Inlägg från: Lilla Harriet |Visa alla inlägg
  • Lilla Harriet

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Hej!

    fruW: Toppen med ny tråd! Tack för tummarna på måndag! Det är aldrig fel, även om han faktiskt brukar vara trevlig.

    Didden och Schäfer: Tack för era rapporter, det är kul och härligt att läsa när det går så bra! Njuuuuut nu av era fina barn!

    Milda: Visst är det din tur nu! Håller tummarna att det startar snart!

    För sedan är det julibebisarnas tur! Har en känsla av att jag kommer tränga in mig där efter måndag!

    Kram Kram

  • Lilla Harriet

    Hej!

    Oj så spännande! Hur går det Milda?

    AnnLee: Skönt att höra av dig, tyckte att det var länge sedan.

    Pärlan: Håller tummarna!

    Tre pojkar:Ja ibland reagerar man inte som man tror eller har tänkt men hoppas när det sjunker in att bebisen har en bättre chans om något skulle hända att du kan känna dig lugnare och gladare. För varje dag är det ju lite bättre!

    Toolie79: Jättekul med lillebror! (fast det har jag ju redan skrivit i din gästbok)

    Återkommer efter läkarsamtalet i eftermiddag angående snitt.

    Kramar

  • Lilla Harriet

    Hej fina tjejer!

    Läkarsamtalet gick bra! Jag har tur som har en sån bra och förstående läkare. Har ju förstått här att det inte är alla förunnat! Det känns verkligen som att han bryr sig och vill att den här graviditeten ska vara en så positiv upplevelse som möjligt hela vägen.
    Snittet blev planerat till den 28:e juli, då är jag i v. 38+1 och det känns helt ok. Om precis fyra veckor är min bebis alltså född!

    fruAugust: Först i tidig graviditet ville jag egentligen bli lovad igångsättning men det ville inte läkaren pga att jag är snittad tidigare. Han tyckte att det var säkrare med planerat snitt och säger läkaren det så ställde i alla fall jag ganska snabbt in mig på att det var det bästa. Har ju även två jobbiga förlossningar (känslomässigt) bakom mig, i den ena föddes min ängel och i den andra blev det katastofsnitt i v.28.

    fruW: Förstår också helt att du blev trött efter besöket. Jag har de senaste dagarna märkt en förändring i mitt eget humör. Tål inte alls lika mycket utan blir snabbt arg och irriterad. Jobbigt just nu är att jag så lätt blir trött på lille Erik som ju inte förstår varför mamma inte orkar med något gnäll.

    Ska nog gå och lägga mig nu så att jag kan vara en pigg och glad mamma imorgon.

    Kram till er alla!

  • Lilla Harriet

    Hej!

    Uppe tidigt som vanligt men inatt har lillkillen sovit hela natten i alla fall.

    fruW, skrutthumlan, AnnLee: Tack så mycket! Ja det känns skönt att ha ett datum att sikta in sig på nu.

    skrutthumlan: Grattis till ditt datum! Det är ju riktigt snart!

    fruW: Tummarna hålls att bebis har sjunkit riktigt mycket! (Även om det förstås vore kul om vi får barn på samma dag. )
    Förstår att det kan vara svårt med lite äldre barn som man gärna vill förklara för hur man mår fast man knappt själv vet. Min kille är ju bara ett år så han förstår ju inte alls.

    Rockan80: Har inte fått hål i mina tänder men jag har hört att det är ganska vanligt med problem i samband med graviditet.

    Hejar på Mildas bebis!

    Kram

  • Lilla Harriet

    Ooooooj vad det skrivs mycket idag!
    Kommer inte kunna kommentera allt tyvärr för jag lyckas inte hålla allt i huvudet!

    fruW: Det kommer att bli 14 månader mellan barnen. Lite kämpigt kanske men superkul också! Duktiga din bebis som har fixerat sig!

    AnnLee: Skönt att allt var bra! Trist att ni fick träffa fel doktor!

    Vi3: Tycker också att du ska byta nick, Mildas förslag var fint tycker jag.

    skrutthumlan: Så tråkigt att du känner dig låg och inte kul med UVI heller! Förstår att det känns jobbigt med grannträffen men faktiskt kan det ju bli jättetrevligt när man har så låga förväntningar och i annat fall slipper du ju laga mat i alla fall.

