• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Jenny28

    Godmorgon.
    Idag e jag trött, var uppe kl 6 för att köra ungar o gubbe. Jag ska ju ha bilen idag så jag fick köra han till tåget. Tid hos läkaren kl 13.15. Åker väl hemifrån kl halv 1 tänker jag.
    När har du tid nästa gång D?

  • Alvi

    Godförmiddag på er!

    Jenny: Vad tror du om läkarbesöket...? Det är såklart jättesvårt att sia, men har du varit duktig och tagit det mycket lugnt, till exempel?
    Tycker absolut inte att bråcket syns...! Som Dimitra säger, det kanske syns mer uppifrån?

    Dimitra: Hur går det med spök-dressen...? Hittat nån mindre storlek?


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Jenny - gomorron! Lyckades sova enda till 11, men somnade väl 3, så jag är pigg

    Har du sovit en stund nu mellan barn- och gubbkörning och läkarbesök? Skönt att du kan köra själv i alla fall och inte måste ta tåg/buss. Spännande att höra hur det ser ut idag. Håller en tumme så klart.

    Jag har MVC på tisdag och tillväxt-UL nästa onsdag.

    Sisu - nepp, inget mindre än. Har ingen lust att betala fullpris så jag väntar på att det ska komma nått på Tradera, annars skiter jag i det

    Hur mår du? Går det bra med rapportskrivningen?
    The Dimitra universe.
  • Alvi
    Dimitra: Smart.... Mister du en soldress, så står det dig tusen åter...!

    Joorå, det känns rätt bra med skrivandet - har hela sista veckan vigd åt det, så jag är rätt lugn. Idag ska jag göra en kul grej, så idag blir det inget skrivande... Ska spöka om det!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Dimitra
    Sisu - ja verkligen! Känns inte så meningsfullt att handla kläder i storlek 50-62 för vi har redan så mycket. Imorrn kommer svärföräldrarna och då lär det bli smällfullt om jag gissat rätt {#lang_emotions_dreamer} Kanske kan hitta soldressen i storlek...82 ungefär?...och köra det nästa sommar

    Härligt att plugget är så strukturerat för dig Lovely spöke
    The Dimitra universe.
  • Alvi
    Dimitra: Ja, jag hoppas bara att jag inte lurar mig själv med att rapporten är så lätt så lätt... tror jag gjorde det sist, tänkte "Nu har jag ju bara ditten, datten och dutten kvar", men så visade det sig att de tre grejerna tog sååå lång tid...!!

    Men det löser sig...! Nu ska jag kasta i mig lite ätbart och sen dra!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Jenny28

    Japp fick sovit en timma nu, hade behövt tre tror jag men det får duga Så nu e jag nyduschad fast har inte rakat benen men det skiter jag i. han får stå ut läkaren haha.

    Hör av mig när jag komme rhem. Håll tummarna!

  • Jenny28

    Grr, jag är arg,ledsen och förvirrad!
    Min mvc-läkare som jag bara avskyr ville först inte ens undersöka mig, han tyckte vi skulle ta det om nån vecka istället. Jag sa att jag kräver en undersökning då jag är orolig och på undersökningen mäter han tappen till 4 cm som innan och säger att den inte alls är påverkad. Jag undrar då hur kan två läkare förra veckan undersökt mig och tagit det på såpass allvar att de tom ville lägga in mig. Det kunde han inte stå för utan bara för det han såg.
    Man blir ju superförvirrad för hur kan de göra så olika bedömning. han hävdade idag fortfarande att inte sammandragningarna påverkar mig till att det skulle bli en tidig förlossning på nåt sätt utan att de bara är besvärliga.
    Jag är så arg så jag kokar.

    Han underminerade totalt de andra läkarnas bedömning o kallade tom den ena läkaren för "ja men det är vad lilla sara säger"
    Sedan såg jag att de hade samma efternamn så kanske hon är hans dotter vad vet jag men så säger man väl inte om en kollega.
    Är argargarg, Vågar jag återgå tilla ktivitet eller inte nu.

    fan asså

Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!