Vi kalasade igår och hade egentligen planerat att åka till Borås Djurpark idag men vädret satte stopp för de planerna.... Istället har jag målat lite här hemma medan Per lekte med alla barnen hela dagen.

    Johanna - Grattis till platsen i skolbänken! Har du lagt barnmorskeplanerna på is?

    Nä, tillbaka till färgburken....

    Krya-på-sej-kramar till de som behöver!


    a balanced diet is Chocolate in both hands
  • olfo0605

    Hallå hallå GladSara- Usch och fy för att bli så sjuk när det var så varmt. Skönt att barnen mår bra nu och att ni med är friska.


    Åsa- Hur känns det nu när ett år har gått sen Sixten föddes? Helt otroligt att tiden går så himla fort!! Tiden fullkomligt flyger iväg.. Känner själv att jag inte kan fatta att jag är i v.38. Är precis hemkommen från BM och allt såg bra ut. Vi pratade lite om kommande förlossning och att jag börjat bli nervös.

    Börjar minnas min låååångdragna förlossning jag hade sist + att jag fick så fruktansvärt ont i axeln (tror det var något som slets sönder, det tog ganska lång tid att läka att läka i alla fall). Hade dessutom krystvärkar i drygt 2 timmar... men, det berodde på att Felicia kom med ansiktet först och inte huvudknoppen eller vad man kallar det. Ja ja... *ler*.. Hur som helst så ordnar det sig.. ut skall lillan och det är sista gången jag är med om det så jag skall försöka tänka positivt ändå. Det är ju underbart när det är färdigt... Glad


    Johanna- Gott det lät med att ligga och plaska i en pool när det var så varmt.. Måste ändå säga att det är skönt att det inte är så varmt nu.. ni andra håller nog inte riktigt med mig.. eller?


    Grattis sparven på 3 månadersdagen.. (lite i efterskott)...  Skrattande


    Ni får alla ha en fortsatt bra dag och sköt om er.. Nu har jag säkert glömt att kommentera något som vanligt... så är det.. Är helt förvirrad ständigt.. Ja, förresten kan berätta att Felicia är tillbaka på dagis idag. Hon kommer bara gå 15 timmar i veckan nu.. Lilla loppan.. *ler*..
    Ha det så bra som sagt så hörs vi senare..

  • olfo0605

    Ja.. så går det när man inte läser igenom ordentligt innan man skickar inlägget.. *suck*.. jag upprepade läka 2 ggr.. inte meningen att det skulle bli så.. Skrattande

  • DaJoDe

    Hej hej!

    Fick diagnosen halsfluss idag så nu knapras det kåvepenin för fulla muggar . Hade väl förhoppningsvis min sista febernatt inatt för nu har febern äntligen gett med sig. Puh. Men man är ju rätt matt.

    Jenny, jag kan bara säga att jag kände precis som du innan Ian föddes. Hade ju också en låååång förlossning med Naimi och krystade i 1½ timme. Men då hade jag ju också EDA (+ allt annat som erbjöds, jag var mottaglig till det mesta just då...) och med Ian hade jag bara lustgas - vilken skillnad. Nu vet jag liksom vad en krystvärk är för något, med Ian tog det bara 13 minuter! Så, den ena förlossningen behöver inte vara den andra lik och så har ju Flisan banat vägen lite granna för lillsyrran . Hoppas det går lättare för dig med den här gången! Så ni ska inte ha fler barn efter detta? Själva vill vi ha en trea och det har mycket att göra med den underbara förlossning jag hade med Ian. Efter Naimi svor jag ju dyrt och heligt att aldrig göra om det men efter Ian så kändes det ju så jäkla häftigt så den känslan bara MÅSTE jag få vara med om minst en gång till! Sen är det ju kul med barnen i sig också .

    Måste få fråga - är era barn gnälliga?! Naimi har blivit en riiiiiktig gnällfia utan dess like och fy bubblan vad tar på krafterna! Några bra tips på att få stopp på det? Ibland känns det som att hon gnäller oavsett om hon är trött/pigg eller uttråkad/road.... Gaaahhhh. But you gotta love 'em.

    Nä, nu ska jag försöka få i mig lite att äta (river fortfarande rätt rejält i halsen varje gång jag sväljer...) och sen ska jag åka och hämta upp lillsnurpan. det  blev två långdagar på dagis den här veckan istället för tre korta.

    Kram å hej

  • olfo0605

    Go'kväll Jo- Ja, det är sista gången jag är gravid. Känner att tiden rinner ifrån mig lite och att jag blir för gammal med ett tredje barn. Jag är ju 35 år nu och vill helst inte vara äldre än 36 när sista knodden kommer.


    Hoppas jag upplever det lika bra som du när jag föder den här tjejen.. Jag hade ju också EDA med Felicia, den här gången tänkte jag se om jag KANSKE fixar det med bara lustgas. *hoppas*..
    Har hört av fler att det är helt annorlunda andra gången så jag är i alla fall positiv trots nervösiteten. Min BM sa att det är bra att vara LITE nervös inför det.. Inte för jag vet vad hon menade riktigt och jag frågade inte heller.. hihi..


    Känner mig så obeskrivligt trött....... Fundersam så här kände jag det inte när jag väntade Felicia mot slutet.. Kan det vara för att man inte kan slappna av på samma vis med andra barnet kanske som man känner sig sån här? Jag menar jag har ju en glad och livlig 2 åring som gärna vill att man leker lite och är med..... Vad tror ni som fått ert andra/tredje barn?