• Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!
  • Alvin 2006

    Socker:: Jag & alvin kan då. Robban ska sitta här hemma och festa lite så jag måste rymma fältet....

  • Nr One

    Oj, vad ni skriver!! Jag hinner inte alls med känner jag.

    Grattis Audrey! Jag har helt missat att du har förlovat dig. Vad roligt!!

    Grattis Båt!

    Hoppas att det går bra för dig Äventyr. Håller tummarna o tänker på dig.

    Socker, bra förslag att ses. Ska kolla in den 25:e!

  • Audrey11

    Tackar!

    Jag har nog dessvärre inte M då om jag har tänkt rätt... :( Har henne jämna veckor hur som helst. Så nu är en sådan underbar vecka! Annars tar jag JÄTTEgärna en mamma/barnträff!!!

    Puss på er alla! Och Äventyr: Underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!och så några utropstecken till.

  • Äventyr

    Tack! :)

    Jag är verkligen glad. Det är svårt att fatta att det är på riktigt, men det gör i och för sig inte så mycket att jag inte fattar, nu går livet vidare.

    Jag ska också spana in den 25:e!

  • Äventyr

    Ja, grattis Audrey. Jag såg det på Facebook i min mobil. Tänkte att det kanske var en omskrivning för "Sa ja till en glass i Stadsparken" eller så. Men det var det inte! :)

  • Sockersmulan

    Hörni, det här med Facebook. Är det typ bara jag i hela moderna världen som inte är med där eller? Läste en artikel i tidningen om att Facebook äger allt man lägger in (text, bilder mm) för all framtid och förbehåller sig rätten att göra vad de vill med detta. Låter inte bra tycker jag som vill vara min egen privata lilla människa. Men jag skulle gärna vara med och snurra runt bland alla man känner och så.

    Flaggar lite extra för musikminnes-musikalteatern på Uppsala stadsteater, "The soundtrack of our lives". Den är klart sevärd! Rolig, sorglig, svängig och galen. Och med sing-a-long efteråt för de som vill.

    Tänk nu är det kort jobbarvecka med långhelg! Toppenskönt!

    Kram, Påskris (ist. för Sockris) (typ kul)

  • Äventyr

    Blev nyss lite kär i J. Jag har gått halvsjuk - småfebrig och ont i halsen - men gått till jobbet ändå i två veckor. Idag tog jag tag i saken och jag hade hög sänka och fick penicillin, försöker vara förståndig och ska tvinga mig att vara hemma tills jag blir bra.

    Ville var bjuden på kalas ikväll hos min kompis dotter. När jag ringde till J och sa att jag inte orkade gå åkte han tidigare hem och åkte dit med V för att han tyckte det var kul för Ville med kalas. Blev lite glad, det var inte mitt förslag utan hans.

  • båt

    Hej!
    Hoppas ni alla mår bra och att vi ses snart. kan inte den 25:e tyvärr.

    Glad påsk, om ni har vägarna förbi Gränby så hör gärna av er så kan vi ta en fika, jag jobbar, jobbar o jobbar hela påsken (inget överseende med att man har familj här inte) jaja det blir ju lite ob pengar iallafall.

    Stor kram!!

  • Audrey11

    Synd att vi inte såg ditt inlägg lite tidigare båt för vi var på Gränby igår.

    Glad Påsk allihop!

  • båt

    Äntligen är påskhelgen slut. Har inte varit lätt, men är nu ledig fre, lö, sön iallafall. På fredag ska jag med Sebastian till ett annat dagis som ligger tvärsöver våran gata på besök. Jag hoppas det känns bra för vi har nästan bestämt oss för att flytta han dit. Samma som Charlie och grannbarnen. Jag tror det blir bra.
    Har nu skrivit ansökan till ett nytt jobb. Butikschef i Täby/ Kista, har sökt båda. De är på MQ båda två. Vill inte att det ska skrivas i Facebook då min chef inte vet något. Imorgon skickar jag iväg den så får man hoppas på det bästa.
    Nä nu ska jag städa iordning här hemma och sen är det läggdags.

    kram kram!

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!