    Har varit på BVC och vaccinerat min pojke nu. Han var jätteduktig tycker jag, blev ledsen förstås men hämtade sig snabbt.

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam

  • Lilla Harriet

    God morgon!

    Vi3, fru W, mammananja: Tack det känns fantastiskt att vi ska få en lite bebis till! Vi har haft stora problem att få barn, Erik föddes efter många IVF så när jag blev gravid spontant den här gången var det verkligen en överraskning. Förstår ju att det kommer bli jobbigt men lyckan att få ett barn till är ofantlig! Vi väntar en flicka så jag hoppas att det kommer gå bra med en av varje för oss också.

    fruW:Skönt att det gick bra med bebisen och promenaden!

    mammananja: Så mysigt med bebisen och så bra att du vågar berätta nu.

    skrutthumlan:Toppen att det blev trevligt hos grannen, det behövde du! Hoppas att smärtan har gett med sig!

    Erik vaknade med feber idag! Inte kul att de blir sjuka av vaccinationen men förstås ändå bra att veta att det beror på det.

    Ha en bra och solig dag!

  • Lilla Harriet

    Försöker hålla humöret uppe idag för imorgon är det vår ängel Alex tvåårsdag så det kan bli en jobbig dag. Ska åka till minneslunden då, där han är tillsammans med sin farmor.

  • Lilla Harriet

    Hej!
    Tack så mycket! Tar med mig kramarna till idag då det är idag det är Alex dag. Vill så gärna börja se ljust på den här dagen, för jag tänker att om han bara har en dag på hela året som bara är hans så ska ju inte det vara en sorgens dag. Kanske borde vi fira med tårta som vi gjorde när Erik fyllde år, det är ju ändå Alex födelsedag.
    Vet att det är många här inne som inte har passerat första födelsedagen och kanske tycker ni att jag tänker konstigt men man ändrar syn på det när det har gått lite längre tid. Vill även att Erik och nästa bebis ska få en ljus syn på Alex, de har ju aldrig förlorat honom på samma sätt som vi utan lever ju från början med att han är en ängel. Hoppas det är ok att jag svamlar ner mina tankar här.

    Minna x: Hua vilken upplevelse! Skönt att det slutade lyckligt! Konstigt att man gör så olika på olika ställen. Jag får inte igångsättning eftersom jag är snittad tidigare så det blir planerat snitt direkt för mig istället.

    AnnLee: Stackars dig! Så mycket elände på samma dag! Hoppas det ordnar sig med din pappa.

    fruW: Hurra vilket stort steg att avsluta psykologen! Kommer ihåg hur det kändes när min psykolog föreslog att vi skulle sluta ses, jobbigt! Men precis som du säger står ju dörren öppen om det skulle knipa.

    Trassel: Hoppas att sjukgymnasten kan fixa något. Jobbigt med näsblod!

    Kramar

  • Lilla Harriet

    Hej!
    Tack för tankar och kramar på Alex dag! Det blev ett besök på minneslunden förstås, med fina rosar. Efter det åkte vi till ett favoritställe vid havet och åt stor jättegod glass. Detta kändes bättre för oss än att fira med tårta, kanske något vi kan göra till tradition. Av någon anledning brukar det vara fint väder den 3:e juli.

    fruW: Grattis till 37 veckor! Fin stor mage! Tror också på flicka faktiskt.

    Rockan80: Grattis till semester och ny vecka! Hoppas att du blir frisk snabbt!

    jojsan: Tråkigt med UVI! Jag har också problem med återkommande UVI.

    Ängel1: Skänt att allt är bra med bebis, hoppas att du kan njuta lite!

    Mamaloo: Grattis och välkommen hit!

    Ger74: Bra med paus och köttbullar är ju aldrig fel!

    AnnLee: Hoppas att det går bra idag för din pappa och även längre fram förstås! Tänker på dig!

  • Lilla Harriet

    fruW: Förstår precis hur du menar, inte för att min lille kan vara tjatig men gnällig kan han vara och det tär på tålamodet det också. Mitt humör har verkligen förändrats den sista tiden så jag börjar också tröttna på att vara gravid.

    Läser just nu Annika Lantz bok "9 1/2 månad" Och den kan jag verkligen rekommendera! Man känner så väl igen sig i humörsvängningar och tankar om att man nog håller på att bli tokig. Känns så skönt att det är fler än man själv som inte är perfekta mammor jämt.

    Kram

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar