• Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!
  • båt

    ryser i hela kroppen, hoppas verkligen att du mår bra nu o att du slutat att blöda. STOR kram!!

  • Alvin 2006

    Men usch då. Tur att jag läste hela annars kan man tro annat. Och det vill vi inte veta av. tänkter på dig. kram

  • Nr One

    Tack för era kramar o tankar! Slutade blöda efter natten. Det kom pyttelite rosa igår morse vid första toabesöket, men sen inget mer. Jag mår bra också och har inte ont i magen mer. Ska i alla fall ringa BM när jag kommer hem o be dem göra en undersökning så att det inte är någon inflektion eller så. Känner mig dock fortfarande orolig. Men läste på nätet att har man sett hjärtat slå o fostret röra sig så är prognosen god. Jag underar när man kan andas ut. Redan nu? Eller om någon vecka?? Någon som vet?

    Jag som skulle bada i blå lagunen imorgon. Nu vet jag inte om jag vågar det....

  • Äventyr

    Åh, Nr One, jag slutade andas när jag läste. Usch, vilken mardrömsupplevelse. Klart du ska ta kontakt med vården här när du kommer hem igen. Vilken vecka nu? Japp, har man sett livet leva, så ligger man bra till!

    Jag var i Reykjavik och i Selfoss i höstas med jobbet. Det är verkligen en annan värld. Hur mycket mysiga bad som helst! Blev det att du badade?

  • Nr One

    Nu är jag hemma igen, Island var ju helt fantastiskt! Helt klart ett land att åka tillbaka till. På torsdag går jag in i vecka 13. Inget mer blod och inte heller något magont, så jag börjar känna mig lugnare. Ska ändå ringa bm imorgon och boka tid.

    Det blev inget bad tyvärr. Min pappa fick ringa gynakuten här i Sverige, stackarn.... och de avrådde. Även på Island var de lite osäkra, trodde inte det skulle vara någon fara, men bäst att hoppa över för säkerhets skull. T o U fick bada istället.

    Ja, det var ingen höjdare det som hände, men å andra sidan kan jag berätta för mina studenter att den isländska sjukvården fungerar alldeles utmärkt!

  • Alvin 2006

    Hej på er alla!
    Hoppas att eran helg varit bra.
    Här har både jag och robert haft ont i halsenoch snoriga. trötta. Alvin fick feber i lördags kväll och låg hela dagen igår.
    Idag blir jag 1 år närmare 30. Sjukt vad tiden går.

    Hoppas att ni får en bra dag!

  • Sockersmulan

    Grattis på födelsedagen Cissi!

    Och grattis i efterskott till W (Äventyr) som fyllde 3 år i onsdags!

    Kram!

  • Nr One

    Grattis i efterskott Cissi!! Hoppas att ni blir friska snart så att du får fira lite. 30 + är en härlig ålder!

  • Alvin 2006

    Har 1 år kvar till 30 så jag njuter av livet nu vid 29. kram och tack
    Grattis W i efterskott.

  • Äventyr

    V pratar förresten fortfarande om partyt hemma hos Iris. Det tyckte han var kul, jag med.

  • Sockersmulan

    Vad roligt Äventyr! Vi får göra om det nån gång snart! Och förresten, jag har felaktligen fått för mig att V stavades med W. - Va tokit! Ska genast korrigera i hjärncellerna så det blir rätt nästa gång.

    Hörni, ledig långhelg på gång... naaajs!

  • Nr One

    Jag tycker inte alls att det ska bli skönt med långhelg. U jobbar fredag em, lördag em och söndag fm, så jag får ta hand om hela skiten, och jag mår skitpissigt av graviditeten! Så jag känner mig riktigt less!! (Gnäll-jag...)

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!