• DaJoDe

    DM 1.3

    Jo - Naimi 060509, Ian 080502
    Åsa - Herman 011125, Elly 060511, Sixten 070804
    Johanna - Melvin 040903, Vega 060512
    Sara - Filip 060516, Lukas 071224
    Jaana - Erik 040515, Axel 060518
    Joanna - Pixie 060524, Charlie 070829
    Elisabeth - Malin 060528
    Jenny - Felicia 060604, BF 080822
    Sara - Tindra 060611
    Ellinor - Jonathan 060613
  • Svar på tråden DM 1.3
  • DaJoDe

    Nej Jaana vad jobbigt för dig... Beklagar verkligen, men skönt var väl att du hann vila upp dig lite innan. Bra att du ber om hjälp, inte ska du behöva göra allt det där själv. Skickar ett gäng kramar till dig!

    Haha, kollar du inte i backspegeln regelbundet? Var tvungen att svänga av vägen nästan direkt vi lämnat Nolhaga då Naimi sa att det var en geting i bilen... Fick ut den efter ett gäng viftningar och sen somnade Naims när vi åkte förbi Nääs slott och då var klockan 16.30... Har med andra ord haft en heldag ute hos Åsa med avslut i Nolhagaparken! Vad fint där är, kan ju varmt rekommenderas!!! Vi hade ju även pratat om att våldgästa Jenny, men nähä, då får hon för sig att föda barn istället... Vilken stil .

    Ikväll var Ian lite extra kinkig så jag tog honom i bärselen och gick en liten promenad och när jag kom tillbaka var det fullt pådrag hos Maria med familj - Ingrid var borta!!! Vi sprang runt och letade och ropade och till slut kom Gustaf (äldste sonen) gåendes med Ingrid. Han hade varit ute med hunden och mött Ingrid på vägen bakom grannarna längst ner i backen. Detta innebar att Ingrid själv hade knatat över stenbron över bäcken!!! Hon skulle väl leta efter Gustaf eftersom hon visste att han var ute med hunden... Fy fasiken vad läskigt, man vågar ju inte tänka tanken.... Maria var väldigt upprörd eftersom hennes man skulle ha koll på barnen då han ändå var ute och höll på med bilen. Men som Maria sa "tur man har nåt sjätte sinne så att jag gick ut för att dubbelkolla"... Men aningens irriterad blev hon ju över att aldrig riktigt kunna släppa kontrollen... Och när vi stod här i backen och pratade så lyckades hunden smita två gånger också, men han kom aldrig så långt. En något matt Maria frågade ifall hon fick flytta in hos oss . Nåväl, tur att Ingrid kom tillrätta i alla fall!!! Och Ian, jo han somnade sött efter vår promenad och lite amning. Han är så söt för när jag lägger honom i hans säng och sjunger för honom så ligger han bara där och ler och när jag lämnar rummet har han oftast hittat fingret och ligger och suger på det och ser så oerhört söt ut så man bara vill ta upp honom och pussa på honom. Sötisen. Man får ju passa på att njuta av detta för det lär väl ändras snart det med med lätta nattningar. Tror väl det är vid 4 månader ett utvecklingssprång sker och nattningarna kan bli lite mer långdragna. Ja ja, vi får väl se hur det blir.

    Nä, nu ska jag installera en drivrutin och sen skriva ut lite inbjudningar. Har fått låna grannens skrivare. Så det kommer nog kunna skickas ut några dopkort innan dopet .

    Kram och trevlig helg och Jaana, en extra stor kram till dig!

  • DaJoDe

    Ääähhh, försöker klistra in coola bilden men det går inte... Lägger upp den i galleriet så länge för beskådan

  • olfo0605

    Hallå alla

    Tack alla för era grattis.. Glad

    Ja, herregud det här gick undan får jag säga.. Vendela mår hur bra som helst och det enda hon gör är sover, äter och skiter än så länge. Det är stor skillnad mellan henne och Felicia så här långt (om man jämför dom i samma ålder). Men, är ändå beredd på att hon kommer vara lika vild..

    Jag hade värkar i onsdags lite till och från hela onsdagen, men det var sånna små enkla förvärkar.. *ler*.. Sen vid 20-tiden på onsdag kväll sa jag till Christer att jag tycker det här förvärkarna kommer lite väl tätt och gör för ont i ryggen. Till slut ringde vi Östra kl: 22 (det var väldigt nära att vi inte skulle åkt för BM på Östra tyckte också det lät som "bara" förvärkar, men som tur var så lyssnade jag på min kropp och bestämde mig för att komma in i alla fall.) Vi kom in 23:45 och hon föddes på torsdagen 03:16 så hela förlossningen tog 3½ timmar... Snacka om att bli helt chockade!! Men, allt gick jättebra trots allt och lillan mår bra. Felicia har tagit det bra också faktiskt.. över förväntan så här långt.

    Jaana- Åååå.... kramar om...

  • DaJoDe

    Såå skönt att höra Jenny att du också fick en snabbare förlossning denna gång! Kul att Felicia tar ankomsten bra! Nu väntar vi väl alla ivrigt på att få se bildbevis på lillskruttan. Och just det ja, längd och vikt också tack .

    Kram

  • DaJoDe

    Hmmm, vem ska ta över stafettpinnen då??? Den här tråden har ju inte varit ogravid på vääääldigt läääänge....