Inlägg från: fruWasberg |Visa alla inlägg
  • fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Glömde.. skrutthumlan: Vad tråkigt att din morfar är inlagd igen! Är han så dålig nu att de tror att han inte klarar sig tills imorgon..? kram!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Herbst: Kram tillbaka! Längtar till er!

    Molla86: Beklagar djupt din förlust, men gratulerar till ny graviditet. Vecka 15 är ju verkligen en bit på väg dessutom!

    terkan: Hurra för semester och grattis i förskott!!!  Kommer glömma av det om jag inte gör det nu Tulpan: Ha så roligt i kväll!

    AnnLee: Tar det aldrig slut? Man kunde ju hoppas att folk var läskunniga! Dessutom pratade ni väl om just detta med täta kontroller vid ert senaste besök? Lycka till i morgon!Kram!! GUUD vad gott det lät med räk- och avocadopasta....

    Skrutthumlan: E blev jättefin i håret; kort page och blå färg i. Åh vännen tänk att det är dax imorgon, ska hålla tummar, vilken tid ska ni dit? Måste vara underbart att se att din morfar gläds så åt det som komma skall.

    Cedergren: Grattis till ny vecka! Tänk att man kan se något positivt med att kräkas! Peva: Hej och kul att du tittar till oss, kram. Vilken söt bild på Desirée.

    Är det någon som hört något ifrån Melia på BF-listan? Hon skulle få snitt i måndags..men de kanske fortfarande är kvar på BB. Hoppas allt har gått bra, vill inte ta bort henne förrän man vet liksom....

    Hoppas alla får en trevlig kväll!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Skrutthumlan: Väntar med spänning på rapport och foto! Skrattandejojsan: Hurra för lyckat UL och NUPP! Skönt med semester snart!

    Smörblomman: Ha så mysigt på semestern!

    Schäfer: *vink vink* kram!

    Toolie: Grattis till ny vecka! I vecka 30 är man väl att anse som höggravid, så det är ju inte så konstigt att du är trött! Förstår känslan dock att känna sig otillräcklig, jag var också höggravid när jag väntade min andra och det k'ändes som alla moment var jobbiga. Kram!

    Lilla Harriet: Ja, sömnen spelar en verkligen ett spratt. I går kväll kunde jag dock somna fort och har sovit relativt bra i natt. Hoppas att du kan vila senare på dagen..sover din son middag? Fast å andra sidan kan ju sova på beställning vara svårt också.. Hurra för 10 dagar kvar tills du får träfa din lill*! mammananja: Varma kramar! Hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra!

    Själv skuttade (?!) jag in i vecka 40 idag!! (39+0) Nya magbilder finns i mitt galleri. Fick en medhjälpare på korten också hihi.
    Jag tror ju att Melia har fått sin bebis och när Skrutt har fått sin så är jag först på listan!!! Får se om Lilla Harriet tränger sig, eftersom jag ska på bedömning om igångsättning på måndagen om det inte kommit igång av sig själv. Snälla håll era tummar att det kommer igång nästa vecka!!!

    Kramar till alla!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Kikar in då och då för att kolla om det kommit någon bebisrapport...

    Rockan: Tack! Grattis själv till ny vecka! Känns det alltför jobbigt att arbeta heltid med tanke på vad du har i bagaget så tycker jag absolut att du ska gå till läkare och beskriva din situation så att du kan vara sjukskriven ett tag. Det är värre om man kämpar på som en tok och sedan kraschar så att man inte kan jobba alls... Kram! Har ni målat färdigt huset förresten?

    Svengelsk: Beklagar djupt din förlust! Stort grattis till ny graviditet och vad skönt att du fick ett bra bemötande på förlossningen! Ja, oron om hur våra små har det därinne gör sig ständigt påmind...Många kramar!

    AnnLee: Vad skönt med en ny tid, men vad tråkigt att det blev till ännu en läkare! Går det kanske att få en telefontid innan med denne så att ni slipper sitta och försvara redan bestämda saker? Eftersom läkare verkar vara dåliga på att läsa på om dina patienter innan, menar jag.. Underbart att din BM kunde ordna med pop-up-ruta. Tror att jag också har en så´n för när jag har ringt förlossningen har de alltid börjat tala om vad som står i min journal.. Känns tryggt och bra. Hoppas bara att det är så när det väl blir dags att åka in..aldrig kan man slappna av! Fundersam Vad underbart med ansiktsbehandling! Vi ska bara softa i helgen...


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Skrutthumlan: GRATTIS till lillkillen!!

    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God morgon!

    Rockan80: Hoppas att du får hp, blir du trött av att "bara" ha semester hur ska du du orka med att jobba? Kram!

    jojsan: Tackar för tankar om att bebis vill titta ut i helgen! Lilla Harriet: Tack även till dig för påhejning! Hurra för lyckat UL och 3400g låter väl precis lagom!

    Igår fick jag ett ryck och städade ur kylen!  Så skönt när det väl var färdigt....

    Hoppas att alla får en trevlig helg!  


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Åh Tulpan vilka fantastiska nyheter!! Vad härligt att hon var lyhörd inför vad du hade behov utav!! Tack för att du hejar på! Rockan: Håller tummar att du får hp iaf! En förskollärare på mina barns förskola överklagade FK:s beslut angående avslag på hp och vann!! Så ge dig inte om du skulle få ett avslag.


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    ..blir full i skratt när jag ser ordet avslag..tänk vad olika innebörd vissa ord kan ha hihi!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God morgon!

    Ser att ni diskuterar PSD.. Jag läste en artikel om att napp tenderar att minska risken för PSD, men att napp samtidigt riskerar att konkurrera ut amningen, som i sig anses vara ett skydd emot PSD. Det finns alltså inga entydiga svar annat än att "napp kan införas när amningen är etablerad". Då är saken biff eller...?

    Om en timme kommer några vänner förbi och fikar. Ska bli trevligt.

    AnnLee: Mysigt med shopping och ansiktsbehandling! Förstår att det blev lite tungt att ligga i samma ställning en timme. Hehe här hemma är det maken som putsar fönster.. jag har nog aldrig gjort det... Förstår om han tycker att du kan göra det i fortsättningen, det ser verkligen tråkigt ut Lilla Harriet: Hoppas att ni hade det mysigt på er 5-åriga bröllopsdag. "Hämt-Schnitzel" lät mums! Så läckra kort på din mage vännen!

    terkan: Önskar dig en trevlig utlandssemester. Hur länge blir ni borta?


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    mamaloo: Skönt att du mår lite bättre!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar