Inlägg från: fruWasberg |Visa alla inlägg
  • fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    mamaloo: Grattis till  och välkommen hit! Vad underbart det låter med en viftande groda Härligt att du var längre gången än du trodde.

    jojsan: Skönt med strand som sagt. , men vad jobbigt att inte penicillinet tar! Skrikandes  Hoppas hoppas att det ger sig efter 10 dagar! kram
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Rockan: Nej vi vet inte vad som gömmer sig inne i magen.. Jag drömde i natt att det var en tjej, men de flesta gissar på kille. Jo det är som du säger skönt att vara nära, men oron finns där och jag har blivit lovad en bedömning om igångsättning om förlossningen inte startat av sig själv på senast BF. Nu hoppas jag ju innerligt att den ska göra det!! Mina första graviditeter två varade exakt tid, bägge barnen är födda på BF! Så Hampus lite tidigare, 37+1 (fick en chock när vattnet gick!) Så jag hoppas att jag följer mönstret och lyckas få ut ungen senast på BF-dagen!

    Hoppas att din förkylning släpper snart och att ni får det mysigt ikväll du och din sambo!   Apropå revbenen så har också haft känningar där ibland, har trott att det berott på att ngn nerv kommit i kläm.. vet inte om man kan få en sträckning.... stackare som har ont!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Rockan: Vad skönt för er! Alltid roligt med mag-gissningar.... hihi

    Lilla Harriet: Det låter som att ni hade det fint! Det bästa är väl att göra som ni gjorde, att känna efter vad som känns rätt för stunden. Man kanske inte behöver fira på samma sätt år efter år.. Tack för din gissning! Skrutthumlan: Hoppas att du hittade någon bra present och att ni får det trevligt idag. Tumhållning pågår för fint väder, men vad jag har hört så skulle det fortsätta vara fint, men kanske inte lika varmt.

    Att vara gravid tär på mitt humör känner jag....Även om barn är underbara så orkar jag inte med tjat just nu och barn har ju frågor om precis ALLT och jag känner mig så otillräcklig när jag inte svarar tålmodigt och pedagogsikt I natt har jag nog sovit bra iaf, eftersom jag känner mig rätt pigg så det bådar kanske gott....

    Kramar till alla och en extra hård till AnnLee!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    MildaMaränger: Åh vilken sötis. Mycket hår!!SkrattandeLilla Harriet: Då är vi två som börjar tröttna på att vara gravida.. Exempel från idag: Vi har sagt åt vår 6-åring att han jättegärna får plocka vinbär om han avser att äta dem och inte kladda med dem. Ser honom och en kompis gå runt med varsin kvist och påminner om vad vi sagt tidigare. 10 minuter senare kommer han in, slänger vinbären på stentrappan utomhus och trampar till dem så att det blir ett enda rött mos!!! Skrikandes Kanske låter som en bagatell, men grejen är att när man sagt åt honom precis att inte kladda med vinbären så blir iaf jag (och min man) rätt så less. När dagarna består av mycket sådana typer av dumheter när jag samtidigt av gravid, så pallar inte mitt humör med......
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God morgon!

    Vaknade relativt pigg Skrattande och har ägnat mig åt att damma och plocka iordning, så kan Anders dammsuga och svabba sedan... Har börjat få en känsla att jag vill att huset ska vara fräscht om vi skulle behöva åka in.. Inte för att jag haft några regelbundna värkar men jag tror på att gå på känslan!! BB-väskan är i princip färdigpackad, bara tandkräm som ska ned. Idag är det 19 dagar kvar till BF!

    mamaloo: Det är verkligen viktigt med andrum, bra att bli påmind om detta , både för ens egen och för barnens skull!

    Trassel: Good point, som man säger... ofta finns det ju en anledning till att barn beter sig
    "dumt", men jag tror också att det är lite åldersrelaterat att inte lyssna samt att testa vad som går att få igenom. 6-åringen har blivit mycket mer arg om han inte får som han vill samt vill diskutera saker och detta tycker jag absolut inte är fel, det hör till utvecklingen och kan han lägga fram bra argument så får han ju sin vilja igenom. Ibland säger vi nej lite för snabbt..Generad 
    Igår fick vi dock en mysig välbehövlig kvällsstund med lite bollkastning, sagoläsning alla tre (pappa var och spelade poker) och till sist memory. Så skönt när orken finns och det flyter..

