Inlägg från: Thalis |Visa alla inlägg
  • Thalis

    Mia-Sanningen om gömda

    Einstein skrev 2008-11-09 22:04:26 följande:
    Jag blir galen på detta snart! Vi för en diskussion här på familjeliv, men samtidigt blir det vi skriver kommenterat i en blogg helt utanför fl! Det är ju hopplöst att följa med i diskussionen, speciellt när det förekommer diskussion i kommentarerna till blogginläggen! Hur fan ska man kunna hålla ordning på vad som skrivs var! Nej, snälla Monica, sluta bry dig om vad vi skriver här eller kom åtminstone in i tråden och diskutera med oss här. Låt oss ha vår korkade och amatörmässiga diskussion här, för vad spelar det för roll vad vi anser INNAN din bok kommit ut. Om vi alla håller med dig så finns det ju ingen anledning att ge ut boken!

    Så rätt!
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    caropia skrev 2008-11-09 22:07:58 följande:
    Man blir ju helt snurrig när man läser hennes blogg!Tar hon bort kommentarer lite hur som helst eller?Tycker hon svarar massa folk vars kommentarer jag inte ser!Emmel vart finns din kommentar? Vet att jag såg den förrut men nu är den borta, eller har jag bara inte hittat den?
    Jepp hon raderar hejvilt ibland
    MEN eftersom det är hennes blogg så är det också hennes rättighet att göra så.
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Einstein skrev 2008-11-09 22:12:21 följande:
    Nej, det är som att hon blir sur för att vi inte håller med henne om det hon skrivit i sin bok. Fast hur ska vi kunna det när den inte kommit ut. Chocken över tonen här på fl har vi väl alla haft! Fast man lär sig ju hur det fungerar här och inte tycker jag att det är så hårt och elakt skrivet som hon antyder. Fast hon kanske har gjort felet som många nya gör, hon kanske inte har läst in smilisarnas betydelse? jag vet inte, men jag har som sagt läst igenom tråden igen och inte hittat något som är utmärkande elakt eller hårt. ja förutom chocken över vad hon skrev om förhållandet mellan utbildning och misshandel tidigare idag. Fast det la sig ju när hon fått förklara sig lite.
    Jag tror också att hon blivit sur för att vi inte börjar dyrka hennes sanning, som folk ännu inte läst

    Sen kan jag ärligt säga att jag inte ser den hårda tonen....
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Emmel skrev 2008-11-09 22:19:28 följande:
    I bloggen skrev jag faktiskt bland annat en fråga som hon valde att inte svara på. Hon efterlyster frågor, sedan när man ställer dem så ignoreras de. Då är det inte konstigt att man inte bara ser påhopp!
    Precis !
    Jag har faktiskt försökt försvara hennes inlägg...Generad
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Einstein skrev 2008-11-09 22:23:58 följande:
    Jag ska också sova nu. God natt!
    Natti natt

    Även jag ska sova, men först dusch måste tvätta av mig okunnigheten
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Lalalong skrev 2008-11-10 17:45:15 följande:
    Har läst den här tråden från första början, men inte skrivit något förrän nu. Nu känner jag faktiskt att jag inte kan hålla tyst längre. Jag har ingen som helst uppfattning om vem som talar sanning och vem som ljuger i hela den här soppan. Kan någon ha det? Förutom Mia och Mannen med de mörka ögonen? MEN det är väl självklart att man kan få diskutera detta spännande ämne? Vad är det som är så hemskt med att någon valt att starta en tråd om en blogg på familjeliv?? Herre gud. Hade det blivit sån här cirkus om vi diskuterade blondinbellas blogg eller alex schulmans blogg?? Antagligen inte, för de hade inte brytt sig ett skit (möjligtvis tyckt att det var roligt att deras åsikter debaterades på andra håll) om att några människor satt på ett forum och pratade och "skvallrade" lite om det de skrivit. Jisses Amalia. Man läser ett inlägg om sin egen blogg på ett forum och börjar sen debattera med det forumet via sin blogg. Sen blir man dessutom förnärmad när människorna på denna blogg inte har samma uppfattning som en själv. Ja, det är ju verkligen seriöst och moget. Någon hävdar att de som skrivit här har "huggt" på allt om MA skrivit. Det är till _viss_ del (det är verkligen ingen som huggt på allt. Men vissa lite tuffare saker har väl skrivit) sant kan jag tycka. MEN, när började det? Efter att MA själv börjat lägga sig i vad som skrivits här!! Har man gett sig in i leken får man nog tåla den utan att börja grina som en femåring efteråt. När jag säger grina som en femåring menar jag det inte bokstavligt talat utan mer bildligt, som att skriva att personerna här är ointelligenta och inte förstår bättre. Nej... har vi påstått det då?? Vi för en helt vanlig trevlig diskussion om en bok som vi läst om i en blogg. Så där lagom spekulativt och skvallrigt som på vilken lunchrast på vilket arbete som helst. Vi har ingen kunskap om detta. Och har aldrig påstått det heller. Är det någon mer än jag som tycker att det tyder på osäkerhet hos en person, när den känner sig tvungen att klappa andra på huvudet och säga "jaja, tro ni det. det är för att ni inte vet bättre"? Varför inte bara mysa åt att ens bok fått lite uppmärksamhet på ett forum och tänka "vad kul det blir när de får läsa boken och sen kan fortsätta diskutera och spekulera med hjälp av det jag kommit fram till i mina efterforskningar"?Om du Monica Antonsson läser detta, så önskar jag att du inte svarar mig så mycket som med en rad ens. Detta skrivs nämligen inte åt dig att svara på. Det skrivs på ett allmänt forum där vem som helst får diskutera och vad som helst får diskuteras.
    Wow! Smiley
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Lolilla skrev 2008-11-10 18:35:17 följande:
    Något som faktikt är kul är att den här tråden kommer att vara vid liv när boken kommer ut...Då kan vi ha riktiga diskussionskvällar.
    Jag brukar tycka synd om folk som upptäcks med hande i syltburken, men denna gång vill jag sitta i första raden med nypoppad popcorn.
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Einstein skrev 2008-11-10 19:22:56 följande:
     Om någon mot förmodan inte vet hur upprätthållningen på fl fungerar så kan ni antingen läsa igenom reglerna eller fråga i min gästbok eller inboxa mig så kan jag förklara.
    Eller vänta tills ni får ett grönt mail från moderator
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Einstein skrev 2008-11-10 19:27:00 följande:
    Ja eller ännu värre ett rött!
    Oj,sådana har jag aldrig fått! Något leva för
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
  • Thalis
    Centurion skrev 2008-11-10 19:49:56 följande:
    Ja och faktum är att man som luttrad medlem väljer sina trådar. Sen vill jag bara tillägga att detta inte är en av de i mitt tycke gräsliga trådarna som finns här. Det förs en diskussion om sanninghalten i två olika storys, man får vara kritisk och blir det sedan så att motparten svarar upp med diverse mindre begåvade uttalanden ja vad får vi då? 1 + 1= någon? Nej just det, inte så svårt att räkna ut vad kontentan blir.
    Måste hålla med båda dina inlägg.
    Den som skrattar sist.... .......förstod inte skämtet
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda