• vinterbarn 09 10

    Första barnet oktober 2009

    Här samlas vi som förhoppninsvis blir mammor för första gången i oktober 2009.

    Välkomna!

  • Svar på tråden Första barnet oktober 2009
  • Minifer

    Fridafia skrev 2009-02-12 22:20:17 följande:


    Hej tjejer! Ja visst känns det overkligt, jag tror inte jag riktigt har fattat det.. men eftersom jag inte fått någon mens och gjort 4 positiva grav-test så bör jag väl vara gravid haha.. Jag har inga symtom alls nu, förra veckan när jag inväntade mensen mådde jag lite illa men det gör jag inte längre, nu känner jag ingenting vilket jag antar att jag ska vara glad för men det gör ju också att det känns mer overkligt. Nu har det varit lite tufft i några dagar, jag har slutat snusa nämligen!! Och även dragit ned på kaffekonsumtionen som helt klart legat i överkant. Detta då jag läst att överkonsumtion av kaffe, dvs. mer än 3 koppar per dag kan öka risken för missfall. Hur mycket tänker ni på kosten? Jag äter vitamineral kvinna från Apoteket och sedan så äter jag som vanligt, försöker äta så mycket frukt och grönt jag kan. Jag gjorde mitt fjärde grav-test i tisdags innan jag ringde BM. Tänkte först vänta men sen ville jag ringa och höra utifall det var något jag missat, hon var dock ganska snabb i telefonen men vi fick iaf en tid om 1,5 v. för en första träff. Jag har dock ingen aning om vad som händer då? Inte så mycket misstänker jag.. Lycka till tjejer!!
    Vad duktig du är!! Bra jobbat!!

    Vid första träffen är det mest hälsoprat och så kan du passa på att fråga massa saker =)
  • Nekogirl

    BF oktober 2009

    1: Theka
    5: Furix, Zaralisa, Minifer
    6: annki 81, BiiDii
    7: vinterbarn 09 10, Mellif, Loppan87
    9: tiptoe, MHJ
    10: aija, Snowsee
    11: Fridafia
    12: Trippel
    13: Miixs
    14: Suzzie, Nekogirl
    15: RedRose
    16: Tiger86
    17: Tigern77, maz79
    18. saanas

  • Charlottentotten

    Här är en till som äntligen plussat, med bf 20 oktober. Har försökt i några månader och längtat så, men nu är jag mest paff och nervös. Fixar jag det här? Någon som känner igen sig? Kan ju tillägga att jag plussade igår kväll så chocken har väl inte riktigt lagt sig.

  • tiptoe

    USch nu åker jag till gynakuten.. Håll tummarna för mig! Fick bruna flytningar i onsdags kväll som fortsatte under dagen igår.

    Fick mf i höstas så nu är jag super nojjig, hoppas de gör ett vul på mig, vet att de ogärna gör vul innan v7+0 i Gbg och jag är en vecka därifrån.

    HOppas så att det inte är någon fara, den här gången är det inte alls som när jag fick mf, då blödde jag färskt blod i 7 dagar och det kom en liten klump..

    SOm sagt håll tummarna!

  • tiptoe

    Suck som jag trodde så gör de inga vul före v7 i Gbg, så blev hemskickad med en tid till den 24:de, så nu får jag leva i ovisshet 1½ v.

  • Fridafia

    Håller tummarna för dig Tiptoe!!

    Det bådar väl iaf gott om det inte är någon riktig blödning utan bruna flytningar och du nämner inte någon direkt buksmärta?
    Hoppas den håller sig kvar!!

    Jag är också orolig, tror mest det beror på att vi försökt ganska länge så nu vill jag såå gärna att det ska bli en bebis..
    Usch hoppas tiden går fort nu så jag snart är i v. 13!

    Kram allihopa!!

  • vinterbarn 09 10

    tiptoe skrev 2009-02-13 11:20:13 följande:


    Suck som jag trodde så gör de inga vul före v7 i Gbg, så blev hemskickad med en tid till den 24:de, så nu får jag leva i ovisshet 1½ v.
    Hoppas att flytningarna har upphört och att du får se ett hjärta ticka den 24:e.

    Jag ringde kk idag angående vul. När jag fick mf så sa läkaren att jag kunde ringa nästa gång jag blev gravid och boka vul i v.7 eller v.8. Nu fick jag tvärnej och hon sa att läkaren hade haft fel som sa så till mig. Vad besviken jag är nu...
  • tiptoe

    vinterbarn 09 10 skrev 2009-02-13 15:15:35 följande:


    Hoppas att flytningarna har upphört och att du får se ett hjärta ticka den 24:e.Jag ringde kk idag angående vul. När jag fick mf så sa läkaren att jag kunde ringa nästa gång jag blev gravid och boka vul i v.7 eller v.8. Nu fick jag tvärnej och hon sa att läkaren hade haft fel som sa så till mig. Vad besviken jag är nu...
    Nej gud vad tråkigt, förstår verkligen att du vill göra ett vul, jag funderade på det redan innan flytningarna kom för mig. Idag har jag inte haft några flytningar, så hoppas verkligen att det finns kvar något litet där inne. Men som sagt det är bara att vänta och se.

    Finns det ingen privat gyn där du bor som gör vul då?
Svar på tråden Första barnet oktober 2009