• Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!
  • Äventyr

    Jag måste bara rekommendera Närakuten på Samariterhemmet om ni eller nån unge blir sjuka. De är så grymt effektiva. Jag har superont i örat och åkte dit vid nio nu på kvällen utan att ha ringt först. Mitt döva öra brukar strula ibland. Vid tjugo i tio var jag hemma -efter 40 min! Då hade läkaren kikat i öronen och halsen, lyssnat på lungorna, tagit blodprov och analyserat det, skrivit ut recept och bokat in en ny tid på lördag.

  • Sockersmulan

    Jag vet Äventyr! Har själv varit där ett par gånger, de är mycket effektiva och trevliga. Rekommenderas!

    Tack för att ni gillar min uteplats, jag gör också det förstås. Det är som att ha en sommarstuga nästan (ja oj vad jag hade höga krav då). Nä, men ni hajar va?!

    Kram på er!

  • båt

    Hur många är gravida nu förutom äventyr? Vilka planerar nya o när? nyfiken o undrar om jag missat något.
    Jag jobbar sm vanligt idag o P sätter häcken på plats hemma i trädgården, känns bra att ha börjat med tomten nu lite grann.
    Det blir ett kort inlägg nu för jag måste ut igen, men hoppas ni alla mår bra o att jag får träffa er snart.
    Stor kram!!

  • Nr One

    Åker till Island idag! Ska jobba två dagar, sen kommer U och T dit. Ska bli häftigt att se Reykjavik, har aldrig varit där förrut. Bada i Blå Lagunen och titta på Geishrar... Dock lite resfeber just nu, vet inte varför.. Men det går nog över när man väl är på planet. Ha det så bra här hemma, så hoppas jag att vi ses snaaart igen! Kram

  • Sockersmulan

    Men shit va häftigt att åka till Island! Det skulle jag också vilja göra! (om jag inte hade en sån sjuklig resfeber att jag knappt kan gå till affären utan att känna mig aningen svettig och bajsnödig...) Trevlig resa!

    Svettsmulan

  • Nr One

    Nu har svetten börjat lägga sig något. Sitter på hotellrummet o surfar runt lite på familjeliv.... Känns skönt att ha en dator + uppkoppling så man kan fördriva lite ensamtid på ett trevligt sätt. Imorgon ska jag på studiebesök på universitetet här. Sen blir det väl något museum eller så. Just nu är det skitväder, regn och blåst! Hoppas att det blir bättre imorgon.

  • Nr One

    Oj vad här har varit turbulent! Jag har haft två jättebra arbetsdagar o även fått lite sightseeing av Reykjavik. Nu börjar mina semesterdagar, U och T kommer ikväll.
    Igår när jag skulle slappa efter jobbet på eftermiddagen, o preceis gick på toa, fick jag ont som sjutton i magen och till min stora förfäran kom det en massa blod på pappret. Blev fullständigt handlingsförlamad och chockad. Gick på toa 4 gånger till och det fortsatte o ökade. Till sist gick jag storgråtandes ner till receptionen och bad dem ordna en taxi till akuten. Skojigt att vara utomlands när sånt här händer... not! På akuten fick jag föras över till ett separat rum och alla läkare fick bära mask när de var hos mig, detta för att jag varit på ett svenskt sjukhus o tagit blodprov nyligen. Kände mig som pestsmittad. De var i alla fall snälla o omtänksamma och jag fick dropp! Efter någon timme skickades jag vidare med taxi till gynakuten, iförd sjukhusrock och dropp.... Där fick jag sitta isolerad i ett rum i över en timme o bara vänta. Ingen som pratade med mig, ingen information alls. Men läkaren som kom sen var fantastisk. Jag skakade i hela kroppen och hon lugnade mig. Gjorde en undersökning och ultraljud o bebisen levde. De sa att det är vanligt med blödningar men att det kan vara en riskfaktor och att jag ska komma tillbaka om det tilltar. Känner mig lite omskakad idag (kunde inte sova inatt). Fortfarande orolig men hoppas att det stabiliserar sig snart.

    Nu blev detta ett lååångt mail. Hade behov av att skriva av mig lite. Nu ska jag vila innan U o T kommer.

    Kram

  • Sockersmulan

    Stackars dig Nr One! Tur att U och T kommer dit också så du inte känner dig helt ensam. Hoppas verkligen att allt går bra, och man kan faktiskt blöda under graviditeten. Det gjorde jag en gång i sjunde månaden och jag blev också kall av rädsla. Sånt vill man slippa!
    Skickar stor lugnande kram till dig!

    Kraaaam (kände'ru!?) från Sockrisen

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!