    Många kramar till alla fina mammor! Vill att nästa vecka ska flyga iväg så att vi kommer in i nästkommande då det väntas två nya bebisar..Skrattande


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Vad lugnt det har varit i tråden denna helg ! MEnar ni att ni har annat för er än att sitta famför FL.. .

    AnnLee: Förstår att ingen orkar laga mat i er situation. Snabbmat är ju så gott om man inte äter det jämt förstås! Har inboxat dig..SkrattandeTulpan: Maken är och handlar tandkräm nu.. Jag tror inte på bebisleverans nästa vecka..möjligen veckan efter. Nu känner jag inte längre sparkar upp mot revbenen när jag ligger ner, utan rörelserna är koncentrerade till mitten av magen (aj!). Den lill* stackar´n har inte mycket plats nu...

    Ikväll efter Formel 1 så kröp jag ned i ett varmt bad, eftersom jag knappt kunde röra mig efter att ha legat i soffan. Sedan gjorde jag en fotbehandling så nu är mina fötter precis så lena som en bebisfot..(ehhh..nästan iaf ) Annars besväras jag av att mitt ben ger vika och gör skitont rent ut sagt när jag ska resa mig upp och försöka gå. Nerven som styr muskeln hamnar i kläm... Ålderdomshemmet nästa! Eller var det förlossning...


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    inez: Jag har inte heller ätit folsyra förrän för ca 2 veckor sedan. Är så dålig på vitaminer. Har inte ätit det under någon av mina graviditeter och de har gått bra ändå.  Vet att detta inte gör dig lugn, men jag tänkte berätta i alla fall... många kramar
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Rockan: Härligt med röj! Duktiga ni är!

    jojsan: Härligt att bröllopet var lyckat och ja, visst saknar man sina små trots allt.. , men det är ju det att man är iväg så att man "hinner" sakna dem som gör skillnad. Hoppas på fint väder för er skulle nästa vecka nu när ni ska vara lediga. Grattis till vecka 12 i förskott..

    Ska också snart följa mamaloos exempel och inta soffan... Morse kl 21..

    Ha det underbart!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Skrutthumlan: ja tänk.. sista helgen ensamma.... de var stora ord det... Härligt att firandet blev lyckat trots vädret. Förstår att du känner dig trött, man kan ju känna sig bakis när mycket spänningar släpper.

    pärlan82: *kramar om*. Jag känner så med dig, oron släpper inte taget om en..

    flisa: *kramar om dig också* Stackars dig som har så ont! Såklart att det tär på humöret!Skönt att du kunde bli ompysslad. Känns det som skruttan fortfarande ligger neråt? Cedergren: Beklagar din förlust av dina små killar samt mf. Grattis till ny graviditet och välkommen hit!! Tveka inte att skriva av dig härinne! Jag har inboxat dig ang förlossningsrädsla. Jag kommer att föda vaginalt denna gång (hoppas jag), men går jag för mycket över tiden har vi bestämt att jag ska få igångsättning. Detta var helt otänkbart för mig i början av denna graviditet så det finns hopp! Klarasamtal är super! kram!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Hallå tråden!

    Har varit och klippe sonen och shoppat lite. En tre-kronorbody för varma dagar tex...Skrattande. Vi avslutade med att äta på McDonald´s. Sådana ärenden passar ju en regnig dag som denna..

    ger: Vad skönt att de verkar ha tagit ditt fax på allvar, hurra för inskrivningstid!! Hoppas att tiden fram till torsdag går fort för dig!

    terkan: *kram* Så bra att du bearbetar förra förlossningen och att du har revanschtänk. Jag håller på dig!!!

    Själv så har faktiskt min rädsla minskat ju längre jag har kommit i graviditeten. På slutet nu är jag så tung, har svårt att gå eller röra mig, så för mig är längtan att få ha min kropp ifred större än rädslan inför förlossningen.. Har jobbat mycket mentalt med att visualisera hur det kommer att blir in i minsta detalj ifrån när vi kommer in på förlossningen. Har tränat profylax och har ett mantra om att jag kan föda barn. Känner mig förberedd faktiskt! Otroligt att jag kan skriva dessa ord känns det som!! Jag har också kommit till en gräns att jag inte orkar oroa mig för allt som eventuellt kan gå fel. Jag kan ju inte påverka det så just nu är jag inställd på att jag kommer att få ett barn som kommer att leva. Självklart pendlar denna känsla, men övervägande känner jag faktiskt så!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar