Inlägg från: fruWasberg |Visa alla inlägg
  • fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    AnnLee: Jordgubbsbakelser..vad gott! Hurra för tvätt av bebiskläder!! Stort steg!

    Ni som ska ha barn nu i juli/augusti... någon mer än jag som har ett SJUKT sug efter sötsaker? Jag brukar kunna behärska mig, men nu är jag sugen på något HELA tiden. Känns inge kul om jag typ går upp 10 kilo i onödan sista tiden. Kilona som kommer av kalorier blir man ju liksom inte av med i första taget...  I-landsproblem, jag vet, men ville ändå kolla om någon annan kände igen sig...
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Mijjo: Inte ska du känna dig löjlig!! *tar fram min väninnas citat* : "Det vore konstigare om du med din bakgrund INTE reagerade. "Hurra för böna med pickande hjärta samt för uppföljande VUL. Blir så glad när jag hör om BRA, empastiska läkare. Kramar!

    jojsan och skrutthumlan: Skönt att höra då att jag inte är ensam.. Skönt jojsan att använda sådana här skitdagar till något nyttigt, duktigt att storstäda och handla!

    Tulpan: Nej, logiken är bortrationaliserad, till förmån för tankarna som kommer ifrån hjärtat, så jobbigt, kram!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    mammananja: HURRA för lyckat UL!!  Vad underbart att få se lill*n. Härligt också med förstående läkare. WOW det var andra gången jag skrev om det idag. 2 bra läkare på en och samma dag, fantastiskt!
    mammananja skrev 2008-07-07 21:13:17 följande:
    FruW: Vad underbart att du har sådan ro o frid i din själ att kroppen o sinnet vilar i tanken på den lill*s ankomst till er längtande o kärleksfulla familj...
    Ja jag läääääääääängtar så nu. Det är det som är så häftigt om förlossningen startar spontant. Man vet inte från minut till minut NÄR den kommer igång, ej heller hur. Är verkligen taggad..Skrattande
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Nu är det god morgon på riktigt för mig!

    Vaknade och var uppe första gången mellan halv sex och sju, men kunde sedan somna om, så sköönt!

    Englabella: Hurra för pickande hjärta! Gläds med dig vännen!

    AnkiFalun: Har nog missat att du plussat igen..vecka 12+5, härligt!!  Strort grattis iaf och tummar hålls inför ditt UL idag.

    mammananja: Fy för illamående. Ett nödvändigt ont om du frågar mig!

    Samma väder idag igen...enda planen är att åka till en prylbutik och se om vi kan hitta något fint i sten och lägga på graven. De här fina stenarna där det står "saknar dig" och liknande.. någon som vet vart man få fatt i sådana..?

    Kram till alla!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    AnnLee: Din pappa finns i mina tankar!
    Kan BM göra hembesök för glukosbelastning? Tänkte på de som faktiskt är sängliggande under graviditeten...
    Tack för svar ang stenarna, får kika runt lite...
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Skrutthumlan: Är det något på gång...? Skrattande


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Elias: Nej vad tråkigt!!! Livet är inte rättvist! Hoppas att du kommer tillbaka snart!

    AnnLee: Vad bra att allt såg bra ut på röntgen. Skönt med "göra ingenting-dagar".

    Jag har varit grymt trött nästan hela dagen, men fick ett ryck nyss och tog med barnen till vår lilla affär och handlade kakor. Räcka ut tungan En kort stund därefter kom IKEA med min efterlängtade fåtölj som jag hade tänkt att sitta i när jag ammar, och om nu det inte kommer till användning av det skälet, så är den skön i alla fall!

    Kommer lägga in en bild i mitt galleri...
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg
    Didden: Usch vad otäckt med gammalt blod!! Jobbigt om du får ont av medicinen, hoppas att du mår bättre snart.. Oj, att tiden rusar fram märker man på alla bebisar som blir flera veckor på ingen tid alls.. jojsan: Vad skönt att det gick bra att träffa en liten!

    skrutthumlan: *suck* för UVI som inte ger sig. När ska du på nästa besök?

    Trassel: Tack för tips om hobbylack! Det finns ju så himla många söta änglar på "marknaden", men som inte är avsedda för utomhusbruk.. Usch vad läskigt med rådjuret, alltid tråkigt när olyckor med djur sker!

    Lilla Harriet: Lycka till hos BM idag. Även om det inte spelar ngn roll hur h*n ligger så är det ju alltid mysigt att lyssna på hjärtljud! Fint dikt också!

    Rasmus: *kram* Hoppas att det går bra hos Aurora-BM. Ta det lugnt med bebisförberedelser, det kommer när du är redo! Vilken vecka är du i? Jag började inte fota magen förrän i vecka 19. Med de andra barnen fotade vi typ en månad efter vi plussat.. Jobbigt att ha Fridas vecka att passera, men jag hoppas att det kommer att kännas lugnare efteråt. Kram igen!

    Coola: Vad bra att allt gick bra med mkp! Alla tar ju till sig en nya graviditet olika snabbt. Det ÄR ju jätteläskigt med tanke på vetskapen om att saker ju kan gå fel.. *kram*

    Idag har vi inget planerat (idag igen ), ska prata ihop oss vad man kan tänkas hitta på..

    Kram till alla!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    Tillbaka efter ännu en dag på stranden.. Gäller ju att passa på när solen visar sig

    Mycket tjafs innan vi kom dit, men när vi stannade bilen så utbrast Elin: Jaaaa, den här stranden tycker jag om!!! (Hon som absolut inte ville åka till stranden även om hon tidigare hade föreslagit det...ungar i ett nötskal! ) Sedan hade vi det jättemysigt, år medhavd lunch och fikade. Vi åkte hem när min rygg givit upp och jag ska snart lägga mig och vila, men måste ju stilla min FL-abstinens först..

    Tack alla för hjälp med att hitta stenar med text på!  Jag har sparat internetadresserna och ska kolla ihop med maken ikväll..

    Vi3: Hurra för lyckad organscreening!! Ha det så skönt på semestern!

    Tulpan: jaa, vad säger man.. En sådan "allmän" kunskap borde väl inte vara så svårt att ta till sig..? Men ska man få reda på något så nog får man ta reda på det själv... Grejen är väl att det inte är tillräckligt många barn som dör för att det ska uppfattas som något problem, men den inställningen gillar jag INTE. Man kan väl inte sitta liknöjd med att mellan 300-400 barn dör varje år av olika orsaker, och resonera att det är så sällan och så ovanligt.  Bra att du orkar ge henne fakta!

    Nu till sängen! kraaaaaaaaaaaaaam


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • fruWasberg

    vinkar till ger, våra inlägg kom samtidigt tidigare... Vad kul med ny kamera!! Kommer hålla tummar imorgon. kram


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar