• Gäddan

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Gäddan + Dimman + Sisu + jenny = Partyyyyyyy!!!!!


    Dimman for President!
  • Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!
  • Jenny28

    Kl 17 drar jag mig ner till förlossningen De tyckte jag skulle komma in.

  • Dimitra
    Jenny - men gudars. Hoppas att du inte är öppen ett dugg i alla fall. Måtte du få en heltidssjukskrivning för nått är inte bra alltså. Lycka till idag. Du måste berätat hur det gick sen för jag kan inte släppa tankarna på dig nu.

    {#lang_emotions_flower}

    *gnuggar ögonen* Alltså jag tycker att du har bytt signatur. Att du hade litet "j" förrut.
    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Jag har lite tid att slå ihjäl innan D kommer. Vågar inte direkt ta med mig alla barnen i bilen själv o åka ner så jag får snällt vänta tills kl 17.
    Eftersom min MVC-läkare verkligen poängterar att mina värkar inte gör nån påverkan på mig så hoppas jag väl att så är fallet. Men tyckte de ändrade karaktär idag. Nu har de minskat o jag har inte haft nån på en kvart nu, men jag tror att även om det vatra så åker jag in o kollar.

    Hur mår du då?

  • Dimitra

    Det är lika bra att du åker och kollar. Det kan ju tillta igen till natten och då känns det nog tryggt att ha kollat hur det står till. Om du tycker att sammandragningarna ändrat karaktär så har de antagligen det.

    Jag mår bara fint, som vanligt Har övningssammandragningar i stort sett hela tiden så jag känner mig lite strandad här hemma. De känns ju ingenting men är jag ute och går så blir ligamentsträckningarna så intensiva just då att jag tror jag ska tappa magen. Du vet säkert hur det är {#lang_emotions_dreamer}

    Hur är det med navelbråcket? Är det bara missprydande eller har du ont där också?


    The Dimitra universe.
  • Jenny28

    Jo jag förstår hur du känner det med sträcknignarna
    Bråcket går i vågor liksom. Det kan gå en vecka utan att jag känner av det mensen kan jag ha superont en dag o knappt kan röra mig. Så det är väl inget jag typ skulle kunna vara sjukskriven för eller så

    Jo nu har det lugnat ner sig. Kanske var lite snabb med att ringa. Men de är ju till för oss så lika bra att kolla läget.

  • Dimitra

    Låter jobbigt med bråcket. Har du fått det under en graviditet eller har du fått det nån annan gång? Kan ju verkligen inte vara skönt när bebisen hittar en ställning som trycker rakt på och stannar där länge.

    Skönt att du lugnat dig lite


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Hoppas att du bara har glömt mig och har nattat barn och myser i soffan. Blir liiiiite nervig av att inte höra nått {#lang_emotions_sealed}{#lang_emotions_kiss}


    The Dimitra universe.
  • Alvi
    Dimitra: JAg hoppas att tröttheten kan ha vänt det upp och ner i kroppen på mig, för häromdagen var jag med på två bentäthetsmätningar och sköterskan frågade om jag var gravid, och jag svarade nej... Så nu skulle det väl vara själva faan om jag vore det!

    Och jag ber om ursäkt för nicket! Helt galet, vad kom det ifrån!! Jenny: Vad tråkigt att du inte gillar din mage... Men om du håller en liten påsklilja framför magen då, så man iallafall ser storleken...? Eller tror du inte att du kommer sakna magbilder sen?

    Såg att du nyss kom in på msn, så jag räknar med att allt är lugnt! Men svara här!!

    .............

    Skriver rapport idag igen...
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Jenny28

    Hej tjejer, skriver här först
    Jo jag åkte ju in igår och hon gjorde ett vaginalt ultraljud. Jag låg ju där och väntade på att hon skulle säga att tappen är fortfarande 4 cm o allt är lugnt som alltid. Men icke. Hon letade o letade o hade väldigt svårt att mäta. Så hon fick känna till slut, hon kunde inte hitta mer än att tappen var max 17 mm. Så hon blev jätteorolig för mig och beodrade inläggnign direkt. Men eftersom mina sammandragningar avtagit så fick jag ligga kvar på observation över natten på förlossningen. För blir jag inlagd är det ju enr till Halmstad som gäller o fy bubblan för att ligga så långt hemifrån. Natten var lugn, inga värkar så på morgonen när hon gjorde vul så hade tappen ökat till 3 cm så det vsar ju att vilan hjälpte. Däremot var det en ev påverkan inne precis vid livmodermunnen att jag öppnat mig lite där men längden fanns på tappen. Hon rekommenderade att jag skulle ligga på BB en natt till för att se så det verkligen lugnade ner sig, men jag fick välja om jag ville åka hem eller inte. Jag valde att åka hem mot restriktioner att nån annan måste ta hand om ALLT hemma. Får bara typ gå på toa, annars var det sitta eller ligga som gällde.
    Så nu är jag heltdissjukskriven i 2 veckor tilla tt börja med. Hon sa att tappen kan gå tillbaka och att jag skulle kunna börja jobba 25% så småningom men de närmsta dagarna nu är de viktigaste.

    Jobbigt detta Går ju in i v.27 idag och det är ju liiiiite tidigt att föda.

  • Alvi
    JEnny: Men åh! Vilken pärs, men hur sjutton kan den "växa" nästan 1,5 cm?? Det trodde jag var alldeles omöjligt...! Men skönt att de såg att tappen var längre igen iallafall! (Men om du hamnar i Halmstad så får du ringa, för det är ju bara 7 mil härifrån, då kommer jag och hälsar på! )

    Vad bra att du är sjukskriven, låt nu alla ta hand om hemmet...! Du ligger väl ner nu förresten!?!?
    Once you try menskopp you´ll never go back!
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!