• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Dimitra


    Men alltså så där kan det ju inte vara. Finns det nån möjlighet att helt enkelt byta läkare? Man undrar ju om han ens kollade tappen nu vid undersökningen utan bara låtsades

    Upprörd är bara förnamnet och hur ska då du känna det {#lang_emotions_yell}
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Jag såg ju hur han mätte såd et gjorde han säkert, men hur kan det skilja sig så mycket från tre olika läkare. Han pratade om att de mäter olika men hur kan de göra det! Det ska väl se likadant ut för alla. Nu har jag lämnat meddelande tilld en läkare som jag var hos på förlossningen så hon skulle ringa upp mig. Ska bli intressant att se vad hon säger.

    Ingen e ju gladare än jag om fallet e så att tappen är 4 cm igen och allt ser bra ut, men hur ska jag våga aktivera mig innan jag vet säkert.

  • Dimitra

    Ja det känns onekligen konstigt att allt återgått till att se ut som det gjorde innan förvärkarna drog igång. Bra om det är så men det vore ju, som du skriver, bra att veta om du kan lalla på som innan också eller om du ska vila.

    Spännande att höra vad andra läkaren säger


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Nu har hon ringt och hon sa att om tappen e tillbaka där den var innan så är ju det ett kvitto på att allt är ok igen och jag kan leva "normalt" igen.  Bara om jag får regelbundna starka värkar som jag ska komma in igen o bli undersökt.
    Så tydligen är allt bra nu då.
    Men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig.

    Jag ska nog ändå ta en tur till förlossningen imorgon o kolla läget bara för att vara på den säkra sidan.
    Blä för hela den här situationen. Får ju sammandragningar bara av denna stress typ.

  • Dimitra

    Skulle verkligen inte vilja vara i din sits. Inte alls konstigt att du får sammandragningar av blotta tanken


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Jaja, då får jag väl nästan lite på dem då och återgå. Men jag kommer nog undvika det värsta hemma ändå för säkerhets skull.

  • Dimitra

    Vänta med att bestämma hur du ska göra innan du varit på förlossningen imorrn så du får en "second opinion". Jag skulle inte våga lita på första läkaren som mest verkar gå på prestige, inte mor och barns välbefinnande.


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Får klaga lite till
    Märks att jag avrit i aktivitet idag. var ju med o lämnade barnen, körde sammanlagt 7 mil och varit i rörelse stora delar av dagen.
    Nu har jag kraftiga sammandragningar av det Märks att kroppen reagerar så fort jag aktiverar mig.
    Men så länge det är oregelbundet så avvaktar jag. Planen är ju att åka in imorgon eftermiddag så blir det inte värre än nu så åker jag imorgon.

  • Alvi
    Jenny: Åh, förstår att det är en stor stress för dig, att inte våga lita på vad läkarna säger. Det hade ju säkert varit en helt annat sak om en läkare som du tyckte var trevlig eller betedde sig som folk mätte tappen till 4 cm...

    Du ska inte ta dig en promenad då, och efter det åka in, och se vad som faktiskt händer när du inte bara ligger still??

    .....

    Överraskningen igår blev superbra! Vi åt gott, pratade massor, skrattade tills vi grät och jag kom inte hem förrän 02.45! Körde i två timmar - ni kan tänka er att jag var tröööött de sista milen...!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Jenny28

    sisu: låter som ni hade en underbar kväll. Förstår att det var jobbigt att köra hem på natten när man är trött, det kan bli lite farligt det där

    Jo jag har rört en del på mig idag och inte haft jättemycket sammandragningar men jag ska åka in sen o kolla ändå. Vill på nåt sätt ha nårt kvitto på att det inte är nån fara innan jg kan andas ut.
    Så vi får väl se hur det ser ut.
    Jag ska in vid halv 3 ungefär.

    Hur mår D idag då?

Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!