Inlägg från: fruWasberg |Visa alla inlägg
  • fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    AnnLee: Jag tycker att dina känningar låter precis som jag hade det för några veckor sedan. Säkert håller bebis på att borra ned sig. Skrattande Jag tyckte att det gjorde så ont att jag tappade andan... Jag kissade också ofta under den perioden, så vid något BM-besök framöver vore jag inte förvånad om din bebbe är fixerad... *spännande*

    Hurra för klädinköp!  Så roligt att våga tro lite på att ni ska få en bebis!!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God morgon tråden!

    Vaknade pigg idag trots att jag fött barn fyra gånger i sömnen.. Har säkert haft mycket förvärkar i sömnen men inte så starka att jag vaknat av dem. Har dessutom inte varit uppe och kissat på hela natten! Man ska glädjas åt det lilla har jag hört..

    Nu de senaste dagarna har det inte gjort så ont i bäckenet längre, skönt. Mitt ben som tidigare vek sig har hållit sig i schack.

    Mkmit: Vad roligt att du tittar in! Ibland är det ett heltidsjobb att hänga med i den här tråden... Hoppas allt är bra med dig!

    Skrutthumlan: Vad roligt att du hann se filmen *liite avis*. Gick det bra att sitta ned så länge ?
    mammaloo: Hurra för lyckad inskrivning! Mysigt med -ljud!

    Lilla Harriet: Grattis även du till lyckat BM-besök!

    Rockan80: Vad skönt att du mår bättre!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Åh ger, vilka underbara nyheter! Hurra för ärtan!! Fick du vänta en timme??? Förvånad Vill de att man ska må sämre eller? KRAM!

    skrutthumlan: Ha så mysigt på lunchen idag!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God kväll!

    Har varit iväg och träffat en annan änglamamma med familj. Det var så trevligt att prata och umgås och käka pizza..Skrattandeger: Då förstår jag mer att ni fick vänta..trodde att det var en bokad tid hihi.. Skulle iofs inte förvåna mig om man fick vänta så pass. De läkare vi hittills har träffat har ALLTID varit försenade!

    Undrar hur det gick för Tulpan idag...?

    mamaloo: Ha en trevlig helg i Falkenberg!

    Skrutthumlan: Hittade en butik i Arboga som sålde sådana stenar. Blev 3 stycken. AnnLee: Jo, jag var också sådan när jag studerade, att jag drömde om tentor alltså. Jag bearbetar nog det som komma skall... Har inget bra tips på icke-spretig låg växt. Vi rensade också bort penseérna härom dagen samt grävde upp margeriten som hade växt sig jättehög! Planen nu är att lägga akvariesten i ett aluminiumhjärta och i detta lägga minnesstenarna, en prynadsängel samt ev ngn prydnadssnäcka..

    Lägger in kort när det är klart!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Morron´!

    Vad trevligt och mötas av en glad kille! Så söt Wilmer är Cilija!

    pärlan: Spännande med bröllop i hemlighet! Hoppas att du får en underbar dag!
    Jag och min man gifte oss borgerligt efter 9 år i april i år.

    Är så trött idag, vaknade vid tre av att Anders kom och la sig (han hade värk så det är nog regn på gång ). Sedan började han snarka och jag kunde inte somna om efter det, trots att jag skickat iväg honom till soffan. Tankarna om relationerna inom min släkt bara snurrade och snurrade. Gick till sist upp straxt före 6 och åt lite och gick sedan ut gick gick en sväng för att skingra tankarna. Satt ute och läste tidningen och gick sedan och la mg igen och kunde somna om tills nu.

    Får se vad man företar sig idag...fixar nog med hjärtat till Hampus grav..städning skulle också behövas.... Idag är jag iaf 38 fulla veckor så vi ska ta kort på magen..

    Ha det fint alla fina mammor! Kram!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    ger: Bra och modigt med tydlighet och att du berättar hur du känner. Det är brist på sådant i min familj som gör att jag inte är tillfreds. Men man kan ju inte ändra på andra människor, bara på sig själv... Om jag inte uppfinner någon maskin som kan manipulera hjärnor...MOAHAHAHAHAAAAAAAAAAA
    Ska självklart försöka ordna en bild på hjärtat. Nu finns magbild i mitt galleri..hmm pekar den uppåt nu....?flisa: Hurra för din duktiga skrutta! Jobbigt att ha ont! Jag testade TENS under förra graviditeten och tyckte att den fungerade bra som smärtlindring.

    MammaU: Härligt med sparkar och grattis till vecka 21!! Hur länge ska du jobba mycket?

