Kan du göra en redd sås?
För mig är det självklart och enkelt. Men ibland blir man påmind om att inte ta för givet
Kan du?
För mig är det självklart och enkelt. Men ibland blir man påmind om att inte ta för givet
Kan du?
Ja, däremot hade jag ingen koll på vad det hette. För mig är det redning rakt över. Men ja, jag kan.
Jag kan men det blir inte så bra alla gånger.. såser är inte min starka sida
Japp det kan jag. men jag visste inte att det hete toppredning. Jag bara gör
Nej, jag brukar alltid lyckas med att bränna den. Jag vet hur man gör i teorin, det är bara det att jag vill att allt ska gå så fort när jag lagar mat. Det funkar liksom inte att duka, göra sallad och sås på samma gång, såsen blir bränd varje gång. Numera sätter jag min man på att göra sås istället.
Nej, jag vet inte hur man gör. Men det betyder inte att jag/vi äter påssåser heller, vi äter helt enkelt inte sås.