• Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!
  • Sockersmulan

    Jag trodde jag var på rätt helg med tanke på när Audrey har M och när båt är ledig från jobbet, men inser nu att det var fel.
    Vad tycker ni - ska vi skjuta fram eftermiddagsfikaträffen en vecka så alla har möjlighet att vara med? Dvs lördagen den 2 maj (i stället för den 25 april)?

    Kram från Sockersnurran

  • Audrey11

    Jättegärna för min del! Skulle vara jättekul att träffa gamla mamma/barn gruppen igen. Känns som evigheter sen!

    Puss på er. Ni är verkligen kanon!

  • Äventyr

    OK, det funkar för mig!

    Sen undrar jag om vi inte kan gå till Tilltugg nån gång. Jag var där i onsdags och det var så mysigt att sitta där och äta tapas... Och så kan man reglera hur mycket man vill äta och vad... Om man tog små goda potatisar med aioli till blev man dessutom rätt mätt.

    V är magsjuk och har spytt i hela lägenheten, men nu har han somnat. Jag sitter och äter havregryn, socker och smör värmt i mikron och är irriterad över att jag alltid blir supernervös de första 30 sekunderna när jag ska hålla föredrag på jobbet. Annars gillar jag verkligen det, och gör det riktigt bra, men just när jag ska börja prata får jag liksom inte luft. J säger att jag måste lära mig att andas. Är det samma taktik som vid förlossning kanske?

  • Sockersmulan

    Vet du Äventyr, ibland går det inte att göra annat än att låta anfåddheten gå över. Jag är likadan, och det som kan underlätta lite är att med kroppen inta positioner som gör ditt självförtroende bättre. Tex inte korsa benen utan ha båda fötterna stadigt i golvet, inte korsa armarna, inte pilla nervöst på örsnibben utan hålla armar och händer stilla. Ge dig själv och andra en känsla av en fast grund och säkerhet. Sen brukar andfåddheten släppa så fort man kommer på att det är kul igen.

    Vad bra att ni gillar 2 maj. Fler som kan då?

    Kram!

  • Audrey11

    Jag går gärna till Tilltugg. Har inte varit där men gillar skarpt Tilltugg2, dvs Plock (juridiskt heter det Tilltugg2 för det är samma ägare). Samma upplägg.

    2 maj it is oavsett ställe. Ska bli superskoj att ses.

    Idag har vi varit och tittat på en tomt som vi har reserverat men jag vet inte riktigt vad som gäller vid flytt när man har gemensam vårdnad. Kanske Sockris har koll på detta? Tomten ligger knappt 3 mil söderut.

    Puss

  • Nr One

    Åh vad jag saknar er!! Och jag hinner alrig skriva eeller kommentera alla era intressanta inlägg Men ni ska veta att jag tänker på er och vill sååå gärna träffas snart. Jag ska kolla om jag kan det datumet, jag återkommer. Kram!

  • Audrey11

    Nr One: Vi saknar dig med! Hoppas verkligen att du kan komma med en stund den 2:a. Usch, nu är allt jättedeppigt för M åkte vid kvart över sju och ska resa bort så hon kommer inte igen förrän den 29:e. Känns helt fruktansvärt!

    Kram

  • Sockersmulan

    Audrey; Så länge du bor i samma land som den du har delad vårdnad med så tror jag inte att du behöver något annat än hans godkännande vad gäller dagisplats osv så att det passar både dig, honom och M så klart. Sen kan det ju bli krångligt ju längre bort från varandra man bor. Svårt med 50 procentig vårdnad om en bor i norrland liksom... Vart kan man ringa för att kolla sånt här? Familjerätten kanske?

    Ja Nr One, du behöver nog träffa oss lite snart. Jag har hört från säkra källor att det ska vara både roligt och upplyftande. Vi saknar dig i gänget!

    Jag hade tänkt morsor-med-barn-träff vid tvåtiden hos lilla Sockersmulan den 2 maj faktiskt. Bjuder självfallet på eftermiddagsfika. Andra (i så fall mycket bättre) idéer beaktas naturligtvis.

    Kram!

  • Sockersmulan

    P.S. Känner igen känslan av tomhet och vet hur ledsen du är varje gång du måste lämna M till C. Extrakram!

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli del många!