    Pärlan: Du har mina tummar på måndag i alla avseenden!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    ger: jo, släkten är värst eller?! Vad mysigt det låter med Portugalresa! Även om det är varmt nu så känns vädret ju inte så pålitligt direkt..

    toolie: Usch vad jobbigt det låter med foglossningsvärk. Det är ju så individuellt vad som "hjälper".. det bästa är ju som MammaU säger att inte göra en sak för länge, men det är ju svårt när du har en liten att ränna efter.. Underbart att du känner sparkar, så vill man ha det!! Trassel: Spännande med rutin-UL! Förstår din känsla om det känns skrämmande att inte ha något mer bokat

    MammaU: Vad mysigt det låter som att du och dotter hade det! Jobbigt för dig också med fogarna. Ang jobbet så tänk på dig själv vännen!

    AnnLee: Hoppas att du haft en bra dag hittills! kram!

    Idag är ingen rolig dag..Jag tror inte att jag sover så mycket på nätterna. Så fort jag lägger mig på sidan så sparkar lill*n hårt upp mot revbenen och det är så att jag tror att det ska bli blåmärken på utsidan ava magen! Gick ju inte så här länge med Hampus så jag hade nog glömt att sista veckorna är jobbiga. Läste på gravid.se att livmodern upptar hela buken nu... Ska ju inte klaga över att jag känner rörelser men de behövde ju inte vara så hårda.. På rygg kan jag inte heller slappna av.. *gnäll, gnäll*

    Vi har städat iaf samt har jag bakat tårtbottnar till Elins kalas imorgon. Hon har beställt en chokladtårta, så det fick bli bruna tårtbottnar också tänkte jag ha chokladfromage emellan.
    Syster är inringd som backup ifall vi skulle behöva åka in.

    Nu klockan två ska Elin på väg till ett annat kalas, så då tänkte jag passa på att vila om bara Simon och Anders hittar på något!

    Kram till alla!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Skrutthumlan: Vilken härlig dag det låter som ni har haft! Och ja, jag bad Anders att han skulle ta en åktur med barnen när han hämtat Elin och det gjorde han, så jag sov i nästan två timmar!! Så behövligt! Stackars dig som inte heller kan sova...
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    God kväll!

    Nu är barnkalaset avklarat så bebis är välkommen ut any time now... Lilla Harriet: Hoppas att du fick sonen att somna om till slut. Fy för att inte få sova!

    Rockan: Stackars dig också som inte får sova. För din skull får jag väl hålla tummar för att det blir dåligt väder så att du få en ny säng snarast! Smörblomman: Kommer hålla tummar imorgon att ditt tillväxt-UL går bra!

    Idag har jag åter varit mycket trött. Låg och halvslumrade fram till halv ett när syrran kom. Orkade sedan delta lite grand i barnkalaset...men satt mest och pratade med en annan mamma..
    Ska väl snart hitta kudden igen..zzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Nu denna vecka kommer det äntligen lite bebisar igen..Heja Melia och Skrutthumlan!

    Kram till er alla fina!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Rasmus: Jobbigt med foglossning, även för dig.. . Vad bra att resan till E-tuna känns givande! Härligt med bra BM! När skulle du göra UL? Blir lite trött på att vi som väntar barn under sommaren inte får samma förutsättningar i och med att alla har semestrar. Visst måste alla få ha rätt till semester, men man kunde ju tycka att de då kunde hänvisa till ngn annan. Det var dagens gnäll
    Jag blev lite nyfiken när di skrev att du åkte in till E-tuna och undrade vart du bodde, men sedan skrev du ju att det var i samma trakter som Elwiras så då vet jag på ett ungefär. Alltid kul att veta vilka som finns i närheten... AnnLee: Vad härligt det låter med en dagsutflykt till Nynäshamn. Det är verkligen fint där!Vi tog båt därifrån ut till farmor och farfars sommarställe när jag var barn. Härligt att du hittade blommorna som letade efter. Hoppas att det går bra hos psykologen idag!

    Alisa: Sänder dig kraft att orka med första arbetsdagen!

    Skrutthumlan: Njae tror faktiskt att bebis stannar i magen denna vecka också, men man ska aldrig säga aldrig. .... Känner exakt som du, är så gräsligt trött på att vara gravid!! Med all respekt för dem som inget hellre vill än att vara gravida, så är det ju inte graviditeten i sig man är trött på, utan krämporna som kommer med, och man måste väl ändå få klaga på att man är trött på att ha ont?!

    Sänder också lyckönskningar till pärlan på din stora dag.  Hoppas allt gick bra på spec. mvc!

    Idag skall det inhandlas akvariesten till det berömda hjärtat samt ska vi plantera morötter. Elin fick ett trädgårdsset för barn och är sugen på att testa det. Är väl lite sent att plantera egentligen, men skitsamma! Sedan kanske det bllir stranden om man får tag på en väderprognos kanske....

    Kram alla!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar