• Anonym (Less)

    Min kille är sjukt dålig i sängen...

    Ja som rubriken lyder så är min kille värdelös i sängen... Han kommer alltid alltid efter typ 2 minuter. Under hela sexet tänker jag bara på att "nej nu får han inte komma" så jag hinner lixom inte njuta själv. Han måste avbryta flera gånger precis när det e som skönast för mig. SUCK! Jag blir så himla frustrerad.. Dessutom så tillfredställer han inte mig efter han kommit trots att jag e aaaaaskåt fortfarande.

    Jag har försökt prata med honom men det funkar ju inte, känsligt ämne. SNart går jag ut och hittar ett riktigt knull på stan. Har inte fått det på 5 år herregud!!

    Jag blir tokig!!!!!!!!

  • Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...
  • Anonym (4 sek)

    synanceia- jag har försökt prata med honom 100 gånger för jag vill ju verkligen ha en lösning på detta. Jag har ett underbart sexliv... med mina leksaker etc men det är ju inte det optimala. Vill ju ha ett bra samliv med min man.

    Tvärtom- du kanske inte vet själv vad som får det att gå för dig? skaffa en rabbit och lär känna dig själv, det är mitt bästa tips.

  • Anonym (Tvärtom)

    Vi använder en vibrator och jag kommer lika mkt som honom men det är inte det utan att han kan hålla på så jäkla länge utan avbrott. Vet inte hur jag ska säga det till honom på ett bra sätt

  • synanceia

    Vill inte han lyssna då, eller vad är problemet? Just att han kommer för tidigt är ju något ni tillsammans kan öva upp. Sen får du kanske smeka dig själv under samlaget också. Eller att ni först fokusera på dig och att han ger dig orgasm först (inte nödvändigtvis genom samlag..finns ju oralt och fingrar eller varför inte en blandning) och SEN på honom.

    Anonym (4 sek) skrev 2008-10-28 11:07:39 följande:


    synanceia- jag har försökt prata med honom 100 gånger för jag vill ju verkligen ha en lösning på detta. Jag har ett underbart sexliv... med mina leksaker etc men det är ju inte det optimala. Vill ju ha ett bra samliv med min man.Tvärtom- du kanske inte vet själv vad som får det att gå för dig? skaffa en rabbit och lär känna dig själv, det är mitt bästa tips.
  • Anonym (Less)

    anledningen till att jag kallar honom skitkarl är för att han är så egoistisk, hela sexet går lixom ut på att han ska komma. I pauserna han tar tilfredställer han inte mig och inte heller efter att han kommit och jag HAR pratat med honom om detta. Kondom använder vi inte för att ingen av oss tycker om det.

    Ingen av de killar jag träffat tidigare har så svårt att "hålla sig" som min sambo. Allså jag vill inte låta taskig men vi har verkligen inget bra sexliv och allvarligt talat så är det hans fel. Inte för att jag tror att jag är världsbäst i sängen men felet ligger ju i att han aldrig kan hålla på mer än 1 minut så det hinner lixom inte bli nått. Dessutom har han lust väldigt sällan. Det är såååååååå himla tråkigt.. Han verkar dessutom ogilla att jag använder vibratorn, så fort den åker fram så slaknar hans en aning. Vad ska man göra?? Jag måste ju få njuda också!!

  • Anonym

    Min man har samma problem men dock kan vi prata om det hela. Så han brukar dra av den i duschen ett par timmar innan. Visst det är osexigt som fan att planera men det funkade för oss. I dag så är han inga 4 sekunder längre.

    Nu är väl snarare jag som är problemet. Jag anpassade mig och kan komma på 1½ min så nu är det jag som måste avbryta för att lugna ned mig

  • synanceia

    Ligger du bara där och förväntar dig att han ska tillfredställa dig är det klart att det inte blir skönt för dig. Sen att du sagt det till honom behöver inte betyda att det kmmer fram. Sånt här är väldigt känsligt. Och blir inte bättre av att du blir arg på honom. Han skäms nog som det är.

    Det här blir ett så stort problem som du/ni gör det till. Skäms han och vägrar lyssna så kommer ni ingenvart. Och inte heller med din brist på tålamod. Ni skyddar er inte för att ni ogillar kondom. Det är ju det mest korkade jag nånsin hört. Sen är det hans fel att han kommer i dig när ni båda vet att han får för tidig utlösning.

    Nej, istället för att ligga och vänta på att han tillfredställer dig, se till att få fram för honom HUR du vill bli tillfredställd och ta hand om din egen njutning!

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 11:25:00 följande:


    anledningen till att jag kallar honom skitkarl är för att han är så egoistisk, hela sexet går lixom ut på att han ska komma. I pauserna han tar tilfredställer han inte mig och inte heller efter att han kommit och jag HAR pratat med honom om detta. Kondom använder vi inte för att ingen av oss tycker om det.Ingen av de killar jag träffat tidigare har så svårt att "hålla sig" som min sambo. Allså jag vill inte låta taskig men vi har verkligen inget bra sexliv och allvarligt talat så är det hans fel. Inte för att jag tror att jag är världsbäst i sängen men felet ligger ju i att han aldrig kan hålla på mer än 1 minut så det hinner lixom inte bli nått. Dessutom har han lust väldigt sällan. Det är såååååååå himla tråkigt.. Han verkar dessutom ogilla att jag använder vibratorn, så fort den åker fram så slaknar hans en aning. Vad ska man göra?? Jag måste ju få njuda också!!
  • Anonym

    Det är inte illa att du är askåt iallafall. Min kille tänder mej inte över huvudtaget.
    Se till att han inte får stoppa in den direkt utan ni kör lite med dej först så att säga. Kanske med nåt hjälpmedel typ dildo.
    good luck

  • synanceia

    Sen vill jag faktiskt säga att jag och min sambo hade samma "problem". Bara att jag aldrig lät det BLI ett problem. Han kan inte rå för detta och det går att göra något åt. Jag behövde iofs aldrig prata med honom, men jag såg till att alltid komma själv också. Om han ändå lyckades komma före mig så tog han hand om mig efteråt. Numera kommer han när båda är redo och jag får alltid orgasm med honom.

    Detta skriver jag så ni inte tror att jag aldrig varit där. Men det viktigaste är att kunna prata öppet kring detta. Det behövde vi också göra. För han var otroligt generad över detta i början. Och samtidigt som han började förstå att detta inte var något att skämmas för och hans självkänsla växte så försvann också problematiken kring att komma för tidigt.

    Om man skuldbelägger och håller på så får killen än mindre självförtroende, blir än mer nervös och risken att komma för fort ökar.

  • Anonym

    jag tycker alltid det är bäst om killen tar hand om mig först, slickar mig till orgasm, och sen kan han börja k-a mig. Då har jag ju fått min tillfredsställelse och är nöjd.

Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...