• Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!
  • Alvin 2006

    hej på er! tack för i onsdags!

    Alvin fick en lite kusin idag vid 18 tiden. en flicka.. Vet inge mer men ska kika på webbisar imorgon...

  • Alvin 2006

    Nathalie heter hon. Ni hittar henne under 1 mars kl:18.03.

  • båt

    teatern var riktigt bra tycker jag, intressant!

    Om någon här inne har ett intressant jobb att rekomendera att söka så är jag öppen för alla förslag. Är i stora jobbsökartagen nu, inte lätt i dessa tider, men inget är omöjligt. Vet att Mq inte är där jag vill jobba, rena rama sekten.

    Annars så är pojkarna sjuka o jag är ensam hemma till söndag då P har åkt på fjällen resa med jobbet.
    Måste nu säga att jag efter allt som hänt så har jag o P kommit varandra så väldigt mycket närmare varandra, det var så länge sen som jag mådde så här jättebra i mitt o P:s förhållande. Ja kär o galen kan man säga. Blir dock galen snart då jag inte får ha sex men nu känns det som att det äntligen börjar läka ihop.

    Jo vi har köpt en till bil igår, känns jätteskönt då jag åkt kommunalt sista månaden vilket har varit rena rama plågan då det tagit 1,5 timme från dörr till dörr o bara 15-20 min med bilen.

    Kram till er alla!

  • Äventyr

    Hej hej,

    Jag gillade också teatern. Temat passade nog oss rätt bra...vad det nu var egentligen:)

    Jag förstår vad du menar att man kommer varann närmare när det är svåra grejer som händer. Antingen så kommer man varann närmare eller längre ifrån. Jag måste passa mig innan J och jag helt glider in i varann. Jag är helt beroende av honom, det är helt han som gör att jag fixar att gå till sjukhuset på torsdag på cancerkontroll utan att bryta ihop. Som tur är är vi rätt olika från början vilket underlättar.

    Nu ska jag åka till stan och fixa presenter till två nyfödingar.

  • Audrey11

    Jobbigt med koll på torsdag Äventyr men det blir nog bra!
    Ska tänka på dig.

    Båt: Skönt att det tråkiga kan bära med sig något bra i slutänden.

    Vore roligt att träffas med småknoddarna snart! En jämn helg kanske?

    Sockersmulan och Nr One: Hur är allt emd Er. Har inte sett er p länge

    Puss!

  • Sockersmulan

    Hej Audrey!

    Nä, jag har kollat ibland men inte haft nåt särskilt att säga bara. Det har varit lite stilla här på tråden ett tag.

    Det är som vanligt här hemma förutom att J jobbar mer än vanligt (extrajobb) och jag följaktligen är själv hemma mer än vanligt. Behovet efter lyx, flärd och ensam vuxentid lyser i neongrönt här över Kvarngärdet. Joho - titta får ni se, det där svaga ljuset mot öster. Det är inte norrsken om ni trodde det. Jag är rätt less på att vara superbarnpassaren med extra köks- och städegenskaper. Jag behöver uppmärksamhet i min lilla vardagspåse. Kanske få en godispåse i stället i utbyte, bara för en dag eller så?
    Nä. Det blir väl bättre när han inte jobbar typ sex av sju kvällar antar jag. Hade varit kul om han nån gång kunnat fråga hur det går/om han kan hjälpa mig med nåt i stället för att ånga på i sitt eget lilla race.

    "- Å så kul det var att du svarade Sockris - ångrar mig inte att jag frågade!"
    - Nä du Audrey, väck inte den björn som sover!

  • Audrey11

    Ha, ha...som sagt...man har saknat dig här Sockris:) Du har alltid så sköna inlägg!¨
    Säg till om du vill ha "barnpassarsällskap". jag är ju barnlös varannan vecka och har abstinens så jag gullar gärna med andra barn! Behöver ju inet vara så avancerat...bara en sväng efetr jobbet eller så.

    Puss puss.

  • Alvin 2006

    Hej på er!
    Jag satt på akuten igår hela dagen. Fick superont i magen i måndagskväll.
    Bokar en tid på vårdcentralen. blir uppskickad till akuten.
    Skrev in mig och satt fick komma på undersökning kl: 16. Tog en massa prover och sen fick jag gå ut och sätta mig igen i väntrummet.
    Yterligare en väntan på 3 timmar.
    Sen blev jag undersökt men dom kunde inte hitta någe fel på mig så dom skickade upp mig på gyn för att kolla ultraljud. Och en undersökning.
    Satt och väntade på akuten tills jag blev upphämtat av en transport. Sjukt duktig grabb på att köra. Kände vinden i håret. kul var det. Det var det bästa på hela dagen.
    Väl uppe på gyn så tog vi et gravtest som var negativt. Om det hade varit plus hade jag varit så mäkta förvånnad. Eftersom att jag har p-stavar.
    Var in hos läkaren och hon undersökte mig först och trök på magen. Gjorde skit ont.
    Sen tog hn ultraljudstaven och kikade. Hon stog säkert och kikade 5-10 minuter. Hon upptäckte att jag har fått en cysta på vänster sida. 2-3 cm stor. Jag var trött och hungrig och så blev jag jätte ledsen. Läkaren tog flera prover jag får väl svar på det idag.
    Jag är hemma nu och är sjuk hela veckan.
    Medelar när jag själv vet någe mer!
    kram på er!

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!