• Anonym (Less)

    Min kille är sjukt dålig i sängen...

    Ja som rubriken lyder så är min kille värdelös i sängen... Han kommer alltid alltid efter typ 2 minuter. Under hela sexet tänker jag bara på att "nej nu får han inte komma" så jag hinner lixom inte njuta själv. Han måste avbryta flera gånger precis när det e som skönast för mig. SUCK! Jag blir så himla frustrerad.. Dessutom så tillfredställer han inte mig efter han kommit trots att jag e aaaaaskåt fortfarande.

    Jag har försökt prata med honom men det funkar ju inte, känsligt ämne. SNart går jag ut och hittar ett riktigt knull på stan. Har inte fått det på 5 år herregud!!

    Jag blir tokig!!!!!!!!

  • Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...
  • Anonym (samma)
    Anonym skrev 2008-10-28 12:19:45 följande:
    jag tycker alltid det är bäst om killen tar hand om mig först, slickar mig till orgasm, och sen kan han börja k-a mig. Då har jag ju fått min tillfredsställelse och är nöjd.
    här e de så oxå å de e underbart
  • Anonym (me too)

    Har oxå en sambo sedan drygt 5år som inte har lust, han anser inte att sex är så viktigt när jag påtalat detta dessutom så vll han att det ska vara på samma sätt alltid såååå jävla trist, jag har försökt med andra ställningar som att jag rider honom men då får jag 2 knän i ryggen och oralsex är han urusel på könns som en disktrasa mellan benen inte vidare upphetsande jag har påtalat att jag gillar att rida men han tycker inte om det..sen så går det på typ 4 sek. jättekul NOT

  • Spökpappan

    Köp bedövningssalva o ha på snubbens snorre... se till att HAN ger DIG njutning innan ni har samlag....

  • Anonym (ung)

    hmmm...kanske är han osäker, vet inte hur han ska tillfredsställa dej? den möjligheten finns ju...
    annars förstår jag inte hur man kan vara så egoistisk. han måste ju fatta att det inte är någe kul för dej att han kommer så fort och sen inte ens FÖRSÖKER tillfredställa dej(!)dessutom har du ju försökt prata med honom.
    men efter att han har kommit, vad händer då tex om du visar honom vad du vill att han ska göra? säger, för hans händer mm. vägrar han?
    för du säger att det är ett känsligt ämne för honom och då tänker jag att han kanske överhuvudtaget är lite osäker på sex?att han inte vet hur han ska tillfredsställa dej. och att han kommer så fort gör väl inte honom säkrrare antar jag...

    kasnek är jag helt fel ute (jag har ju inte så mkt erfarenhet... min kille och jag var båda oskulder. nu var han inte sån att han inte ville tillfredsställa mig, men osäker ändå. och jag kan tänka mej att om man är osäker så kanske man inte riktigt vågar försöka...men som sagt, kanske är detta inte så vanligt bland äldre och lite mer erfarna män, ni har varit tillsammans i 5 år osv... :) ) men det är ett sätt att tolka hans beteende.

    om inte så verkar han vara en riktig idiot. fattar inte hur man kan vara så egoistisk. och som jag ser det så är det inte att han är dålig i sängen som är det stora problemet utan hans attityd.

  • Anonym (Less)

    anonym (ung):
    Absolut visst, jag håller helt med dig, det är attityden det är fel på hos honom inte att han kommer för snabbt för det kan han ju som sagt inte rå för!! Och visst skulle man kunna tolka det som att han är osäker du är inte alls fel ute bara det att min kille har haft sex med vääääldigt många tjejer innan han träffade mig men de flesta har varit one night stands och enligt mig så utvecklas man mest sexuellt i en relation så visst kan det vara så att han är osäker. Jag har ju försökt visa och leda honom till att tillfredställa mig men han visar så tydligt att han inte alls är sugen längre så då blir lixom hela grejen avtändande... Förstår du hur ag menar?

    Anonym (me too):
    Usch stackare, fy fan för sånna killar, så himla tråkigt allså!! Man lever bara en gång, klart man vill ha nån som kan ge en plesure! kul det skulle va om din kille och min kille va tillsammans, hetaste sexlivet i stan.. tsss.

  • synanceia

    Men hur reagerar du när han kommer för tidigt? Jag vill verkligen veta det. För din reaktion där kan avgöra mycket. Visar du din frustration?

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 21:50:28 följande:


    anonym (ung): Absolut visst, jag håller helt med dig, det är attityden det är fel på hos honom inte att han kommer för snabbt för det kan han ju som sagt inte rå för!! Och visst skulle man kunna tolka det som att han är osäker du är inte alls fel ute bara det att min kille har haft sex med vääääldigt många tjejer innan han träffade mig men de flesta har varit one night stands och enligt mig så utvecklas man mest sexuellt i en relation så visst kan det vara så att han är osäker. Jag har ju försökt visa och leda honom till att tillfredställa mig men han visar så tydligt att han inte alls är sugen längre så då blir lixom hela grejen avtändande... Förstår du hur ag menar?Anonym (me too):Usch stackare, fy fan för sånna killar, så himla tråkigt allså!! Man lever bara en gång, klart man vill ha nån som kan ge en plesure! kul det skulle va om din kille och min kille va tillsammans, hetaste sexlivet i stan.. tsss.
  • Anonym
    synanceia skrev 2008-10-28 11:41:46 följande:
    Nej, istället för att ligga och vänta på att han tillfredställer dig, se till att få fram för honom HUR du vill bli tillfredställd och ta hand om din egen njutning!Anonym (Less) skrev 2008-10-28 11:25:00 följande:
    du verkar klok. Hur ska man göra när man inte VET hur man vill bli tillfredsställd eller vad man njuter av? Min kille är underbar men kan inte tillfredsställa mig alls, vilket vi båda är frustrerade över. Jag kan få orgasm, men inget är det minsta SKÖNT förutom en sekund innan orgasm och under den...
  • Anonym

    Jag skulle nog hellre vilja ha din situation än min; jag och min sambo har sex en ca 4 ggr per år.

  • Beckiz86
    Anonym skrev 2008-10-29 00:46:41 följande:
    du verkar klok. Hur ska man göra när man inte VET hur man vill bli tillfredsställd eller vad man njuter av? Min kille är underbar men kan inte tillfredsställa mig alls, vilket vi båda är frustrerade över. Jag kan få orgasm, men inget är det minsta SKÖNT förutom en sekund innan orgasm och under den...
    Ta reda på hur du vill ha det och sen lite fint flytta hans händer dit du vill att han ska grejja. Jag tror att han kommer att uppskatta detta då han säkert är väldigt osäker och kanske till och med känner sig skitkass för att han inte vet vad han ska göra. SÅ det är nog inte bara du som mår dåligt av det hela :) Lycka till !
  • Anonym (suck)

    TS jag har det lika som dig fast min kille brukar inte hålla ut så länge som 2 minuter :( ska läsa i tråden nu...

Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...