Vad använder ni för grädde i eran korv stroganoff??
Vad använder ni för grädde när ni gör korv stroganoff?
Jag brukar ha matlagningsgrädde, men hittade i kylen mellangrädde o det bör väl gå lika bra eller?
Vad använder ni för grädde när ni gör korv stroganoff?
Jag brukar ha matlagningsgrädde, men hittade i kylen mellangrädde o det bör väl gå lika bra eller?
aaaah jag måste ta bort denna tråd från favoriter... ![]()
Grädde? Ska man har det i rätten? Det har inte jag. ![]()
Lättmjölk!
milda extra 4%, bli perfekt!
lätt creme fraiche
Vi använder mjölk och om vi ska lyxa till det kan vi ta nån creme fraiche med smak på.
Vispgrädde förstås. "Grädde" med bara 4% fett ÄR inte grädde (och får heller inte heta grädde)
Vispgrädde har jag i det mesta jag lagar :)
matlagningsgrädde kelda 15%
Creme fraiche
Använder bara riktig Crème fraîche eller riktig vispgrädde...
Här kommer inga halv-mesyrer innanför dörren...
Menade inte att milda extra % skulle likställas som grädde, tycker om konsistensen som den ger i maten, o får inte ont i magen av den som av vanlig
menar förstås 4%....
Ingen mjölk men däremot cream freich (stavning?) :-P
Använder aldrig lightprodukter (för mycket socker och konstigheter i) så det blir självklart vanlig creme fraiche och kanske en skvätt grädde. Äkta produkter tar fram smakerna på ett helt annat sätt!
Laktosfri mjölk och kanske en mjölblandning om jag känner för det.
matlagningsgrädde och cream f.